Přejít na obsah

K padesádinám do třiceti :)

Doporučené příspěvky

Dostal sem za úkol vybrat něco vhodného tátovi k jubileu. Něco v merku mám, ale potřeboval bych popostrčit.

Abych Vás při pomoci trochu uvedl.. Zatím nosil baterkáče, momentálně točí tyhle Skageny a sportovní Pumy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Z toho co by se mu mohlo líbít... Osobně myslím na Longines Legend diver, tyhle eterny, nebo něco od ML.. Bohužel všechno z toho krapet přes limit

Ještě zkusím definovat nějaké obecné požadavky:

- cena do 30000 CZK

- spíš automat než manuál

- ne nic velkýho (do 42 mm) a okázalýho

- bez chronografu

- známější značka výhodou, není to přece jen žádnej fajnšmekr :)

- vzhledem k tomu že je to dárek tak nové, nebo komplet se vším ve stavu který bude novým odpovídat.

- nemáme moc rádi kovový tahy, takže k tomu taky přihlédnout :)

Jinak pokud byste někde něco našli a za výhodnou cenu a líbílo se mi to, nebráním se nákupům po netu, na ebay, v zahraničí atd.

To je asi zatím vše, předem dík za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemusi to byt za kazdou cenu neco tak mega jednoduchyho jako ma doted.. to koneckoncu nejsou ani ty pumy ktere nosi.. on zas nejaka konzerva neni. tim okazale sem myslel, ze nejaky brajtle by mu asi radost neudelali, zas tak usedly jako ty nomosy a junghansy to ale byt nemusi.

Upraveno uživatelem Brownicek
Odkaz ke komentáři

par tipov :

Longines - Flagship Heritage, Conquest Heritage, Conquest Classic

Fortis - B42 Flieger, Cosmonauts

Oris - Artix Date, Classic Date

Tissot - Powermatic 80, Visodate

Hamilton z kolekcie Jazzmaster...

Odkaz ke komentáři

Epos Collection Passion? https://www.chrono24.cz/epos/collection-passion-new--id1769752.htm

Uznávám, že to není tak známá značka jako Longines, ale ty hodinky splňují všechny požadavky a jsou IMHO fakt krásné...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Díky všem za rady, probrali jsme to a nakonec padla volba na Konstantní Frederiky... Ty Perrelety bych ale sakra bral já... No, bylo mi to jasný, že to vybírání  bude mít za následek akorát to, že zjistím, že něco nutně potřebuju :(

Odkaz ke komentáři

V 12. 9. 2013 v 14:47, Brownicek napsal:

Díky všem za rady, probrali jsme to a nakonec padla volba na Konstantní Frederiky... Ty Perrelety bych ale sakra bral já... No, bylo mi to jasný, že to vybírání  bude mít za následek akorát to, že zjistím, že něco nutně potřebuju :(

Imho dost dobrá volba plná slušné kvality a vychytávek.

Švýcary, solidní provedení, velké "all-round oblekovky", ale  k tomu 100m vodotěsnost, praktická korunka a H3 trubičky ;) (ty by mi sice na tomto designu neseděly, ale mohou být velké plus), krásný dárek.

K tomu řemen s monogramem a velká paráda.

Líbí se mi, že jsou i u nás k dostání za slušnou cenu.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Gougy: Dík, myslím za relativně slušný peníze docela hodně muziky...

USER47: je pravda, že s takhle štíhlou lunetou by to asi nějakej milimetřík dolů sneslo, ale zase si nemyslím, že to bude působit na jeho ruce nějak monstrózně.

Mimochodem nevíte jestli je někde po Brně šance si je prohlídnout naživo? A vlastně mám zítra cestu do Prahy, takže klidně i někde tam :) V Koscomu mi napsali,že je na objednávku mohou dovézt, ovšem na kšeftě je nemají :(

Odkaz ke komentáři

Tak..sou doma :)

Upraveno uživatelem Brownicek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...