Přejít na obsah

Poraďte prosím hodinky pro doktora

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaké hodinky byste doporučili pro doktora do moderní / luxusní ordinace? 

- silnější zápěstí

- postavou 190cm, hubený / sportovní typ

- cenově do 250.000 Kč

Případné další dotazy zodpovím pro lepší specifikaci. 

Díky za nápady!

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mám pocit,že pro takový výběr bude chtít mnohem více info.

A ten doktor jsi přímo ty?

Jinak tohle bude téma pro jiné kance,než jsem já :rolleyes:

Odesláno

Ano :)

Klidně mě vyzpovídejte.. je toho vážně moc, hodinky obdivuju, ale ještě jsem do nich nepronikl takže se musím od někoho inspirovat než načerpám nějaký cit pro to, co je dobré..

Odesláno

Bílý, moderní a luxusně vypadající, s velkým obvodem řemenu / tahu s cenovkou čtvrt míče?

Soráč za rýpnutí.

Ale na neurčitou otázku mě napadla jen tahle určitá odpověď.

Buď máš představu, co mají splňovat za parametry (mechanika/ quartz, rozměr, WR, číselník, typ, ....a vůbec cokoli dalšího....), kromě MI teda, a od toho se dá odpíchnout

A nebo ji nemáš a v tom případě, si udělej kafe, sedni si před komp a listuj fotogalerií, co máte právě na ruce, pochlubte se novými přírůstky, atp.

A po nějaký době si sám udělej názor, co chceš

Odesláno

Právě listuju, sedím nad tím několikátý den a čím víc toho čtu tím míň toho vím.. vážně. 

Nebo spíš takhle: Co byste čekali, že uvidíte na ruce doktora, aby to nepraštilo do očí, ale řekli jste si, že má styl? 

Proč se ptám.. nosím teď RADO Diastar Multifunction a mám pocit, že jsou zbytečně dost "shiny". Bohužel v matu se ta keramika na tomto modelu nedělá. Takže přestože jsou to hodinky za 30k Kč tak mohou vypadat zbytečně luxusně (jako šperk) pro absolutní neznalce a to nechci. Ikdyž jsou fajn a mám je rád.

Jestli quartz nebo mechaniky to je slušně složitá otázka.. alespoň pro mě. Když už drahou mechaniku tak co třeba tyhle? Bohužel jsou cenově trochu mimo.

14694-1.jpg

Odesláno

Je to jen taková hloupá otázka do které mi samozřejmě nic není,ale máš tu částku ,kterou chceš investovat, nějak vnitřně obhájenou?

Promiň za ten dotaz,ale nevědět co chci a hned kupovat hodinky za 1/4 mega¨,to nějak nechápu,ale co mi je po tom...

Odesláno

Právě listuju, sedím nad tím několikátý den a čím víc toho čtu tím míň toho vím.. vážně. 

Nebo spíš takhle: Co byste čekali, že uvidíte na ruce doktora, aby to nepraštilo do očí, ale řekli jste si, že má styl? 

Proč se ptám.. nosím teď RADO Diastar Multifunction a mám pocit, že jsou zbytečně dost "shiny". Bohužel v matu se ta keramika na tomto modelu nedělá. Takže přestože jsou to hodinky za 30k Kč tak mohou vypadat zbytečně luxusně (jako šperk) pro absolutní neznalce a to nechci. Ikdyž jsou fajn a mám je rád.

Jestli quartz nebo mechaniky to je slušně složitá otázka.. alespoň pro mě. Když už drahou mechaniku tak co třeba tyhle? Bohužel jsou cenově trochu mimo.

14694-1.jpg

tak tímto by jsi určitě nic nepokazil, jestli směřuješ takhle vysoko, tak si je určitě nech na wishlistu. Tyto by rozhodně nebyly od věci, navíc jsou v cenovém limitu, jen jsou z druhé ruky

http://www.colognewatch.de/audemars-piguet/audemars-piguet-royal-oak-dual-time-stahl-26120st-00-1220st-03.html

Odesláno

Jako urcite quartzky. Pro doktora do moderni luxusni ordinace, luxusni quartzky. To pujde.

Dobrá dobrá.. prosím nasměruj mě po jakých značkách se dívat.

Odesláno

Mám pocit,že na tohle by jsis měl nejdřív dokázat odpovědět sám....

Co od těch hodinek vlastně čekáš,kromě toho ,že budou za 1/4 mega?

14694-1.jpg
Odesláno

Je to jen taková hloupá otázka do které mi samozřejmě nic není,ale máš tu částku ,kterou chceš investovat, nějak vnitřně obhájenou?

Promiň za ten dotaz,ale nevědět co chci a hned kupovat hodinky za 1/4 mega¨,to nějak nechápu,ale co mi je po tom...

Tak tohle je něco, o čem jsem hodně přemýšlel a dospěl jsem k tomu, že tohle je nějaký můj vnitřní limit, abych se necítil blbě (i třeba vůči rodině). Nevím, jestli to píšu srozumitelně a pochopitelně. Každopádně měsíčně vydělám zhruba tuhle částku takže si to obhájím sám u sebe dobře :) V každém případě samozřejmě platím mnohem víc věcí než, že by celý měsíční výdělek šel automaticky na hodinky. Ale makám i víkendy a někdy i noci a prostě si chci udělat radost a má to mít styl. A hodinky jak jsem pochopil, je taková jediná přijatelná záležitost, kterou by si chlap mohl dovolit, kromě auta samozřejmě. 

Odesláno

To začíná zajímavě,takže budíky za 30 vypadaj až moc luxusně na to všechno kolem a za čtvrt míče myslíš,že budou vypadat jako pro střední pracující vrstvu?

Proč ne?

Zrovna to, co napsal Frostie: Audemar Piguet je super tip!

Odesláno

Diesel, Gucci a tak.

Ale chce to nejakou luxusni radu.

to je málo luxusní. Navrhuji Ohsen, Police, Len.nox a Bruno Banani... :lol2:

Odesláno

tak tímto by jsi určitě nic nepokazil, jestli směřuješ takhle vysoko, tak si je určitě nech na wishlistu. Tyto by rozhodně nebyly od věci, navíc jsou v cenovém limitu, jen jsou z druhé ruky

http://www.colognewatch.de/audemars-piguet/audemars-piguet-royal-oak-dual-time-stahl-26120st-00-1220st-03.html

Fakt se mi líbí moc, možná u toho zakotvím. Chápu, že AP je jako brand hodně vysoko, right? Díky!!! Tohle je dobrý tip.

Odesláno

Trochu mě tohle téma přivedlo na jednu myšlenku.

Je jedno jestli vybíráš hodinky za 1.000 Kč ,nebo čtvrt mega.....cena je prostě na prvním místě... :whistling:

Odesláno

Trochu mě tohle téma přivedlo na jednu myšlenku.

Je jedno jestli vybíráš hodinky za 1.000 Kč ,nebo čtvrt mega.....cena je prostě na prvním místě... :whistling:

S tím nesouhlasím.. peníze jsou relativní... hlavní je zdravíčko  :lol2:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...