Baker Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Nahodou jsem na to narazil na eBay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Já Ti nevím, mě se to nelíbí . Tah je tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Náhodou, ta zelená kůže nebo co jde k těm žabičkám pěkně, tak jako decentně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JakubWatches Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 No na bazinach to musi vypadat kor katastroficky. Original je original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Nahodou jsem na to narazil na eBay.zbytecne vyhozenych $80 - ty end links jsou skoro o 1mm vyssi nez ty end links na origo tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Hm, nekoho to mozna zaujme, ja bych si to na hodinky nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Dovolím si trochu oprášit tohle starší vlákno, protože mám na ruce rád aligátora a docela by se mi zamlouval třeba k DJ II, které mám ve výhledu. Samozřejmě by to musela být varianta s endlinks popř. s upraveným řemenem tak, aby doléhal k pouzdru. Podařilo se to někomu dotáhnout do konce nebo existuje nějaké jiné řešení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 kasli na endlinks, je to pekny aji bez toho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 kasli na endlinks, je to pekny aji bez toho..+1 raději široká kůže než koncové dílky (vypadají divně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 S endlinkama souhlasím, ale do řemenu by se zřejmě musela všít nějaká vložka. já ten řemen prostě musím mít relativně na těsno k pouzdru. Nesnesu, když jsou nožky dlouhé a pak tam vzniká mezera.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 ved rolby nemaju moc velku medzeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Na můj vkus mají, ale abych byl přesnější, měl bych představu Rubber B v kůži. To by se mi líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Zkus sehnat něco jako tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 S endlinks je to hnusny, podivej se pro zacatek na hirsch medici, skvely remen az k pouzdru z nappa leather. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Hmm, ten Hirsch je dobrý směr. Něco podobnýho z krokouše by mohlo sedět, zkusím pohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Z krokouse nic asi podobneho nebude, jedine si ho nechat usit.Hmm, ten Hirsch je dobrý směr. Něco podobnýho z krokouše by mohlo sedět, zkusím pohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Asi ne, v nejhorším by se ten Hirsch musel na krokouše předělat, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Pročetl jsem toto starší vlákno a usoudil jsem, že prostě díra je díra. A vkládat mezi pouzdro a kůži co tam nepatří, je hnus. Obzvlášť u Rolexu. Na první pohled to pak vypadá jako fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 hehe, von to bude trochu problem, protoze DJII ma mezi nozkama 21mm, a vetsina z toho, co ma curved ends, se dela ve 20mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 tady mas ty navleky, ale me se to moc nepozdava.. http://www.ebay.com/itm/CUSTOM-STRAP-END-LINK-FOR-ROLEX-DATE-JUST-ll-116333-116334-Fits-leather-strap-/221353628663 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se