sashator Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Ale jo a musím říct, že sám jsem převapenej, jak mě dostaly a jak rád je nosim. Sice bych chtěl ideálně ještě variantu se starym logem, ale to už bych chtěl asi moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 (upraveno) Podle mě se Schauer upsal ďáblu, proporce pouzder jsou u většiny Stow fakt návykový (nemám zkušenost s těma jakoby sportovnějšíma modelama). Setkal jsem se i tady na fóru s názorem, kterej úplně nerozporuju - pilotky dělaj malý, marine styl velký. Mně je to buřt, v současnosti mám bílý pilotky s ručním nátahem (a holt teda i datem, no) a bronzový mariny se stříbrným cifrem. Ani jedny nejsou ohroženy prodejem Take jsem se ti tu vykecal a jdu ti ceknout instac Upraveno 26. září 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Něco ubylo, něco zase přibylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Nádherné fotky jako z katalogu (jako vždy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se