rafficek Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Ta korunka u těch Panerai, to je dobrá Demoverze )))))))))))))))))) edit: ehmmm, ikdyž celé je to vlastně Demoverze...
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Myslel jsem tyhle http://121.yeswatches.net/watchdetails.php...hp?product=833# Neumím z tý stránky ten obrázek připlácnout sem. Z tý fotky je poznat jen to, že zkrácená hodinová čárka na 9 u orig vůbec není. Hodinové čárky jsou u orig stříbné a tady vypadají bílé, ale nevím jak to fotili. Moje mají dýnko bez otevíracích drážek a jiný původní kovový tah - samozřejmě s pořádnými koncovými články, ne ohnutým plechem. Ale jinak tam nic nevidím - tohohle jsem si teda na první pohled fakt nevšimnul..
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No, jejich fotky jsou dost nekvalitní, ale to právě proto, aby si potenciální oběť nevšimla té "kvality". Já rozdíly vidím jasně (originál je nahoře, pokud by s tím měl někdo problémy ). Třeba velikost "budíčků".:
Japezz Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Tak a ted se ukazte :-) ktere sou prave...? A) C) Za 2 hodiny napisu ktere sou faky....:-)
Onisan Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Bez mučení se přiznávám, že tipuju: prostřední Ale kdybych si měl vsadit tak bych nevsadil ani pověstnou "zlámanou grešli"
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Pravé jsou prostřední. Ale musí se člověk pořádně koukat - jiný case, korunka, hodinové značky na 9 a 3 jsou delší. Ale na první pohled.. to by se tím člověk musel živit..
Japezz Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Tak pokračujem kdo další typne prave Panerai... A, B nebo C
Hracicka Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Já mám kamaráda který má sbírku faků... 200 kusů! Některé pozná teprve hodinář To jsou takovy ty kecy, ze to pozná teprve hodinar. Garantuji komukoli, ze pokud bude vlastnit alespon tyden original, tak pozna fake toho originalu na metr. Fake je nejstupidnejsi opruz, a jeho nositele jsou sasci. Nechapu, o cem tu diskutujete?
Hracicka Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No jasně - o Panerai mluvit nemusíme, ty jsou jasný. Rolexy mě nezajímají a tudíž se v nich ani nevyznám. Co ty Omegy? Na tý fotce se jim dá vytknout možná jen tah, šroubovací korunka a možná označení hodin /ale co já vím, jak to fotili. Nebo tam vidíš ještě něco "jasnýho"? Nevím, které přesně Omegy máš na mysli. Dej odkaz. Ale tady jsou jedny v jejich provedení (mrkněte na ty křivě umístěné čísla na lunetě): Tak tohle je pastva pro zoufalce. Shit ala Seamaster, reminek ale Speedmaster, cisla ala Hongkong. Indexy o pulku tenci, datové okno bez ramecku. Jen idiot si tohle koupi, a navlikne na ruku.
GTI Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 naprosto souhlasím,ten kdo nosí faky,tak si chce hrát na něco na co nemá.Hotovo.
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 To jsou takovy ty kecy, ze to pozná teprve hodinar. Garantuji komukoli, ze pokud bude vlastnit alespon tyden original, tak pozna fake toho originalu na metr. Fake je nejstupidnejsi opruz, a jeho nositele jsou sasci. Nechapu, o cem tu diskutujete? No, alespoň někteří z nás tady ukazujou, co všechno se prodává jako "replika" hodinek. Zatímco jiní tady bezdůvodně nadávají na vše okolo sebe. Jinak, mohu tě ujistit, že kvalitní repliky existují. Jen se obvykle neprodávají veřejně na webu za $200. Pohledej na netu, najdeš nejedno srovnání mezi originálem a dobrou replikou. Často se z vnějšku liší jen odstíny barev.
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 naprosto souhlasím,ten kdo nosí faky,tak si chce hrát na něco na co nemá.Hotovo. Tahle diskuse není o tom, zda nosit či nenosit kopie. Taková už tady jednou byla, tak podobné příspěvky laskavě směřuj tam. V tomhle threadu se bavíme o kopiích, nikoliv o lidech, kteří je nosí/nenosí.
GTI Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 T je sice možný,ale pořád z toho plyne jenom jedno.Když tě uvidí nějaký znalec,tak tě bude považovat s prominutím za šaška.
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 T je sice možný,ale pořád z toho plyne jenom jedno.Když tě uvidí nějaký znalec,tak tě bude považovat s prominutím za šaška. Z čeho přesně ono "jedno" plyne? Ještě jednou Ti zopakuju smysl tohoto threadu: tahle diskuse je o replikách (tedy věci, výrobku), ne o lidech, kteří je z jakýchkoliv důvodů nosí. Smiř se s tím nebo to nečti, ať si neuženeš červený nos.
Japezz Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Nebo by me zajimalo kdo pozna fake tady, jeden je origo. Prakticky je to hrozne jednoduche...Joooo jinak u tech Panerai je to tak ze ani jedny nejsou original ale vsechny tri fotky sou fake. :-)
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Ta fotka vlevo pochází přímo z oficiálních stránek Tag Heuer, takže tam asi repliku vystavovat nebudou. BTW říkal jsem si, že to s těma Paneraiema bude chyták. Ale napadlo tě, že třeba i na webu kde prodávají repliky můžou dát pro nalákání fotky originálů?
RomanP Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Já bych řekl, že fake jsou ty v pravo, nelíbí se mi to zarovnání na levém budíčku a skoro bych řekl, že okénko datumu ustřeluje vlevo...
rafficek Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Ja tipuju, ze faky jsou ty poslední a ty první... origoš jsou prostřední, ale v mém případě je to taky střelba od boku... týká se to těch Panerai... aha ty už jsi to odtajnil, no tak jo, jednou jsem střelil opravdu vedle ale dvakrát jsem se strefil!
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Je zajímavé, že na tom webu mají vždy fotografie dvou různých hodinek. Tady je to, co skutečně prodávají (nebo možná ještě něco horšího?):
Japezz Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Hlavne si myslim ze by zadnej velkej prodejce neudelal fotku kde mu budou rucicky zakrejvat logo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se