straspol Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Nedávno jsem úplně náhodou narazil v jednom bazárku na PRIMky s bicyklem. Protože je už ve sbírce mám, jejich zakoupení jsem se bránil, nakonec jsem si ale řekl, že dvoje doma uživím a za týden jsem se pro ně vrátil. To bylo překvápko, když jsem je přinesl domů Vůbec jsem netušil, že se dělalo více barevných mutací. No , vím, že to sem nepatří, ale nemůžu najít "televize". Manťáku jestli uznáš za vhodné, tak to někam přesuň.
PetrM Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Teda ty jsou fakt zvláštní. To je očividně edice k Závodu míru. To jsem ani netušil, jaký měl Prim záběr.
odjinud Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Hned první fotka mě nasere... to to dobře začíná...:-)Nedávno jsem úplně náhodou narazil v jednom bazárku na PRIMky s bicyklem. Protože je už ve sbírce mám, jejich zakoupení jsem se bránil, nakonec jsem si ale řekl, že dvoje doma uživím a za týden jsem se pro ně vrátil. To bylo překvápko, když jsem je přinesl domů Vůbec jsem netušil, že se dělalo více barevných mutací. No , vím, že to sem nepatří, ale nemůžu najít "televize". Manťáku jestli uznáš za vhodné, tak to někam přesuň. 1
Honza.manta Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Hned první fotka mě nasere... to to dobře začíná...:-)Teď si mně fakt pobavil - díky!
straspol Odesláno 23. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Já nechtěl nikoho nasrat. Jenom, že jsem sám netušil že je víc barevných verzí. Bůhví, třeba se najdou další....?
mischa Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 straspole, chceš nasrat? je ještě žlutá, zelená, modrá a zlatá varianta...a ty určitě nemáš. Já taky ne, ale v noci se mi o nich zdálo, takže vlastně nevím, jestli v reálu existujou.
straspol Odesláno 26. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2013 straspole, chceš nasrat? je ještě žlutá, zelená, modrá a zlatá varianta...a ty určitě nemáš. Já taky ne, ale v noci se mi o nich zdálo, takže vlastně nevím, jestli v reálu existujou. já to tušil, musím je mít všechny. Ale určitě se brzo dočkám, jak jsi to tady napsal, do čtrnácti dnů se objeví na Aukru. Předpokládám že do těch modelů co zmiňuješ se dávala oranžová vteřinovka s okem a lumi, žejo?
Honza.manta Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Mám pocit, že červená - ta samá co do prvních Igenů.
straspol Odesláno 26. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Mám pocit, že červená - ta samá co do prvních Igenů.Já si to hned myslel. Vyráběla se taky verze pro pohraničníky s hlavou čokla mezi koly?
vašek12 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Zdravím, mohu se Vás pánové zeptat, který typ Prim televizí (kromě zde zmiňovaých L.E. pro různé příležitosti) je nejméně obvyklý? Protože v bazarech a na burzách často vidím kombinaci bílý ciferník/zlaté pouzdro či černý ciferník/ choromované pouzdro, tak mě napadlo, jestli se ostatních kombinací vyrábělo méně nebo je to pouze náhoda na kusy, které jsem měl možnost vidět. Předem děkuji za odpověď. Hezký den
p3k Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Pokud do toho zahrneme i obdélníkové televize tak můžeš hledat ty s datumem a dnem s cifrem ala dřevo-umakart.
bohus76 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Zdravím, mohu se Vás pánové zeptat, který typ Prim televizí (kromě zde zmiňovaých L.E. pro různé příležitosti) je nejméně obvyklý? Protože v bazarech a na burzách často vidím kombinaci bílý ciferník/zlaté pouzdro či černý ciferník/ choromované pouzdro, tak mě napadlo, jestli se ostatních kombinací vyrábělo méně nebo je to pouze náhoda na kusy, které jsem měl možnost vidět. Předem děkuji za odpověď. Hezký denZde máš něco ke studiu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34609-prim-automatic-kal97/
vašek12 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Děkuju za reakce, ale špatně jsem se vyjádřil, respektivě jsem reagoval na název tohoto tématu. Myslel jsem "malé televize", tedy model, který je na fotkách na úvod tohoto vlákna a párkrát jsem se s tímto názvem na fóru setkal. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se