Přejít na obsah

Vyzor starozitnych hodiniek

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim pritomnych rovnako postihnutych, ako som ja :D

Hladam hodinky s vyzorom starozitnych hodiniek.

Poziadavky:

rozmer puzdra: 42 - 44 mm,

material puzdra: ocel,

stroj: mechanika, rucny natah,

cifernik: biela farba - "email",

hodinove ukazovatele: rimske cislice, cierne

minutove ukazovatele:  arabske cislice, cervene,

sekundovka: na pozicii "6".

Hodinky by mali mat vyzor starozitnych hodin, mali by mat ukazovatele hodin - rimske a nad nimi arabske ukazovatele minut. Mali by mat malu sekundovku na pozici "6", idealne bez datumu. 

Prikladam vzorku, ako si to predstavujem. 

Vopred vdaka za namety. 

Zdroj foto: internet 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Aj nad tym som rozmyslal, len nemam sajn, na kolko by to vyslo. Cibule mam doma troje, lenze to su vsetko zlate kusy z 19., resp. prvej tretiny 20. storocia. To by bola skoda. 

Odesláno

No, v podstatě bys ty cibule nijak neničil, jen by sis z jedněch "vypůjčil" vnitřek a vsadil do vhodného pouzdra s tím, že by to kdykoliv šlo zase vrátit zpátky.

Odesláno

Karlos, to si si sam prerobil? 

Ano to byla Karlosova přestavba,ty lepší fotky celého postupu odvál čas,bohužel.....

Odesláno

Někdy jsou situace, kdy si člověk musí určit priority.

Roman: já si jen posháněl vše potřebné a složení a servis kolem jsem nechal na odborníkovi.

Ed: Ale ne hodinky jsem nezanevřel, něco pro radost člověk musí mít tak nějak vždy. A kdoví, třeba jednou...

Odesláno

Len mi nie je celkom jasne, ako sa da z rozmeru vreckovych hodiniek 50mm spravit rozmer 44mm naramkovych hodiniek?

Odesláno

Někdy jsou situace, kdy si člověk musí určit priority.

Roman: já si jen posháněl vše potřebné a složení a servis kolem jsem nechal na odborníkovi.

Ed: Ale ne hodinky jsem nezanevřel, něco pro radost člověk musí mít tak nějak vždy. A kdoví, třeba jednou...

To je správný přístup,chválím.

Odesláno

Roman: To je jednoduché, vlastní strojek v hodinkách je vždy o něco menší.

A vlastně bych ještě nějaké obyčejnější předělávky na prodej našel, kdybys měl zájem a potřeboval si rychle a nutně něco pořídit na hraní...

Bohuš: Díky.

Odesláno

Karlos: presne tie som videl aj ja. Zdielam tvoje myslienky.

Dakujem velmi pekne vsetkym za namety. Mozeme pokracovat. Nebranim sa ziadnym dalsim navrhom.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...