deewy Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Opět zdravím všechny chrono-nadšence, né nadarmo se říká: "The Dreams come True" a zrovna tak jeden z mých dream-watch snů, se nyní stal skutečností. Víceméně byly dvoje hodinky, které jsem řadil do své dream watch kategorie a to Omega Planet Ocean s cal. 8500 a Rolex Milgauss GV. Brzy od zúžení výběru na tyto dva skvosty následovala cesta do Prahy do Omega Butique a Carollina. Rozhodnutí padlo ve prospěch Planet Oceanů 42mm (obvod zápěstí 17-17,5 cm) s oranžovými číslicemi. Slečna v Omega butiku byla velice příjemná, to se ovšem nedalo říci o postarším pánovi v Carollinu (už tam znovu nepůjdu), možná i proto ve mě Milgaussy nezanechaly momentální pozitivní dojem. Variantu s oranžovými číslicemi jsem vybral proto, jelikož jsem chtěl hodinky působící více mladistvým a sportovnějším dojmem, nehledě na to, že oranžová jako barva je mi sympatická. Díky profesní deformaci "obchodního ředitelování" jsem zvyklý kupovat vše se slevou hledal jsem celkem dlouho na internetu různé prodejní kanály a zdroje hodinek Omega a poptal jsem prodejce z Chrono24 a pár českých AD. Na základě skvělých referencí z tohoto fora jsem byl zejména zvědav na nabídky autorizovaného prodejce ze Zlína Gold Eligius. Komunikace s pány Stuchlíky ml. i st. probíhala na nejvyšší úrovni vstřícnosti a jejich ochota zodpovězení všech dotazů a otázek snoubící se s opravdu bezkonkurenční nabídkou vedla k jasné preferenci. Hodinky byly objednány začátkem srpna a jejich doba dodání byla cca 3 týdny. Osobní setkání podrthlo opravdu dobrý dojem z předchozí telefonické a písemné komunikace. Cesta pro Omegy se stala takovým malým dobrodružstvím. Screw the fu.king D1. Cestou zpátky jsem vzal nějaký bazmek na dálnici a bouchlo mi při dojíždění do kolony zadní levé kolo (jako bych si již patálií na silnici neužil dost, viz. chlubící vlákno Archimede Pilot Chronograph). Jsem rád, že se to nestalo v plné rychlosti páč nevím, nevím....co by bylo, kdyby nebylo a bylo....Bdělost ostatních řidičů byla opravdu vypovídající o tom, že někteří za volant nepatří. Přestože bylo moje vozidlo řádně označeno a v odstavném pruhu, kam se mi při všech svatých podařilo přejet, nemálo dobytčak, jedoucích kolem, mě při adrenalinové výměně kola div nesrazilo. Načež se jednomu z čumilů podařilo vytlačit vozidlo vedle jedoucí do svodidel a podívat se mu do kufru... Vše dobře dopadlo, já, žena i nové PO jsme domů s žážitkem dorazili a jsem si jist, že na tuto akvizici si budeme ještě dlouho pamatovat. Závěrem dodám, že POčka jsou superiózní a mám z nich opravdu radost. Doufám, že budou sloužit dlouhá léta a že mi nerupne v brzké době zase v kouli, abych hledal něco nového. Přidám pár podvečerních rychlocvaků (foceno Sony NeX-3)
Bullet Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Gratuluji ke krasnym Omegam, pro mne nejhezci barevna kombinace kalibru 8500, jen bych diky zapesti volil vetsi variantu...At delaji dlouhou radost!K D1 se radsi nebudu vyjadrovat...
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Parádní hodinky a velké gratulace. Na PO jsem se svého času taky hodně koukal, spíše na 45 variantu, taktéž s oranžovými čísly, líbí se mi nejvíc.
Johny111 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Vitaj v klube. Gratulujem ku krásnym hodinkám. Prajem Ti, nech Ti robí pohľad na ne každý deň iba radosť.
gougy Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Perfektní! Gratuluji k bezvadným hodinkám - sednou Ti přesně a popis cesty k nim je taky za 1*
deewy Odesláno 30. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Díky kluci jinak jsou to docela kladiva na ruce, musím si zvykat (K velikosti hodinek - u 45mm, mi již stěžejky přesahovaly kraje ruky a působily opravdu přerostlým dojmem. Ty 42 mm jsou na mé zápěstí tak akorát myslím)
lastam Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Gratulace, jsou to super univerzální hodinky na každý den, mám je už fakt hóóódně dlouho a měnit je fakt nehodlám
railmaster Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Gratulujem, veľkosťou ti sadli na ruku parádne. Veď keď môžu PO 42 mm vyhovovať Bondovi a to má pravdepodobne ruku s väčším obvodom...
Prorok Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Také se přidávám ke gratulaci. PO jsou také v této kombinaci mým snem Snad jednou...
Murphy97 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Krasny, univerzalni, take si je uz necham navzdy :-)Gratuluji!
Rampelnik Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Gratuluji ke svělým hodinkám! S velikostí jsi udělal správnou volbu, padnou ti jako ulité a tahle barevná varianta má ten správný šmrnc! Užívej si pocit z vysněných hodinek ještě hodně dlouho.
Elmagico Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Super príbeh. Ďakujeme za fotky i za pobavenie! Výber je tiež skvelý
lucid Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Ahoj, dodatečně se připojuji ke gratulaci. Vypadají suprově - taková nedbalá elegance
Begi Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 vyzeraju fantasticky, gratulujem.ja uz to tiez nemozem vydrzat a nejake hladam, ale v 45ke
tommas4 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Gratuluji k peknému kousku, příští týden jedu do zmíněného obchodu pro další hodinky a musím potvrdit vynikající zákaznický servis.
Daemonultimate Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Gratuluju ke slušnˇáckejm potápkám,tyhle indexy bezva nahrávej oranžový gumě,ale na tahu jsou stejně nej.
Taurus. Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 cau, gratulace. sedi ti jako hrnec na pr.del. po mych cal. 2500 dalsi meta, kterou bych jednou rad prosel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se