NERO.8 Odesláno 13. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Solidní kostelík. Nikdy nepochopím, jak to stavěli a hlavně jak to projektovali. taky mě fascinuje to ohromné množství práce ? detailní zpracování kamenných krajek ? jediné co měli navíc oproti dnešní době, bylo více času ... při několikaletém postupném restaurování Duoma jsme obdivovali, jako umělecké dílo, samotné lešení kolem stavby ...
NERO.8 Odesláno 13. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 No jo, vsak to staveli 600 let :-) to se ještě s klidem stavělo pro budoucí generace ? v dnešní sobecké době jsou tři roky dlouhý termín ? každý detail navíc je cenová a časová komplikace ... proto se všechno zlevňuje, zjednodušuje, prefabrikuje a urychluje ? je to velká škoda ...
Jumbo Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) ... jsme obdivovali, jako umělecké dílo, samotné lešení kolem stavby ...Je to tak 4-5 let, co jsem počítat statiku na vnitřní lešení poutního chrámu Panny Marie na Chlumku v Lužích a už to mně celkem stačilo, než jsem to namodeloval. To lešení co máš na fotkách si dost dobře neumím představit .................masakr, ale technická paráda! Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem Jumbo
NERO.8 Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Je to tak 4-5 let, co jsem počítat statiku na vnitřní lešení poutního chrámu Panny Marie na Chlumku v Lužích a už to mně celkem stačilo, než jsem to namodeloval. To lešení co máš na fotkách si dost dobře neumím představit .................masakr, ale technická paráda! máš pěknou práci ...je to umění spočítat, vymyslet a nakonec zrealizovat v takových výškách ? a to všechno tak, aby se neporušila stávající konstrukce stavby ...
NERO.8 Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 DNEŠNÍ ZÁŽITEK ? KAMARÁDOVA TATRA 603 ...
NERO.8 Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Doxa ( tátovy ) ? pár fotek po renovaci ? ukázka Valisovy skvělé práce ...
Návštěvník Alda Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Teda ty prokoukly. Valis odvedl skvelou praci.
NERO.8 Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Teda ty prokoukly. Valis odvedl skvelou praci. jsou jako nové ? fakt krásná práce ? strojek byl v docela žalostném stavu ? dal ho dohromady, vyleštil a nápisy na strojku zvýraznil červeně ? Jirka je kouzelník ...
NERO.8 Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Tak to je hezký pohled. Nádhera! díky kamaráde ? moc mi na tom projektu záleželo a dopadlo to lépe než jsem plánoval ? vděčím za to hned dvěma členům fóra, Bakerovi a Valisovi ...
Chosef76 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Nero, ty Doxy jsou překrásný a vzhledem k tomu, že jsou po tátovi, jejich hodnota je nevyčíslitelná....
NERO.8 Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Nero, ty Doxy jsou překrásný a vzhledem k tomu, že jsou po tátovi, jejich hodnota je nevyčíslitelná.... díky za pochvalu ? máš pravdu, opravdu pro mě mají nevyčíslitelnou hodnotu ...
Rodkopf Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 kdy už si ty PAM chrona pořídíš - tohle je už několikateré téma, kde se Ti pořád opakují
NERO.8 Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 kdy už si ty PAM chrona pořídíš - tohle je už několikateré téma, kde se Ti pořád opakují je pravda, že se mi hodně líbí , ale cena je více než strašná ? takže je raději přidám do dalšího příběhu a nechám si o nich zdát ...
NERO.8 Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 SICÍLIE ? ZASH COUNTRY BOUTIQUE HOTEL BY ANTONIO IRACI
NERO.8 Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 SICÍLIE ? ZASH COUNTRY BOUTIQUE HOTEL BY ANTONIO IRACI
NERO.8 Odesláno 20. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 POUZDRO NA ŘEMENY ? DESIGN BY ZRNO ?SKVĚLÁ PRÁCE ? DĚKUJI
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se