sashator Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Zatracenej chronobundus! Kde na to má člověk pořád brát, když ty peníze nes**e Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. února 2016 uživatelem sashator
CEGY Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 To je nejaka limitka, tyhle s mimostredkou, ale napksem czech made jsem jeste nevidel?
sashator Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Je to limika 55ks k 55. vyroci Primu, je z roku 2007. Sice obyc ETA, ale libi se mi. Trochu jsem se bal te datumovky, ale nazivo dobry. Orliky jsem chtel uz delsi dobu, tak na necem musim zacit a treba se jednou dopracuju i k vyssimu levelu
sashator Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Včerejší podvečerní kompaktovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Tak ještě další kinematografickej skvost
OndraPod Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Perfektni, ta zluta vterinovka je genialni
tano Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Skvele pane, diky za video!!! Hezky vyvazene barvy .
Bells Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Super fotky a video je taky povedené, sakra ty Damaska jsou nějaké fotogenické, hlavně ta vteřinovka je brutální, svítí, jak kdyby byla radioaktivní
sashator Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Diky kluci...mas recht, tyhle Damaska se foti vcelku dobre. Ta vterinovka je koneckoncu hlavni duvod, proc jsem do nich sel, 38 uz me tolik nezaujaly. Skoda, ze uz tu neni Alda, jeho fotky sestatricitek tady chybi- dziny, brejle, beskydy, leica, mel skvely vlakno. Tak aspon neco malo sem obcas hodim i ja.
Bells Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Naprostý souhlas, fotky od Aldy jsem měl moc rád, tak doufám, že se budeš snažit stejně tak, jako on, zatím ti to jde velice dobře
huhu4d Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Alda je na instagrame a postuje takze nie je vsetkym dnom koniec
sashator Odesláno 25. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Řemenů není nikdy dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Pekna sbirka remenu + ten kontrast vterivky nema chybu.
MJ. Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Tak ještě další kinematografickej skvost ta hudba je teda dost úchylná, bych ji očekával ve filmu Wese Andersona...... moc pěkný video a fotky
sashator Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2016 To je oskarovej Morricone z Tarantina, jeden z nejlepsich skladatelskejch soundtracku co jsem slysel, doporucuju
sashator Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Tak jsem po delší době pořádně vyvenčil modrásky a musím vám říct- sakra to jsou krásný hodinky, takový správný baculky. Když je třeba položím vedle Autávek, tak bych si stejně vybral radši je. Samozřejmě že historii a auru mají spíše ty Autavie, ale Pan Europy se mi prostě esteticky líbí ještě víc. Hodně dělá ten modrej sunbusrt cifr, ale i to rozpláclejší pouzdro. Byla to asi jedna z nejlepších koupí, co jsem kdy udlělal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A na závěr z mého pohledu nejpovedenější fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladimír P. Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 jsou fakt krásný a ten hnědý řemen jim moc sluší
Bells Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Souhlas a to hnědé řemeny fakt nemusím. Tady je to ale takové pěkné retro a fakt to výborně ladí.
sashator Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Mám k nim ještě jeden perforovanej modrej racing od Ondry, ale stejně se mi tak nějak víc líbí na tomhle. Jinak jsem se po dlouhý době dokopal do jedný předělávky, tak jsem stylově přezul na Autávky....sedmdesátky byly stejně co se týče aut a chronografů ty nejlepší léta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se