Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem úplně náhodou narazil v jednom bazárku na PRIMky s bicyklem. Protože je už ve sbírce mám, jejich zakoupení jsem se bránil, nakonec jsem si ale řekl, že dvoje doma uživím  a za týden jsem se pro ně vrátil. To bylo překvápko, když jsem je přinesl domů  :eek:  Vůbec jsem netušil, že se dělalo více barevných mutací. No , vím, že to sem nepatří, ale nemůžu najít "televize". Manťáku jestli uznáš za vhodné, tak to někam přesuň. 

post-9723-0-81273400-1379879205_thumb.jpg

Odesláno

Hned první fotka mě nasere... to to dobře začíná...

:-)

Nedávno jsem úplně náhodou narazil v jednom bazárku na PRIMky s bicyklem. Protože je už ve sbírce mám, jejich zakoupení jsem se bránil, nakonec jsem si ale řekl, že dvoje doma uživím  a za týden jsem se pro ně vrátil. To bylo překvápko, když jsem je přinesl domů  :eek:  Vůbec jsem netušil, že se dělalo více barevných mutací. No , vím, že to sem nepatří, ale nemůžu najít "televize". Manťáku jestli uznáš za vhodné, tak to někam přesuň. 

• Dát hlas 1
Odesláno

straspole, chceš nasrat? je ještě žlutá, zelená, modrá a zlatá varianta...a ty určitě nemáš. Já taky ne, ale v noci se mi o nich zdálo, takže vlastně nevím, jestli v reálu existujou. :clap: 

Odesláno

straspole, chceš nasrat? je ještě žlutá, zelená, modrá a zlatá varianta...a ty určitě nemáš. Já taky ne, ale v noci se mi o nich zdálo, takže vlastně nevím, jestli v reálu existujou. :clap: 

:suicide_anim:  já to tušil, musím je mít všechny. Ale určitě se brzo dočkám, jak jsi to tady napsal, do čtrnácti dnů se objeví na Aukru. Předpokládám že do těch modelů co zmiňuješ se dávala oranžová vteřinovka s okem a lumi, žejo?

• po měsících...
Odesláno

Zdravím,

mohu se Vás pánové zeptat, který typ Prim televizí (kromě zde zmiňovaých L.E. pro různé příležitosti) je nejméně obvyklý? Protože v bazarech a na burzách často vidím kombinaci bílý ciferník/zlaté pouzdro či černý ciferník/ choromované pouzdro, tak mě napadlo, jestli se ostatních kombinací vyrábělo méně nebo je to pouze náhoda na kusy, které jsem měl možnost vidět. Předem děkuji za odpověď. Hezký den

Odesláno

Pokud do toho zahrneme i obdélníkové televize tak můžeš hledat ty s datumem a dnem s cifrem ala dřevo-umakart.

Odesláno

Zdravím,

mohu se Vás pánové zeptat, který typ Prim televizí (kromě zde zmiňovaých L.E. pro různé příležitosti) je nejméně obvyklý? Protože v bazarech a na burzách často vidím kombinaci bílý ciferník/zlaté pouzdro či černý ciferník/ choromované pouzdro, tak mě napadlo, jestli se ostatních kombinací vyrábělo méně nebo je to pouze náhoda na kusy, které jsem měl možnost vidět. Předem děkuji za odpověď. Hezký den

Zde máš něco ke studiu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34609-prim-automatic-kal97/

Odesláno

Děkuju za reakce, ale špatně jsem se vyjádřil, respektivě jsem reagoval na název tohoto tématu. Myslel jsem "malé televize", tedy model, který je na fotkách na úvod tohoto vlákna a párkrát jsem se s tímto názvem na fóru setkal.

Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...