Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

inac ten cifernik je skutocne vymakany! krasne matne farby a materialy, sendvic, normalne rucicky, cisla, decentna gmt, zladeny datum... v tomto smere velky klobuk dolu!! :)

Odesláno

do Ducati sa moc nevyznam, ale aj ako laik vidim, ze tento model bez debaty patri medzi veci, ktorych dizajn ostava na veky neprekonatelny... ci uz ide o motorky, auta, alebo hodinky... :)

Odesláno
  V 11. 12. 2013 v 9:29, misoo napsal:

ano, krasna kombinacia :smile_anim: avsak voci pam som vdaka "vajcovym" puzdram uplne imunny... :angel:

V 11. 12. 2013 v 9:56, misoo napsal:

inac ten cifernik je skutocne vymakany! krasne matne farby a materialy, sendvic, normalne rucicky, cisla, decentna gmt, zladeny datum... v tomto smere velky klobuk dolu!! :)

tak jinak ? podobná barevná kombinace ? jiné pouzdro ?  :)

post-27528-0-37497700-1386766093_thumb.jpg

Odesláno
  V 11. 12. 2013 v 9:49, the MJ napsal:

já vůči nim nejsem imuní vůbec. žena se úplně divila když sem jí je ukazoval, netipla by si že bych z nich tak umíral  :smile_anim:

super vlákno, díky za něj.

díky ? jinak Pamy jsou pro málokoho láska na první pohled ? zafunguje to časem, někdy vůbec ...

Odesláno
  V 11. 12. 2013 v 10:33, Ondoni napsal:

Tyhle pamy jsou ve všech směrech dokonalé...a ten řemen mi připomíná svým broušeným povrchem hříbek...a ty já rád :D

dobrý příměr ? já je taky rád ?  :)

post-27528-0-34940700-1386766595_thumb.jpg

Odesláno
  V 11. 12. 2013 v 14:31, NERO.8 napsal:

k hnědočerným hodinkám ? nejlepší kombinace - stylový  cafe racer ...

hmmmm no mě by stačily ty 528čky  :clap:

Odesláno (upraveno)

... alebo, ani tato kombinacia by nebola zla ... ;)

CDR9_Cream_Motorcycles_Spacecoolhunting_

7.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Vsetky kombinacie su paradne, radost pozerat a radost vymyslat dalsie :) Az sa mi vnuka myslienka ci by to nechcelo speci vlakno "auto/moto+hodinky", nech vam to tu neplevelime... ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...