Přejít na obsah

Rolex tah

Chromatic

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

jsem tu na fóru nový, takže nemám tolik zkušeností a proto bych se rád zeptal na pár věcí.

Velmi se mi líbí Rolex Datejust, mám však jeden problém.

Na kovovém pásku (tah?) Oyster mi vadí lesklé střední články. Měl jsem dojem, že dříve byl celý tah broušený. Nevíte jestli se dájí koupit Datejust na tahu, který je pouze broušený?

Možná nebudete souhlasit, ale mě přijde, že pak hodinky vypadají jako šperk za pár šupů.

díky

post-32808-0-94932800-1381169787_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle typ se dela se stribrnym i bilym cifrem. Celobrousenej Ojstr se daval na starsi modely (napr. 16200, co sem dal SCIFI), ale novej je taky OK. Pak je samozrejme moznost nechat si naramek prebrousit, ale asi to nebude ono. Novy model ma totiz narozdil od stareho i nozky zvrchu lestene.

Přesně tenhle typ se mi děsně líbí. Je to tenhle typ akorás s oyster tahem? http://www.rolex.com/watches/datejust/m116200-0100.html

Píše se tam, že je to bilí ciferník, ale vypadá tu celkem stříbrně, myslím na předchozí fotce.

Byly dřív Datejust na celobroušeném?

dík

Odkaz ke komentáři

Přesně, nové Datejusty se stejně jako Milgaussy dělají s tím leštěným středem protože to pak ladí k leštěným nožkám...taky jsem doteď dával přednost celobroušeným tahům, ale v tomto případě to k sobě prostě sedí a vůbec mi to nevadí...člověk akorát musí počítat s tím, že jsou na něm víc vidět vlásečnice

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...