watchkrist20 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Páteční pošťák nezklamal.Tie sú teda krásne. Stroj bol v poriadku ? Mal som trochu strach do nich isť, predsalen aukcia mala 2 foto.
malymarek Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 nějaká ta inspirace. má to polskou značku, že by replika :-)
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Tie sú teda krásne. Stroj bol v poriadku ? Mal som trochu strach do nich isť, predsalen aukcia mala 2 foto.Stroj potřebuje vyčistit. Nedrží nátah, ale když podržím nátah na korunce a pobídnu setrvačku, chvilku vcelku ochotně běží. Zatím jsem jen vyměnil sklíčko (a pootočil armovák, blbec) a hodil jsem je na řemen, zbytek bude práce hodináře. S domácíma zabíjačkama hodinek jsem podle instrukcí EU skončil .
watchkrist20 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Stroj potřebuje vyčistit. Nedrží nátah, ale když podržím nátah na korunce a pobídnu setrvačku, chvilku vcelku ochotně běží. Zatím jsem jen vyměnil sklíčko (a pootočil armovák, blbec) a hodil jsem je na řemen, zbytek bude práce hodináře. S domácíma zabíjačkama hodinek jsem podle instrukcí EU skončil .Zavidím Vám ich ! Nech Vám dlho vydržia a robia radosť !
Lamiczka Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Stroj potřebuje vyčistit. Nedrží nátah, ale když podržím nátah na korunce a pobídnu setrvačku, chvilku vcelku ochotně běží. Zatím jsem jen vyměnil sklíčko (a pootočil armovák, blbec) a hodil jsem je na řemen, zbytek bude práce hodináře. S domácíma zabíjačkama hodinek jsem podle instrukcí EU skončil . Tvoje chronografová choroba nabírá dobrý obrátky :-) Gratulace k pěknýmu kousku, chvíli jsem si dával detox, ale tohle vlákno je zatraceně nebezpečný. Jdu si pomuchlovat chrona po dědovi, ať si trochu spravím náladu...
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Tvoje chronografová choroba nabírá dobrý obrátky :-) Gratulace k pěknýmu kousku, chvíli jsem si dával detox, ale tohle vlákno je zatraceně nebezpečný. Jdu si pomuchlovat chrona po dědovi, ať si trochu spravím náladu...No, cítím menší diskomfort ve sbírce... v pátek jsem na chrona koupil nový box a jsou tam zatím jen dvoje hodinky. Šest volných míst !!! To je peklo. Ještě že jsem projel ty Brajtle...nebyl jsem úplně sám sebou, prostě najednou taková červená mlha a nasypal jsem tam takovej nesmysl... ještě že se našel jeden co je chtěl víc
VintageLover Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2015 (upraveno) Buď rád, vždyť už v nadpisu bylo napsáno vrak... edit: teda šrot Upraveno 7. června 2015 uživatelem VintageLover
Lamiczka Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Buď rád, vždyť už v nadpisu bylo napsáno vrak... edit: teda šrotAle ten pocit, když jim dovolíš znova dělat parádu a zaplnit ti místo v boxu Nicméně cena mi přišla hodně, v minulosti tam byly v lepším stavu za +- stejně, ale je pravda, že se ve starých B chronech neorientuju...mě víc mrzí ty seika šly za dobrý peníze a potřeboval jsem je na díly
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 No dyk jo...já mám občas tyhlencty samaritánský choutky...
VintageLover Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2015 pravda, takhle se pozná srdcař.
Lamiczka Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 No tak uvidíme ještě za chvíli, kdo je jakej srdcař :-)
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 pravda, takhle se pozná srdcař. No to máš pravdu, říkala mi tuhle dochtorka cosi jako ,,prolaps chlopně"
Lamiczka Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Kdyz uz jsem je vytahl, tak jsem si rikal, ze je taky blejsku. Je to horsi kvalita mobilem, za coz se omlouvam.
VintageLover Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Jardo, tyhle už tu dlouho nebyly, možná vůbec, pěknej kousek
straspol Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Jojo, moc pěkný !! Mám políčeno na světlé, ale zatím to prokluzuje...
Lamiczka Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Tak jsem vyhrabal jednu lepší fotku, jen to jen rychlo výřez bez úprav, foceno loni. Jsou to hodinky, které kupoval můj děda, když teta závodně běhala na lyžích, tak aby ji měřil časy, jsou cca z roku 1971, někde už jsem se tu o nich rozepisoval. Běl bych to pravda dokončit
Tikal Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Páteční pošťák nezklamal. Jo, tak to si byl ty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se