Traveller Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Viděl jsem je na ebayi - ale je to palba... (myslím cenová) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Myslim kolem 9 tis., ale obcas se obevi na chrono24 kolem 5. Taky je mam v planu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 5. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Oh...to je moc. Nie ze by som to dako vyrazne potreboval....ale ...no ved to doverne poznate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) Ve zdrojovém odkazu píšou dokonce ref.nr., takže u AD. Já jsem teda jiný zdroj na orig. IWC řemeny a narámky nenašel (třeba něco jako ofrei na Omegu). Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 pre mna su na gume šmrncovnejšie... paradny vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Ve zdrojovém odkazu píšou dokonce ref.nr., takže u AD.Já jsem teda jiný zdroj na orig. IWC řemeny a narámky nenašel (třeba něco jako ofrei na Omegu).skusim napisat AD do Viedne a uvidim...ale ratam, ze ma to prejde, ked uvidim cenovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Dej pak prosím tě vědět, jakou cenu ti udělal.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Dej pak prosím tě vědět, jakou cenu ti udělal.Dík.Jo, napisem ti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Moc pěkný kousek Jaro gratulace....tah není špatný, ale nějak se mi na poptápkách více zdá guma..-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se