Kristian.nov Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Tak bratr vyzvedl další kousek, opticky to opět nevypadá špatně, uvidíme, jak na tom budou z technické stránky... Roamer Stingray Chrono Sni?mek obrazovky 2013-11-28 v 17.09.58.png Vypadají parádně... Gratuluju!:-) Edit: Jedna předvčerejší:-) Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 TyhleDSCN5825.JPG Tohle je nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Ja teď dva dny moje oblíbené autavie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 moc hezké oboje Hujery:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Včera, dnes a možná i zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Jak jsem slíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Jak jsem slíbil. Ty se proste neokoukaj,nesmrtelna klasika.Muzu na tyhle vase wristshoty koukat dnes a denne,furt stejne dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Ty se proste neokoukaj,nesmrtelna klasika.Muzu na tyhle vase wristshoty koukat dnes a denne,furt stejne dobry...Přesně tak, ani jsem je na ruce necítil. Lehoučké a přitom neskutečně nadčasové a prudce nositelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 dovolim si take neco zverejnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 krása! Prošly ozdravnou kůrou, nebo jsou tak zachovalé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Tak ty sou fakt pecka... Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 dovolim si take neco zverejnitNeskutečná nádhera!!! Ty světlé cifry se mi dycky líbily....Prosím o foto někoho, kdo má Siffertky, jestli tady na fóru ještě jsou. O nějakých jsem slyšel "legendu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Stepino moc pěkný je máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Pánové diky, jak jste si určitě všimli luneta je z modelu 1163, ta původní byla ko. Ciferník je nový a ručičky nově dělané, ale vše se dělalo před 2 rokama a od té doby moc na světlo nepřišly. Tak to jen abych doplnil info. Hezký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 asi mám pokažený foťák, fotí to dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 asi mám pokažený foťák, fotí to dvakrát DSCN59231.JPGtak to by jsi asi neměl peníze vrážet do elton sport, ale do novýho foťáku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Krasny dvojcata... ja dneska uz tohle:-) Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Kristiane máš skvělou sbírku a dobrý vkus! Gratuluji, zjistil jsem, že nemám žádné vintage Omegy a to je snad skoro neomluvitelné. Už delší dobu mám zálusk na model "Jedi", tak snad se poštěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Kristiane máš skvělou sbírku a dobrý vkus! Gratuluji, zjistil jsem, že nemám žádné vintage Omegy a to je snad skoro neomluvitelné. Už delší dobu mám zálusk na model "Jedi", tak snad se poštěstí. Děkuju Ty Jedi vypadaj famózně, tak přeju ať se poštěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se