xcelsion Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Odesláno 7. září 2013 Včera jsem si mimojiné přivezl tyto hodinky - Dugena Tropica Automatic. Nedalo mi to a musel jsem jim věnovat trošku péče. Hodinky jsem nejdřív očistil od největšího humusu, aby při otevření dýnka hned nevlítlo něco do stroje. Pak putoval ven strojek a pouzdro šlo do lázně. Po očištění (ani raději nechci vědět čeho) přišlo rázné broušení a leštění sklíčka. Štětěčkem jsem očistil prach z ciferníku a se strojkem a vymezovacím kroužkem šlo vše zpět do pouzdra. Lesklé plochy pouzdra a dýnka prošly měnším leštěním pro osvěžení. Výsledek je na fotkách. Pokud by měl někdo bližší informace ohledně hodinek, budu rád. Nepodařilo se mi najít podobné s černým cifrem a luminiscencí na číslech. Fotky jsou narychlo se špatným světlem. Zítra snad stihnu vyfotit něco lepšího. Původní stav: Aktuální stav:
Frostie Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Odesláno 7. září 2013 ale všechna čest, dal jsi je hezky do richtiku!
M@chino Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Tohle je na tom to nejhezčí ... dobrá práce. Jaký je uvnitř strojek (kalibr)?
xcelsion Odesláno 8. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Uvnitř je Dugena 3346 s vlastním značením na rotoru.
Kostra Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Tak tomu říkám resuscitace. Klobouk dolů.
villain83 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Takhle dorubanejch hodinek mam doma krabici,kdybych s nima udelal to,co ty,poplacam se po rameni:-)
vintage Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 Špica! ... čučím co se z toho ošklivýho kačátka vylouplo za šmrncovní hodinky, Gratuluju :-)
Krrtek Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 ahoj, moc pěkný!foto strojku náhodou nemáš a ta korunka nese nějakou signaci?rozměr ?díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se