NERO.8 Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 jé, moc děkuji, paráda, jen nechápu, proč ta slečna nosí ty hodinky obráceně to že má ráda hodinky jako módní doplněk, ještě nutně nemusí znamenat, že pozná kolik je hodin a že jsou obráceně ...druhá možnost je, že myslí více na diváka než na sebe ...třetí možnost je, že zbožňuje Panerai a k těm Omegám nemá vztah ...
NERO.8 Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 ...jinak Demise Roussou a jeho píseň My friend the wind, která je stará přesně jako já, mám moc rád, po té smutné zprávě jsem si ji musel pustit R.I.P. já si taky jednu pustil a zavzpomínal ...
NERO.8 Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 To je to poslední čeho bych si na ní všiml Jinak jako vždy paráda Nero, včera jsem úplnou náhodou narazil na stránky nějakých architektů, tak jsem si na tebe úplně vzpomněl. díky ? doufám, že to nebyly stránky nějakých tápajících zoufalců ...
NERO.8 Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 MILANO PIAZZA DEL DUOMO ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2015 MILANO DUOMO ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
M3maniac Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 dvě z milána s dovolením přihodím kluci
Bells Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 díky ? doufám, že to nebyly stránky nějakých tápajících zoufalců ... Já už to nemůžu najít, bylo to něco z AUS a měli toho na kontě více než dost, takže to snad zoufalci nebyli Kdybych na to natrefil, tak to sem hodím na konzultaci
NERO.8 Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2015 dvě z milána s dovolením přihodím kluci ta první fotka je krásné spojení architektury a hodinek ( přesně do našeho vlákna ) ... druhá fotka: i když jsem milovníkem silných motorek, tak bych asi, v tomto případě volil ten skůtr ...
NERO.8 Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2015 MILANO ARMANI DESIGN HOTEL ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2015 MILANO a výlet do historie ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2015 MILANO GALLERIA VITTORIO EMANUELE... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 MILANO PROBUZENÍ DO DALŠÍHO DNE ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
villain83 Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Dostal jsme chuť na nějakou dobrotu a pěkný starý Radiomir,tak jsme zašel k vám...hned je mi lip.Tohle je moc hezky vlákno,jen tak dál..
Bells Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Mmm černo-bílé fotky mají své kouzlo, todle je paráda.
NERO.8 Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Dostal jsme chuť na nějakou dobrotu a pěkný starý Radiomir,tak jsme zašel k vám...hned je mi lip.Tohle je moc hezky vlákno,jen tak dál.. jsme rádi, že to tak funguje ... díky
NERO.8 Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Mmm černo-bílé fotky mají své kouzlo, todle je paráda. díky ... mám pocit, že Itálie hraje barvama i na černobílých fotkách ...
NERO.8 Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2015 FIERAMILANO SALONE DEL MOBILE ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2015 MILANOfashion ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
NERO.8 Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 MILANOrozloučení... odjezd ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se