Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rallye Český Krumlov, více viz odkaz

http://www.rallyekrumlov.cz/

ano, realita přichází, komplexní řidičské umění v praxi ne na umělém asfaltovém okruhu.

BTW taky bych chtěl vidět třídu ,,B,, něco jsem o tom četl a prý se tomu nic na světě nevyrovná... 600 koní drtivého výkonu AWD a brutální zatáčka na rozbité silnici, úplně to vidím před očima.

Odesláno

Tož také pojeď, zvuk Lancie Delta Tě porazí smile.gif

P.S. možná bude i starý dobrý STRATOS

Ježíííši! To je faktická náádhera! Díky za fotky mám teď úplně božskej večer. Jel bych rád, ale mám už domluvenou náfštěvu f Práglu... Jezdívám občas na Barumku, ale mým opravdovým snem je vidět MS a Solberga v akci nejlépe ve Finsku kde to pěkně skáče smile.gif

Odesláno

nic se nevyrovna mille miglia, popripade jeste festival rychlosti v goodwoodu, ci setkani na pebble beach...

videa 328

Úplně jsem tam cítil ten smrad benzínu. Báječný. Jen nevím, ukazovaly mu tam ty budíky ? Proč je nedá opravit ?

Odesláno

protoze budiky dela jen jeden chlap v nemecku, cekaci doba je pres rok a sada stoji 3000?

Zatím jsem neměl žádnou reklamaci, takže kdybys někdy potřeboval.........

(zatím jsem dělal jen Smiths, Corbin, Jaeger a Pal)

Návštěvník Snow
Odesláno

Zajímavé, v poslední době je zvykem plevelit hodinková vlákna auty. Nechcete se přesunout do volné zábavy?

O.K. smazáno wink.gif

Odesláno

Já ted mám doma Seiko 5 a i když je to blblé, tak v přesnosti nevidim propastný rozdil oproti Seamaster...

Onehda jsem tu daval test, porovnani, Seamasteru s obyc potapecskymi Seikama. Vyslo to temer na stejno smile.gif

Ono to bude i v necem jinem nez kvalite.

No já bych to zas tak nehrotil, srovnávat Seamastery se Seiko 5 nebo Primkama. Už jen z principu Omegy běží na mnohem vyšší frekvenci setrvačky, což podle mě musí mít na přesnost významný vliv, pokud to není např. tourbillon smile.gif nebo něco super vyváženého a za jiné peníze... Vyladit se dá cokoli na vysokou přesnost, ale pokud hodinky leží na stole, jakmile se ale dají na ruku, potom se začnou dít věci smile.gif Je ale pravda, že se dá natrefit na dobrý kus...

Odesláno

No já bych to zas tak nehrotil, srovnávat Seamastery se Seiko 5 nebo Primkama. Už jen z principu Omegy běží na mnohem vyšší frekvenci setrvačky, což podle mě musí mít  na přesnost významný vliv, pokud to není např. tourbillon smile.gif nebo něco super vyváženého a za jiné peníze... Vyladit se dá cokoli na vysokou přesnost, ale pokud hodinky leží na stole, jakmile se ale dají na ruku, potom se začnou dít věci smile.gif Je ale pravda, že se dá natrefit na dobrý kus...

Me SEIKA 6105, asi 30 le stare, delaji pri dennim noseni -1 sekundu denne. Je pravda, ze to neni OMEGA, ale me takova presnost staci.

Odesláno

Me SEIKA 6105, asi 30 le stare, delaji pri dennim noseni -1 sekundu denne. Je pravda, ze to neni OMEGA, ale me takova presnost staci.

koukám, že jsi celkem nenáročný biggrin.gif

jinak ty 6105 co máš si doufám také někdy pořídím, protože se mi opravdu hodně líbí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...