Návštěvník bazarindy Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Hodinky byly osobním vlastnictvím zlatníka a hodináře,, na korunce jsou značky A7 nebo AZ a jako by postava s rozpaženýma rukama!!co je zvláštní květ na první fotce je dodatečně vyroben ze zlata a mě osobně hodinky přijdou jako stříbrné!!Děkuji za vaše postřehy..Vladimír Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
funf5 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 1900 +/- 200 let, měřeno radioizotopovou metodou a cca. 3,- Kč. Vláďo, myslíš že tady děláme odhady na počkání a zdarma. Aukro se jmenuje kouzelné místo, kde zjistíš jejich aktuální cenu. Mimochodem jsou krásně zdobené.
Karlos Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Hodinky máš velice hezké. Ale ty povídačky k nim, těm nevěř. A proč vlastně potřebuješ od nás slyšet cenu? Kdo se o kapesní hodinky zajímá, ten ti řekne nižší a kdo ne, ten zase vyšší. Bude ti to k něčemu? Já myslím, že by bylo jednodušší, kdyby ses podíval třeba do ukončených aukcí na Aukru, tam si představu o ceně podobných hodinek uděláš během chvilky. A podobně je to i s datací. Kdyby tě takovéhle hodinky zajímaly nějak víc, jistě by ses sám pokusil něco o nich zjistit. Takže předpokládám, že je hodláš obratem prodat a pak je ti datace k ničemu.
Návštěvník bazarindy Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Zdravím,celkem mě zarazili Vaše reakce ,hodinky jsem získal z pozůstalosti po Zlatníkovi a hodináři s dalšími os. věcmi ....Mě jde o to zda mohou býti ag i když punc jen ty co jsem popsal a spíše jde o věk než o cenu.....,ale i tak děkuji ..VL
tondako Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Ahoj, nevím proč tě zarazili reakce, když máš v nicku ,,bazar,, a je to tvůj první příspěvek? Tady to nefunguje jako online zdarma soudní znalec v oboru hodinek. Kdyby sis přečetl podobné dotazy zpět, tak by si věděl, že si takovou odpověď mohl čekat. Kdyby tě hodinky skutečně zajímaly, tak by ta otázka zněla asi takhle: Mám hodinky Tavannes, našel jsem si, že by tam mohl být stroj cal. xxx, a ten se výráběl asi od - do, dá se to dohledat? nebo: Tyhle hodinky vypadají jako stříbrné, kde se dá najít punc?nebo: Je to pouzdro zdobené technikou Tula, pokud ano, kdy se tyto hodinky vyráběli a co to ta Tula vlastněje? My ti tady rádi poradíme, ale hledat si to musíš sám, protože to stojí nějaký čas a čas jsou peníze.
Karlos Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 http://aukro.cz/ag-au-secesni-nadhera-v-chodu-tula-3-plast-i3559395478.html
bohus76 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Pak se lidi divte těm reakcím..........
Frantik Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Říkal jsem to uz mockrát, chodi se čím dal tim víc hajzliku. Tyhle vlákna bych automaticky mazal.
tondako Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Říkal jsem to uz mockrát, chodi se čím dal tim víc hajzliku. Tyhle vlákna bych automaticky mazal.Proč hned mazat, stačí neodpovídat.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.