VintageLover Odesláno 20. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Asi bych dostal sutrem,ale me se ty Carrery libej o dost vic:-)Jo,vintazni Hojeri,to je parada..Všichni nemůžeme mít stejný vkus, a to je na tom to krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 ...takže se už zadařilo? ...už se zadařilo dřív, jen teď musím sanovat jeden průser, ještě neznám rozsah škod a k tomu nestíháme předávačku.Chtěl bych ještě vintážky 321, nebo early 861 :-) Ale tady si nejspíš musím nechat zajít chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 ...takže se už zadařilo? ...už se zadařilo dřív, jen teď musím sanovat jeden průser, ještě neznám rozsah škod a k tomu nestíháme předávačku. Chtěl bych ještě vintážky 321, nebo early 861 :-) Ale tady si nejspíš musím nechat zajít chuť Tak gratuluju, vítej do klubu Jsem zvědavej na fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Tímto díky mistru Valisovi za krásnou práci. Hodinky zdobí řemen od mistra Šímy ze zdejší inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Krasny chrona,remen jim perfektne sedne,tyhle navigatory jsem asi pred rokem propasnul,byly za pusu a ja je nevzal,pac jsem mel zrovna vic kusu,nez jsem chtel..chyba:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 1983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Ke štěstí mi chybí tahle dvojce. Vím, ty moony jsou 321, ale stejně mám z těch svých obrovskou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 A ještě jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Ke štěstí mi chybí tahle dvojce. Vím, ty moony jsou 321, ale stejně mám z těch svých obrovskou radost. Tahle trojka je kulervoucí. Zenithy se mi líbí čím dál víc, něco v Hi beatu bych asi mít měl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Starší, zapomněl jsem to sem dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Tahle trojka je kulervoucí. Zenithy se mi líbí čím dál víc, něco v Hi beatu bych asi mít měl :-) Mně se líbí TV screeny, jedny tady byly nedávno v prodejní sekci... Rozpočet byl ale věnován jinému kousku, tak si ještě počkám. Starší, zapomněl jsem to sem dát DSCN53191.JPGNádherná svatá trojce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 včera, dnes a zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 včera, dnes a zítra P1230297.JPG Moc pekny,kolik maji prumer?Jeste by me zajimal rok:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2139103620 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Momentálne tieto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Momentálne tieto... moc pekny,moc vintaznich chronografu od Dugeny tu nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Vypadají kupodivu dobře! Certina Argonaut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Vypadají kupodivu dobře! Certina Argonaut Sni?mek obrazovky 2013-11-10 v 22.42.06.pngHoď i nějaký wristshot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 To jsou ty s prilepenou soucastkou na dynku? Pekny, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 To jsou ty s prilepenou soucastkou na dynku? Pekny, gratuluju.Jojo, to jsou ony, smím-li mluvit za Martina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Díky chlapci - wristshot na bratrově ruce - prudce nositelné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se