Brownicek Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Dostal sem za úkol vybrat něco vhodného tátovi k jubileu. Něco v merku mám, ale potřeboval bych popostrčit.Abych Vás při pomoci trochu uvedl.. Zatím nosil baterkáče, momentálně točí tyhle Skageny a sportovní Pumy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Z toho co by se mu mohlo líbít... Osobně myslím na Longines Legend diver, tyhle eterny, nebo něco od ML.. Bohužel všechno z toho krapet přes limit Ještě zkusím definovat nějaké obecné požadavky:- cena do 30000 CZK- spíš automat než manuál- ne nic velkýho (do 42 mm) a okázalýho- bez chronografu- známější značka výhodou, není to přece jen žádnej fajnšmekr - vzhledem k tomu že je to dárek tak nové, nebo komplet se vším ve stavu který bude novým odpovídat.- nemáme moc rádi kovový tahy, takže k tomu taky přihlédnout Jinak pokud byste někde něco našli a za výhodnou cenu a líbílo se mi to, nebráním se nákupům po netu, na ebay, v zahraničí atd. To je asi zatím vše, předem dík za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Z těch designů co má by se mu mohli líbit nějaké Junghans Max Billy? Nebo Nomosy ale tam to bude naknap s rozpočtem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Mozno trochu robustnejsi dizajn nez to co mas vyssie ale zase by to mohlo splnovat tvoje poziadavky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 LLD můžou být fajn, ale jsou trochu odlišné od těch, které má. Jestli to teda nebude vadit. Taky se hodí na trochu silnější ruku (18 cm a více), ale to asi problém taky nebude. Jinak Junghans Meister mě taky hned střelily přes oči jako alternativa za ty co máš na fotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 11. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 (upraveno) nemusi to byt za kazdou cenu neco tak mega jednoduchyho jako ma doted.. to koneckoncu nejsou ani ty pumy ktere nosi.. on zas nejaka konzerva neni. tim okazale sem myslel, ze nejaky brajtle by mu asi radost neudelali, zas tak usedly jako ty nomosy a junghansy to ale byt nemusi. Upraveno 11. září 2013 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Po osobnej skusenosti by som si vybral nieco od znacky MIDO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 No do 30k bych se teda podíval na Sinn / Damasko design není žádná divočina, jsou odolné ale decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Ked to ma byt znama znacka, tak by som pozrel na Longines alebo Rado, do 30 tam automat vyberies. Dopraj mu pocit ísť v obchodaku okolo hodinarstva a pri pohľade do vitríny si uvedomiť, ze má drahé hodinky. Okolo chronoshopu asi nebude casto chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 par tipov :Longines - Flagship Heritage, Conquest Heritage, Conquest ClassicFortis - B42 Flieger, CosmonautsOris - Artix Date, Classic DateTissot - Powermatic 80, VisodateHamilton z kolekcie Jazzmaster... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Epos Collection Passion? https://www.chrono24.cz/epos/collection-passion-new--id1769752.htmUznávám, že to není tak známá značka jako Longines, ale ty hodinky splňují všechny požadavky a jsou IMHO fakt krásné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Možno ti padnú do oka tieto Schaumburg http://www.chrono24.com/en/all/schaumburg-watch-aqm-bullfrog-vision-24-stunden-automatik-kal-sw-20a-titan-42mm-neu--id2431552.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=schaumburg+watch&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm Perrelethttp://www.chrono24.com/en/perrelet/3-hands-a50071-titanium-automatic-date-watch--id2509784.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=false&manufacturerIds=197&query=&movementTypes=1&specials=103&specials=104&watchCategories=&gender=&caseMaterials=&braceletMaterial=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&maxAgeInDays=&sortorder=1&priceFrom=&priceTo=&STARTSEARCH=Search&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Union Glashüttehttp://www.chrono24.com/en/unionglashuette/viro-datum-d0014071605100--id2147325.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=false&manufacturerIds=248&query=&movementTypes=1&specials=103&specials=104&watchCategories=&gender=&caseMaterials=&braceletMaterial=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&maxAgeInDays=&sortorder=1&priceFrom=&priceTo=&STARTSEARCH=Search&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Díky všem za rady, probrali jsme to a nakonec padla volba na Konstantní Frederiky... Ty Perrelety bych ale sakra bral já... No, bylo mi to jasný, že to vybírání bude mít za následek akorát to, že zjistím, že něco nutně potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 (upraveno) V 12. 9. 2013 v 14:47, Brownicek napsal: Díky všem za rady, probrali jsme to a nakonec padla volba na Konstantní Frederiky... Ty Perrelety bych ale sakra bral já... No, bylo mi to jasný, že to vybírání bude mít za následek akorát to, že zjistím, že něco nutně potřebuju Imho dost dobrá volba plná slušné kvality a vychytávek.Švýcary, solidní provedení, velké "all-round oblekovky", ale k tomu 100m vodotěsnost, praktická korunka a H3 trubičky (ty by mi sice na tomto designu neseděly, ale mohou být velké plus), krásný dárek.K tomu řemen s monogramem a velká paráda. Líbí se mi, že jsou i u nás k dostání za slušnou cenu. Upraveno 12. září 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 43mm u hodinek tohohle designu je imho značnej overkill. Byly by moc pěkný, ale musely by mít tak o půl cenťáku míň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Gougy: Dík, myslím za relativně slušný peníze docela hodně muziky...USER47: je pravda, že s takhle štíhlou lunetou by to asi nějakej milimetřík dolů sneslo, ale zase si nemyslím, že to bude působit na jeho ruce nějak monstrózně. Mimochodem nevíte jestli je někde po Brně šance si je prohlídnout naživo? A vlastně mám zítra cestu do Prahy, takže klidně i někde tam V Koscomu mi napsali,že je na objednávku mohou dovézt, ovšem na kšeftě je nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Vyborna volba, Ked ich budes mat doma, skus natajnasa spravit nejake fotky. Myslim, ze nielen mna by zaujimali:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 jasny, to určitě nebude problém. No bude to stejně boj, udržet se, abych je nezačal nosit sám. Ale třeba se mu nebudou líbit a zbydou na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Hehe, mně teďka do tanečních se budou hodit, lepší než Samuraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 21. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 (upraveno) Tak..sou doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. září 2013 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 V 21. 9. 2013 v 8:01, Brownicek napsal: Tak..sou doma To chce víc fotek, dojmů, jestli svítí a táák (m.j. balení mají podle mě ve své cenové kategorii velmi nadstandardní, což je u dárku slušné plus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se