Pirx Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Ten servis je dokonalej... Toljo nevedel bys kam se obratit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) bomba prof.Ježek Elka 1958 čajovka? ten skleněnej střep v pozadí taky není marnejvaši mají vkusDíky, no tvl to jsem vůbec netušil. Našel jsem o tom mj. toto:http://expo58.blogspot.cz/2007/01/elka-ikona-eskho-designu.html Takže je to na kávu, ale hlavně díky za nasměrování. Ten servis je dokonalej... Toljo nevedel bys kam se obratit?Našel jsem to třeba tady: http://sypka.cz/moka-souprava-elka--7-ks/a11/d6827/ akorát že aukce už proběhla před dost lety, ale hledal jsem v rychlosti. nebo ještě tady: http://www.eantik.cz/cz/detail.aspx?did=39690 Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 .....Takže je to na kávu, ale hlavně díky za nasměrování. jsou minimálně dvě velikosti hrnků s podšálky, čajovka a mokka, já mám doma taky čajovku a možná je mezi nimi kávovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 jsou minimálně dvě velikosti hrnků s podšálky, čajovka a mokka, já mám doma taky čajovku a možná je mezi nimi kávovkaJo takhle, to jsem zas nikde nevyčetl. Co jsem viděl tak to bylo prezentovaný jako "mokka servis", ale pravda je, že mi přišlo mi, že tyhle hrnečky jsou trochu širší než na fotkách. Myslel jsem ale, že to je zkreslením (špatnou fotkou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Ten servis je dokonalej... Toljo nevedel bys kam se obratit? http://www.retrokoncept.cz/portfolio-view/servis-elka/ ale pozor na ně, protože provozovatelka je kosočtverec nabídla mi servis tuším za 5K, a když jsem to odkázal kamarádovi, pro kterého jsem ho sháněl, tak po něm už chtěla o talíř víc, a když argumentoval nabídkou, kterou dala mně, tak kosočtverec se prý spletl a nechtěla to prodat za původní nabídkujak to tak bývá, neprodala nic, a přitom tahle varianta Elky je podle raritní, ale dospěli jsme k názoru, že takový kosočtverec si naše peníze prostě nezaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Dnes jsem domů přitáhl tuhle zajímavou kočku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Narazil jsem na tyhle reprobedny Grundig z cca 50. - 60. let a hryže mě to. Do interiéru se mi nehodí, nemám je kam dát, levný taky úplně nejsou a přitom vím, že když si je nekoupím, tak budu jednou litovat. Achjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 krásnej kus nábytku, di do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak už je mám doma, neudržel jsem se. Ale usmlouval jsem to na přijatelnou cenu. Překvapilo mě, jak dobrej mají zvuk i když to jsou jen "raumklangboxen". Subjektivně lepší, než moje stávající 4pásmové Technics. Že by to bylo tou teakovou skříní? Původně jsem měl v plánu udělat na ně šelakovou polituru ale teď mám skoro strach, aby se tím zvukově nepokazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Narazil jsem na tyhle reprobedny Grundig z cca 50. - 60. let a hryže mě to. Do interiéru se mi nehodí, nemám je kam dát, levný taky úplně nejsou a přitom vím, že když si je nekoupím, tak budu jednou litovat. Achjo... 2.jpg paráda, krásnej kus méblu, naštěstí tak velké věci nemám kam dávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Já už bych taky skoro potřeboval další barák Ale díky v sobotu získanému druhému křeslu od Halabaly se konečně dopracuju k tomu, že v obýváku nebudu mít žádnej nábytek z dřevotřísky, ani mladší 50 let.Jestli se teda donutím zbavit kanape z Kiky, na kterým se zatím válím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Občas někdo vzpomene na mládí( se slzou v oku) a na kultovní vintage ikony. A provede celkem zdařilý či méně zdařilý remake. Tady malá ukázka BMW 3,0 CSi a Škoda 110 R Coupé..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Občas někdo vzpomene na mládí( se slzou v oku) a na kultovní vintage ikony. A provede celkem zdařilý či méně zdařilý remake. Tady malá ukázka BMW 3,0 CSi a Škoda 110 R Coupé.....za mě jsou oba dva nové kusy od pohledu výrazně méně zdařilé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 to mě se líbí BMW a Škoda coupé mohlo být víc dodělané...hlavně přední část Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 to mě se líbí BMW a Škoda coupé mohlo být víc dodělané...hlavně přední částerko je bez jediné pěkné linie a proporčně má strašně krátkej čumákbmw navrhoval někdo pod vlivem halucinogenůněkdy mám dojem, že všechna pěkná auta už navržená byla, asi mám jinej vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ten servis je dokonalej... Toljo nevedel bys kam se obratit? možná ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Už je to nějaký ten rok, co jsem jako dítě, v ušmudlaném časopise z té zlé části Německa, viděl reklamu na pivo Warstenier v orosené litrové sklanici (tuplák) s netradičním interním úchopem. Autor je extravagantní král průmyslového designu Luigi Colani. O to větší zážitek byl držet tu "kultovní" sklenici v ruce v jedné hospodě kdesi na opačné polokouli. I když se jedná o omezenou sérii a pivní sklo se rádo rozbíjí, tak se ještě dnes dají pořídit např na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 další meta dobyta, jen si nejsem jistej, jestli nedělali i žlutej plášť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Pridam nieco.Pustil som sa do rekonstrukcie Halabala kresiel.Uz davno som si ich vysnival a nedavno som ich kupil z bazara v povodnom stave.Rozoberanie prveho kresla bolo zdlhave,bolo plne prachu,slamy a tisic klincov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Este nieco na potesenie oka.Uznajte,ze je to krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se