Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořád se mi nezdá, že by student, u kterého v daný moment ani není jasné, zdali školu úspěšně dokončí, měl dělat analýzu trhu a novou cenovou strategii. A už vůbec se mi nepřijde běžné, že by se podle toho měla firma s padesáti nebo kolika zaměstnanci řídit.

Tím nepodceňuji mladé lidi, já např. abolventům velice fandím. Jen ty zkušenosti je třeba někde získat. Přijde mi to celkem logické.

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pořád se mi nezdá, že by student, u kterého v daný moment ani není jasné, zdali školu úspěšně dokončí, měl dělat analýzu trhu a novou cenovou strategii. A už vůbec se mi nepřijde běžné, že by se podle toho měla firma s padesáti nebo kolika zaměstnanci řídit.

Tím nepodceňuji mladé lidi, já např. abolventům velice fandím. Jen ty zkušenosti je třeba někde získat. Přijde mi to celkem logické.

mozna by ses divil, co dobri studenti dneska behem studia na vysoke musi dokazat, aby ziskali dobre misto v dobre firme po skole... mel jsem jich par na interview a nad tim, co dokazali jsem sam valil bulvy... (zel, naprosta vetsina z nich dala prednost consultingu pred mym byvalym chlebodarcem)

edit: samozrejme, ze si z prace studenta (jakoz i konzultanta) zadna firma nesedne na pr*el, ale vezme si s toho, co uzna za vhodne. u konzultanta ta prace ma mozna vetsi 'kredibilitu', protoze si uctuje vysokou hodinovou sazbu ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

mozna by ses divil, co dobri studenti dneska behem studia na vysoke musi dokazat, aby ziskali dobre misto v dobre firme po skole... mel jsem jich par na interview a nad tim, co dokazali jsem sam valil bulvy... (zel, naprosta vetsina z nich dala prednost consultingu pred mym byvalym chlebodarcem)

edit: samozrejme, ze si z prace studenta (jakoz i konzultanta) zadna firma nesedne na pr*el, ale vezme si s toho, co uzna za vhodne. u konzultanta ta prace ma mozna vetsi 'kredibilitu', protoze si uctuje vysokou hodinovou sazbu ;)

Potkat se na pohovoru se schopným člověkem je vždy radost a za sebe musím říct, že i v případě, kdy nabídku nepřijme - neberu to jako ztrátu času.

Bohužel dnešní trend je, aby měl každý SŠ a každý druhý VŠ, že prý potom budeme jako chytřejší. Takže univerzity generují kvanta absolventů a kvalita se vytrácí. Kdo je dobrej, bude dobrej vždy, bohužel z podrůměru se nic extra vyrazit nedá. A že jsem těch interview už absolvoval.

Odesláno

Když jsem si přečetl, jak člověk, který má viditelně nepadnoucí oblek, nezkrácené nohavice u kalhot i saka a krátce uvázanou kravatu diskutabilní barvy hovoří o tom, co je vhodné nosit jako "montérky" při pracovních schůzkách a ohání se při tom značkama na všechny strany, už se vůbec ničemu nedivím.

Pan Voráček je docela komik, řekl bych :)

Tohle řekne a pod tím je fotka nejhnusnějších hodinek, co jsem kdy viděl.

K obleku bych si nikdy nevzal hodinky na baterku - to je otázka osobní image. Nosím tedy mechanické hodinky klasického tvaru. Běžné kvalitní švýcarské hodinky jsou v cenách okolo 300 tisíc, ale pořád je to ?konfekce?. Já jsem do svých hodinek chtěl vložit osobnost, nápad, design a výjimečnost. Ve spolupráci s českou firmu Elton, která vyrábí hodinky značky Prim, jsem proto navrhl řadu hodinek pro Lázně Velichovky. Ty mé mají speciální galvanoplastický číselník, který není dělen po minutách, ale po dvou a půl minutě, uprostřed je můj monogram a znak výrobce. Pásek je z krokodýlí kůže, barevně sladěný s hodinovými ručičkami a doplněný speciálním zapínáním.

