Návštěvník admira Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 http://www.guinand-watch.com/serie_313.html
jankoxxx Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 toto su jedine hodinky od guinandu ktore fakt nechapem...
instant Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 tak takych je viac, ale tieto su echt hnusne
georgejv Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Zajimalo by me, na koho s timto produktem (designem, da-li se to tak nazvat) vyrobce cili.
instant Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 boa az teraz som si vsimol tie obrazky kalibru co to ma vnutri. Hodinar si s tym da robotu a cifernik nechaju poblit jednorozcovi
jankoxxx Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Zajimalo by me, na koho s timto produktem (designem, da-li se to tak nazvat) vyrobce cili.tak ja by som povedal ze na toto im ostava uz len azijsky trh..
villain83 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 a to jsem po nich tak pokukoval(Guinand obecne),flying officer skoro objednaný,jedině ta velikost mě furt odrazovala,ale teď mám jasno,ty zelený to jistěj,do zálohy ještě ty růžový.
Mapo Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Ak som dobre našiel tak... 1.500? ??? no ani omylom...
cigi Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Hustá stylovka, nemaj chybičku !!! Klidně mohli nechat mimostředku, když tam beztak prdli to divký xCx, ale celkem vzato silná optika - přesvědčivý názor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se