Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já chtěl navrhnout Longines LD, ale padly tu už tochu podobné MIDO ADD a nebylo to ono. I když Longíny  jsou velká klasika :flex: .   

Vůbec se nedivím,že tento typ od Longines tu padl,dnes v podvečer jsem se přehraboval fotkama a přivedlo mě k nim vlákno s M.L.Vůbec nejsou špatný a musim je nechat trochu dýl projít hlavou a hlavně víc srovnat s těma Pontosama.Díky.(Pontosy jsou out of price,ale neva,mají základ Sellitu a chrona základ 7750,zajímavá shoda s Oris)

• Dát hlas 1
Odesláno

Fortis B42 určitě znáš... mě se líbí tyto Tutimy, byť německé a takovej kočkopes, ale na denní nošení na tahu proč ne :)

http://tutima.com/watch/grand-flieger-airport-automatic-6101-01/

Ano,42 znám a bohužel podle mně trochu zaspaly dobu, no a ty Tutimy,já vidim bohužel pilotky,moje aktuální cesta jsou opravdu jen potápky,bez řádný lunety mít hodinky nemůžu.Ale díky.

• Dát hlas 1
Odesláno

A co takhle nějaký potápky od Oris? Cenově se vejdeš a mají slušný výběr. Nebál byc se jít i do Small Second, co mají 47mm, protoze ten jejich soudkovej tvar to docela slušně maskuje :-)

Odesláno

Díky Frostie,ale Tagy jdou až do určité a bohužel už i vysoké cenovky mimo mně,mimo to celá řada Aquaracerů mi příliš pod vousy nejde.Nechci se pouštět do žádných kritik,tahle řada prostě ne.Mám k tomu i jiné důvody,než jen líbí-nelíbí.

To Daemon: Ad Aquaracery - šlo by prosím upřesnit "jiné důvody", proč máš vůči nim výhrady? Mě se právě docela líbí, ale nechci se unáhlit a každá informace navíc je důležitá. díky.

Odesláno

Snažim se najít tydle Bell & Ross za nějakou lepší cenu.. zatim nejlíp takhle, bohužel - http://www.watchdeal.de/Bell---Ross--BR-02-92-Steel--NEW-invoice-inclusive-German-VAT--1.html

Ale jsou fakt dobrý, to pouzdo je promakaný.

Ty vypadají zajímavě a vidím je prvně,zaměřím se na ně,ale nevím nevím,už to bude pro mě asi moc velký extrém a ty šroubky na pouzdru,uvidíme,díky

• Dát hlas 1
Odesláno

A co takhle nějaký potápky od Oris? Cenově se vejdeš a mají slušný výběr. Nebál byc se jít i do Small Second, co mají 47mm, protoze ten jejich soudkovej tvar to docela slušně maskuje :-)

To není vůbec špatný nápad,postnul jsi mi klsaický divery,já bych měl spíš namířeno do oblasti Aquis,méně soudkovité pouzdro,keramika nebo wolfram a když si tak vezmu bod po bodu svoje podmínky,řekl bych že vyhovují všemu.Ale na foru v jiných vláknech jsem zaznamenal kritiku co se zpracování týče,kritiku ochrany korunky,tahu a nevím čeho všeho ještě.Jedno takové vlákno je na př. zde

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64142-pot%C5%99ebuji-popostr%C4%8Dit-oris-vs-maurice-lacroix/

když jsem je měl na ruce,ničeho chybného jsem si nevšiml,asi nejsem tak pozorný,ale kritika mě dost odradila

• Dát hlas 1
Odesláno

To není vůbec špatný nápad,postnul jsi mi klsaický divery,já bych měl spíš namířeno do oblasti Aquis,méně soudkovité pouzdro,keramika nebo wolfram a když si tak vezmu bod po bodu svoje podmínky,řekl bych že vyhovují všemu.Ale na foru v jiných vláknech jsem zaznamenal kritiku co se zpracování týče,kritiku ochrany korunky,tahu a nevím čeho všeho ještě.Jedno takové vlákno je na př. zde

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64142-pot%C5%99ebuji-popostr%C4%8Dit-oris-vs-maurice-lacroix/

když jsem je měl na ruce,ničeho chybného jsem si nevšiml,asi nejsem tak pozorný,ale kritika mě dost odradila

jojo, četl jsem to...já zkoušel Orisky u nás v Chrono v Pardubicích...konkrétně ty potápky a nějak jsem si nevšiml těch vad, co tam někdo zmiňoval...zkus klidně zajít do obchodu a pořádně je ozkoušet a viděl bys, zda vyhovují nebo ne :) 

Odesláno

jojo, četl jsem to...já zkoušel Orisky u nás v Chrono v Pardubicích...konkrétně ty potápky a nějak jsem si nevšiml těch vad, co tam někdo zmiňoval...zkus klidně zajít do obchodu a pořádně je ozkoušet a viděl bys, zda vyhovují nebo ne :)

Třeba mi ještě někdo pomůže a trochu víc to vyjasní,každopádně na ruce byly několikrát  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...