Odesláno

Když jsem si přečetl, jak člověk, který má viditelně nepadnoucí oblek, nezkrácené nohavice u kalhot i saka a krátce uvázanou kravatu diskutabilní barvy hovoří o tom, co je vhodné nosit jako "montérky" při pracovních schůzkách a ohání se při tom značkama na všechny strany, už se vůbec ničemu nedivím.

"Diskutabilní" barvy jsou otázka subjektivního vkusu nebo určitého módního diktátu v určitém čase, ale ta ostatní kritéria se mi nezdají nijak mimo, kam by mu třeba měla kravata až sahat? 

Odesláno

No chlapci nejsem žádný odborník, ale jeho komentáře vyznívají hooodně nafoukaně a dobře rozhodně nevypadá, ani stylově.

"Diskutabilní" barvy jsou otázka subjektivního vkusu nebo určitého módního diktátu v určitém čase, ale ta ostatní kritéria se mi nezdají nijak mimo, kam by mu třeba měla kravata až sahat? 

Odesláno

A k horní hraně opasku

Kravatu ma jako z poucek, spicka po opasek.

post-14724-0-52940400-1377030783_thumb.jpg

nebo ke spodní?

post-14724-0-44830100-1377030798_thumb.jpg

sorry za OT, už toho nechám, hůř na mě působí ta ruka v kapse, rozepnuté sako a brejle na hlavě...

Odesláno

A k horní hraně opasku

Kravatu ma jako z poucek, spicka po opasek.

attachicon.gif1315390388.2742-2015a340d841d76.jpg

nebo ke spodní?

attachicon.gif1314116358.787-d9eeef855372077.jpg

sorry za OT, už toho nechám, hůř na mě působí ta ruka v kapse, rozepnuté sako a brejle na hlavě...

Přesně, stojí jako křupan a ty brýle...jinak opičí kravata je dělo!  

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Buran, kterej si užil svejch pět minut slávy. Košile z Kapského města. To jen se mnou nikdo nechce dělat rozhovor, kurva.

Odesláno

Buran, kterej si užil svejch pět minut slávy. Košile z Kapského města. To jen se mnou nikdo nechce dělat rozhovor, kurva.

A máš košili z Kapského města? 

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

A máš košili z Kapského města? 

Já mám košili z Prahy. Hele, nejseš novinář?

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Nejsem, ale rozhovor s Tebou rád udělám, nemáš aspoň nějakou mimopražskou ve skříni? 

Upraveno uživatelem Rodkopf
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nejsem, ale rozhovor s Tebou rád udělám, nemáš aspoň nějakou mimopražskou ve skříni? 

No z Pardubic ale už ji nemám. Já sem na rozhovory nudnej. 

Odesláno

Nabrala vody do dlaní a řekla: " ......... "

Odesláno

Schválně jsem tu nabídku porovnával s nabídkou co má na svém webu Elton, a zarazilo mě, že Spartak 40 jsou v Alze za 45 500 Kč a Elton je prodává přesně o 10 000 Kč levněji.... (Oboje jsou s kalibrem 98.00)

post-13018-0-32556200-1377068327_thumb.jpg

Odesláno

Schválně jsem tu nabídku porovnával s nabídkou co má na svém webu Elton, a zarazilo mě, že Spartak 40 jsou v Alze za 45 500 Kč a Elton je prodává přesně o 10 000 Kč levněji.... (Oboje jsou s kalibrem 98.00)

attachicon.gifspartak.jpg

Že by rozdíl v dopravě..... :lol2:   Ne ale vážně,  dle mého chápání to jen podrthuje co zde bylo napsáno, marketing v Eltonu má průser a hledá jak zvednout prodej kudy se dá.  Vůbec si přitom neuvědomuje, že tento prodejní kanál jde přímo proti jejich snaze o exkluzivitu.

Odesláno

attachicon.gifspartak.jpg

Na webu Eltonu zapomněli zdražit :D :D

(pro velký a stabilní zájem, něco jako PAM a Rolády)

Odesláno

U Orlíků to vidím přesně obráceně, Alza 48300 Kč a Elton 58500 Kč

Na webu Eltonu zapomněli zdražit :D :D

(pro velký a stabilní zájem, něco jako PAM a Rolády)

post-23282-0-04940700-1377076854_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...