jacob Odesláno 25. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 Snow, roon: prosim co se deje v Krumlově???
roon Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 Rallye Český Krumlov, více viz odkaz http://www.rallyekrumlov.cz/
jacob Odesláno 25. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 Rallye Český Krumlov, více viy odkaz http://www.rallyekrumlov.cz/ Dekuju, jdu to zkounkout....
midloch Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 Rallye Český Krumlov, více viz odkaz http://www.rallyekrumlov.cz/ ano, realita přichází, komplexní řidičské umění v praxi ne na umělém asfaltovém okruhu. BTW taky bych chtěl vidět třídu ,,B,, něco jsem o tom četl a prý se tomu nic na světě nevyrovná... 600 koní drtivého výkonu AWD a brutální zatáčka na rozbité silnici, úplně to vidím před očima.
midloch Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 Tož také pojeď, zvuk Lancie Delta Tě porazí P.S. možná bude i starý dobrý STRATOS Ježíííši! To je faktická náádhera! Díky za fotky mám teď úplně božskej večer. Jel bych rád, ale mám už domluvenou náfštěvu f Práglu... Jezdívám občas na Barumku, ale mým opravdovým snem je vidět MS a Solberga v akci nejlépe ve Finsku kde to pěkně skáče
sibirnaya Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 nic se nevyrovna mille miglia, popripade jeste festival rychlosti v goodwoodu, ci setkani na pebble beach... videa 328
vito Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Není to sice o kvalitě Prim, ale fandové skupiny B ať jdou na www.superauta.webgarden.cz
babaq Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Zajímavé, v poslední době je zvykem plevelit hodinková vlákna auty. Nechcete se přesunout do volné zábavy?
mechano Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 nic se nevyrovna mille miglia, popripade jeste festival rychlosti v goodwoodu, ci setkani na pebble beach... videa 328 Úplně jsem tam cítil ten smrad benzínu. Báječný. Jen nevím, ukazovaly mu tam ty budíky ? Proč je nedá opravit ?
sibirnaya Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 protoze budiky dela jen jeden chlap v nemecku, cekaci doba je pres rok a sada stoji 3000?
jacob Odesláno 26. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 mám navrh pro všechny, co kdyby se vytvořilo s sekci ostátní diskuze a zábava vlákno motorimsmus a tam by diskuze o autech apod. mohla jet na plné otáčky
mechano Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 protoze budiky dela jen jeden chlap v nemecku, cekaci doba je pres rok a sada stoji 3000? Zatím jsem neměl žádnou reklamaci, takže kdybys někdy potřeboval......... (zatím jsem dělal jen Smiths, Corbin, Jaeger a Pal)
Návštěvník Snow Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Zajímavé, v poslední době je zvykem plevelit hodinková vlákna auty. Nechcete se přesunout do volné zábavy? O.K. smazáno
ramon Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 Já ted mám doma Seiko 5 a i když je to blblé, tak v přesnosti nevidim propastný rozdil oproti Seamaster... Onehda jsem tu daval test, porovnani, Seamasteru s obyc potapecskymi Seikama. Vyslo to temer na stejno Ono to bude i v necem jinem nez kvalite. No já bych to zas tak nehrotil, srovnávat Seamastery se Seiko 5 nebo Primkama. Už jen z principu Omegy běží na mnohem vyšší frekvenci setrvačky, což podle mě musí mít na přesnost významný vliv, pokud to není např. tourbillon nebo něco super vyváženého a za jiné peníze... Vyladit se dá cokoli na vysokou přesnost, ale pokud hodinky leží na stole, jakmile se ale dají na ruku, potom se začnou dít věci Je ale pravda, že se dá natrefit na dobrý kus...
afrikab Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 No já bych to zas tak nehrotil, srovnávat Seamastery se Seiko 5 nebo Primkama. Už jen z principu Omegy běží na mnohem vyšší frekvenci setrvačky, což podle mě musí mít na přesnost významný vliv, pokud to není např. tourbillon nebo něco super vyváženého a za jiné peníze... Vyladit se dá cokoli na vysokou přesnost, ale pokud hodinky leží na stole, jakmile se ale dají na ruku, potom se začnou dít věci Je ale pravda, že se dá natrefit na dobrý kus... Me SEIKA 6105, asi 30 le stare, delaji pri dennim noseni -1 sekundu denne. Je pravda, ze to neni OMEGA, ale me takova presnost staci.
roon Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Me SEIKA 6105, asi 30 le stare, delaji pri dennim noseni -1 sekundu denne. Je pravda, ze to neni OMEGA, ale me takova presnost staci. koukám, že jsi celkem nenáročný jinak ty 6105 co máš si doufám také někdy pořídím, protože se mi opravdu hodně líbí
vito Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Jéžiši, kde máte tu kvalitu Prim? Já bych rád, abyste chválili Primky. a=)
jacob Odesláno 30. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 vito: kvalita Prim vydržela na první stránce vlákna (možná)...
vito Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 No právě. A to si i jako neodborník myslím, že zejména některé Primky chválu za kvalitu zaslouží.
jacob Odesláno 30. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 vito: ja myslím že tady neco k Primkám klidně můžeš napsat, od toho jsem to vlákno založil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se