Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:notworthy:  :notworthy:  :notworthy:  jé, moc děkuji, paráda, jen nechápu, proč ta slečna nosí ty hodinky obráceně  :lol2:

to že má ráda hodinky jako módní doplněk, ještě nutně nemusí znamenat, že pozná kolik je hodin a že jsou obráceně   :) ...

druhá možnost je, že myslí více na diváka než na sebe  :) ...

třetí možnost je, že zbožňuje Panerai a k těm Omegám nemá vztah :) ... 

Odesláno

...jinak Demise Roussou a jeho píseň My friend the wind, která je stará přesně jako já, mám moc rád, po té smutné zprávě jsem si ji musel pustit  :crying_anim:  R.I.P.

já si taky jednu pustil a zavzpomínal ...

Odesláno

To je to poslední čeho bych si na ní všiml  :lol2:  :lol2:

Jinak jako vždy paráda Nero, včera jsem úplnou náhodou narazil na stránky nějakých architektů, tak jsem si na tebe úplně vzpomněl.

díky ? 

doufám, že to nebyly stránky nějakých tápajících zoufalců  :) ...

Odesláno

díky ? 

doufám, že to nebyly stránky nějakých tápajících zoufalců  :) ...

Já už to nemůžu najít, bylo to něco z AUS a měli toho na kontě více než dost, takže to snad zoufalci nebyli :) Kdybych na to natrefil, tak to sem hodím na konzultaci :)

Odesláno

dvě z milána s dovolením přihodím kluci 

ta první fotka je krásné spojení architektury a hodinek ( přesně do našeho vlákna )  :) ...

druhá fotka: i když jsem milovníkem silných motorek, tak bych asi, v tomto případě volil ten skůtr ;) ...

Odesláno

Dostal jsme chuť na nějakou dobrotu a pěkný starý Radiomir,tak jsme zašel k vám...hned je mi lip.Tohle je moc hezky vlákno,jen tak dál..

jsme rádi, že to tak funguje ... díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...