sashator Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Včerejší chvilka umění, i když to je asi silný slovo koneckonců posuďte sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 tvé vlákno mne opravdu baví, krásné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Tyjo dobryyy, ja bych to takhle nenakreslil, takze to povazuju za umeni ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Absolútne perfektné! Bez jedinej chyby. Krásne fotky krásnych hodiniek. Nič viac k tomu nemôžem povedať. Toto vlákno aj BLNR vlákno vo fotogalérii sú pohladením pre oči. Gratulujem ...mám do budúcna o čom snívať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Tentokrát stručně.Ty mi dáváš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Vskutnu pěkné. Mně se ještě o trochu více líbí GV, ale Milgaussy mi celkově přijdou povedené. Gratuluji =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Moc pěkné fotky.. Mám nad čím přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Dovolenou už mám bohužel za sebou, ale jelikož jsem ji prakticky celou strávil s Milgama, tak si aspoň trochu zavzpomínám nad fotkama z mých toulek.A po dobu prakticky nonstop nošení (krom sprchy) jsem zjistil, že jsou to vlastně skvělé tooly a divery - nějakou tu ránu snesou, voda do nich taky nenateče a hlavně se s nima nebojím dělat opravdu všechno. Začínaj se z nich hold stávat spolu s Pan Europama nedotknutelný kousky...uvidíme jak dlouho jim to vydrží PS- koukám, že mě při jejich focení nějak moc láká rezavé pozadí...ale ono jim koneckonců fakt sluší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Výborné fotky. Až teraz si všímam, že sa blesk/sekundovka nestupňuje do jednej osi, ale ostáva to jemne vyosené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 ROLEX & NESPRESSO...What else? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 (upraveno) a ja si myslel, že jsme nemocný tím chronobundusem a úplně mimo ale jak koukám, tak je to všechno ok, protože tohle je fakt nádherná porce krásné magořiny! Upraveno 21. srpna 2014 uživatelem jiricek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Trochu toho hraní si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ta druhá je boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Díkas, občas si rád trochu pohraju v PS, hlavně ta dvoubarevná luneta k podobným pokusům docela vybízí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 ty poslední dvě jsou s celočernou lunetou, nebo se mi to jenom zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Jen se ti to zdá, při určitém úhlu dopadu světla to zkresluje... jinak podle gmt ručky vždy poznáš o jakou verzi se jedná (celočerná má zelenou a pepsi červenou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Fotky jsou nádherný! Pošli nějaký na Chrono kalendář! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Jen se ti to zdá, při určitém úhlu dopadu světla to zkresluje... jinak podle gmt ručky vždy poznáš o jakou verzi se jedná (celočerná má zelenou a pepsi červenou)díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 fotky super.pozeram ze pouzivam rovnaku zubnu kefku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se