Přejít na obsah

Neokukane hodinky do 1000 EUR

jankoxxx

Doporučené příspěvky

Odesláno

V mojom predslom vlakne som zadal poziadavky ktore nieomu pripadali nesplnitelne a tak som sa rozhodol vymysliet nieco zaujimavejsie :clap:

Pri poslednom hladani hodiniek som zistil, ze v tomto cenovom segmente sa hladaju tazko hodinky ktore by uz snad kazdy nepoznal. Co tak nejake fajnove vykopavky z horologickeho sveta neznama v nizsej cenovej kategorii v ktorej sa vacsina z nas pohybuje??

Existuje take nieco este vobec?

Odesláno

tak tieto alpina su hodne podarene, skode ze ich tam nemaju v ciernom..

kadloo sa chce az moc podobat..

http://swisstime.co/en/kadloo-basel-swiss-mechanical-watches-mediterranÉe-ref--80701/?action=15&id=187

39mm, 200m, safir, eta, 560 eur, podobaju sa kaky breitlingensy.

Splneny sen z modreho z neba. Volajte m vilo rozboril cislo 2

Odesláno

tak tieto alpina su hodne podarene, skode ze ich tam nemaju v ciernom..

kadloo sa chce az moc podobat..

Presne túto reakciu som očakával :). Čo je zlé na bielych hodinkách? Ušiješ si ku nim remeň zo starého futrálu od mínometu a budú fajn.

Ešte teda:

TIP1 - bude ti zrejme vadiť vodotesnosť

TIP2 - niečo si vymyslíš ;)

Odesláno

Janko, kua, už se na to vybodni. Chystáš se utratit prachy za něco, co do 3 měsíců zase prodáš (se ztrátou) a budeš se shánět po něčem dalším. Přitom abys byl opravdu spokojený, stačí nastřádat více střeliva. Mám jedny nenošené speedbirdy III, rád Ti je půjčím, dokud nenasbíráš střelivo na něco smysluplného.

Odesláno

Janko, kua, už se na to vybodni. Chystáš se utratit prachy za něco, co do 3 měsíců zase prodáš (se ztrátou) a budeš se shánět po něčem dalším. Přitom abys byl opravdu spokojený, stačí nastřádat více střeliva. Mám jedny nenošené speedbirdy III, rád Ti je půjčím, dokud nenasbíráš střelivo na něco smysluplného.

a to je co? :)

Odesláno

a to je co? :)

No, zdá se mi, že se většinou uchyluješ ke kompromisům pod vlivem omezeného rozpočtu. A pokud to tak je, tak bych fakt radši počkal, došetřil další alespoň 1.500 - 2.000 Euro a pustil se do něčeho, kde ty kompromisy dělat nemusíš. Evidentně Tě lákají menší hodinky, jsem na tom podobně, tak vím, co a za kolik se dá sehnat a prostě za 1.500 Euro to žádná hitparáda nebude.

to jsou třeba Turnography z prodejního vlákna ;)

Přesně tak...

Odesláno

to jsou třeba Turnography z prodejního vlákna ;)

No, zdá se mi, že se většinou uchyluješ ke kompromisům pod vlivem omezeného rozpočtu. A pokud to tak je, tak bych fakt radši počkal, došetřil další alespoň 1.500 - 2.000 Euro a pustil se do něčeho, kde ty kompromisy dělat nemusíš. Evidentně Tě lákají menší hodinky, jsem na tom podobně, tak vím, co a za kolik se dá sehnat a prostě za 1.500 Euro to žádná hitparáda nebude.

Přesně tak...

ano o tie Turnography som sa zaujimal, to je pravda, ale stale sa vraciam k myslienke ci sa mi chce dat za hodinky viac ako 2 litre.. par prilezitosti na zaujimave hodinky nad touto hranicou uz bolo a vzdy som zavahal hlavne z tohoto dovodu.

okrem Turnograph sa mi pacia aj SUBy ale tie su vacsie ako by sa mi pacilo. svojho casu som nad nimi velmi rozmyslal.. preto som v predoslom vlakne favorizoval tue 35mm Tudor.

ja stale cakam, ze v Sinn sa umudria a usiju mi na mieru nieco podobne ako su 104 len v trochu mensom prevedeni. tool hodinky s lunetou pod 40mm nemaju a jednoznacne je to podla mna na ich skodu. sinn 556 ma velmi slusnu predajnost a fan. zakladnu. viem si predstavit ze verzia s lunetou by bola tiez hit.

Odesláno

Teď mě napadá, zmínil vůbec někdo Seamaster Midsize? 36,25mm, luneta a i v této velikosti mocné charizma! Samozřejmě jsem si vědom cenového limitu, ale tím se právě vracím k tomu, co jsem dříve navrhoval...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...