Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to limika 55ks k 55. vyroci Primu, je z roku 2007. Sice obyc ETA, ale libi se mi. Trochu jsem se bal te datumovky, ale nazivo dobry. Orliky jsem chtel uz delsi dobu, tak na necem musim zacit a treba se jednou dopracuju i k vyssimu levelu

Odesláno

Skvele pane, diky za video!!! Hezky vyvazene barvy ;) .

Odesláno

Super fotky a video je taky povedené, sakra ty Damaska jsou nějaké fotogenické, hlavně ta vteřinovka je brutální, svítí, jak kdyby byla radioaktivní :)

Odesláno

Diky kluci...mas recht, tyhle Damaska se foti vcelku dobre. Ta vterinovka je koneckoncu hlavni duvod, proc jsem do nich sel, 38 uz me tolik nezaujaly. Skoda, ze uz tu neni Alda, jeho fotky sestatricitek tady chybi- dziny, brejle, beskydy, leica, mel skvely vlakno. Tak aspon neco malo sem obcas hodim i ja.

Odesláno

Naprostý souhlas, fotky od Aldy jsem měl moc rád, tak doufám, že se budeš snažit stejně tak, jako on, zatím ti to jde velice dobře :)

Odesláno

Pekna sbirka remenu + ten kontrast vterivky nema chybu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem po delší době pořádně vyvenčil modrásky a musím vám říct- sakra to jsou krásný hodinky, takový správný baculky. Když je třeba položím vedle Autávek, tak bych si stejně vybral radši je. Samozřejmě že historii a auru mají spíše ty Autavie, ale Pan Europy se mi prostě esteticky líbí ještě víc. Hodně dělá ten modrej sunbusrt cifr, ale i to rozpláclejší pouzdro. Byla to asi jedna z nejlepších koupí, co jsem kdy udlělal

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A na závěr z mého pohledu nejpovedenější fotka

Odesláno

Mám k nim ještě jeden perforovanej modrej racing od Ondry, ale stejně se mi tak nějak víc líbí na tomhle.

Jinak jsem se po dlouhý době dokopal do jedný předělávky, tak jsem stylově přezul na Autávky....sedmdesátky byly stejně co se týče aut a chronografů ty nejlepší léta

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...