Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tie sú teda krásne. Stroj bol v poriadku ? Mal som trochu strach do nich isť, predsalen aukcia mala 2 foto.

Stroj potřebuje vyčistit. Nedrží nátah, ale když podržím nátah na korunce a pobídnu setrvačku, chvilku vcelku  ochotně běží. Zatím jsem jen vyměnil sklíčko (a pootočil armovák, blbec) a hodil jsem je na řemen, zbytek bude práce hodináře. S domácíma zabíjačkama hodinek jsem podle instrukcí EU skončil :lol2: .

Odesláno

Stroj potřebuje vyčistit. Nedrží nátah, ale když podržím nátah na korunce a pobídnu setrvačku, chvilku vcelku  ochotně běží. Zatím jsem jen vyměnil sklíčko (a pootočil armovák, blbec) a hodil jsem je na řemen, zbytek bude práce hodináře. S domácíma zabíjačkama hodinek jsem podle instrukcí EU skončil :lol2: .

Zavidím Vám ich ! Nech Vám dlho vydržia a robia radosť !

Odesláno

Tvoje chronografová choroba nabírá dobrý obrátky :-) Gratulace k pěknýmu kousku, chvíli jsem si dával detox, ale tohle vlákno je zatraceně nebezpečný. Jdu si pomuchlovat chrona po dědovi, ať si trochu spravím náladu...

Odesláno

Tvoje chronografová choroba nabírá dobrý obrátky :-) Gratulace k pěknýmu kousku, chvíli jsem si dával detox, ale tohle vlákno je zatraceně nebezpečný. Jdu si pomuchlovat chrona po dědovi, ať si trochu spravím náladu...

No, cítím menší diskomfort ve sbírce... v pátek jsem na chrona koupil nový box a jsou tam zatím jen dvoje hodinky. Šest volných míst !!! To je peklo. Ještě že jsem projel ty Brajtle...nebyl jsem úplně sám sebou, prostě najednou taková červená mlha a nasypal jsem tam takovej nesmysl... ještě že se našel jeden co je chtěl víc :lol2:

Odesláno

Buď rád, vždyť už v nadpisu bylo napsáno vrak...  :lol2:

edit: teda šrot

Ale ten pocit, když jim dovolíš znova dělat parádu a zaplnit ti místo v boxu :D

Nicméně cena mi přišla hodně, v minulosti tam byly v lepším stavu za +- stejně, ale je pravda, že se ve starých B chronech neorientuju...mě víc mrzí ty seika :( šly za dobrý peníze a potřeboval jsem je na díly :(

Odesláno

Tak jsem vyhrabal jednu lepší fotku, jen to jen rychlo výřez bez úprav, foceno loni. Jsou to hodinky, které kupoval můj děda, když teta závodně běhala na lyžích, tak aby ji měřil časy, jsou cca z roku 1971, někde už jsem se tu o nich rozepisoval. Běl bych to pravda dokončit :)

post-26116-0-05285200-1433705055_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...