szeryng Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Ahoj všichni, čtu tady o vrtičích, protože mám poslední dobou problém s chodem automatických hodinek. Většinou se mi po 3 - 6 dnech prostě zastaví. Dříve se mi to třeba u Fortis B42 Marinemaster nestávalo, ale poslední dobou mi to jde na nervy.Střídám teď Damasko DA 343, Sinn 657, Seiko SKX 007 a u všech je to podobný. Za pár dní se zastaví. Dost času sice trávím u počítače, ale zas tak málo pohybu za celý den snad nemám - nebo jo???A to je někdy nechávám přes noc na ruce. Mám teda automaty preventivně přinatáhnou korunkou ?? Máte někdo podobnou zkušenost?? Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacek5 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ahoj všichni, čtu tady o vrtičích, protože mám poslední dobou problém s chodem automatických hodinek. Většinou se mi po 3 - 6 dnech prostě zastaví. Dříve se mi to třeba u Fortis B42 Marinemaster nestávalo, ale poslední dobou mi to jde na nervy.Střídám teď Damasko DA 343, Sinn 657, Seiko SKX 007 a u všech je to podobný. Za pár dní se zastaví. Dost času sice trávím u počítače, ale zas tak málo pohybu za celý den snad nemám - nebo jo???A to je někdy nechávám přes noc na ruce. Mám teda automaty preventivně přinatáhnou korunkou ?? Máte někdo podobnou zkušenost?? Předem díkyJak dlouho míváš jednotlivé kousky na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Hodinky mám většinu dne na ruce a někdy i přes noc. Je ale pravda, že už se mi to teď nestává a určitě to souvisí s mírou pohybu za celý den. Takže se zřejmě víc pohybuju a hodinky jdou. Chyba tedy asi nebyla v hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacek5 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Mít je na ruce přes noc, to bych často nedělal. Zkoušel jsem to, ale přistihl jsem se, že semtam jsem rukou prásknul do pelesti a navíc těch pohybů pro natažení je pramálo... Tak je na noc raději sundávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Spím celkem klidně a pokud mám na ruce hodinky na kůži nebo silikonu, nechávám si je přes noc. Chci vědět kolik je hodin i v noci a nechci šátrat po hodinkách, třeba bych je shodil se stolku. Pokud jsou na kovovém tahu, vadí mi a raději je odložím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Je to skoro blbost ale mně to přijde, že s hodinkama na ruce by si tělo v noci neodpočalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Hodinky nesundávám ani při styku natož v noci takže s nátahem nemám problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se