Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

aha,já si přečetl jen první příspěvěk proto jsem to sem dal,teď vidím že chce automaty v jiném příspěvku.....no myslím že tímto to bude o velkým kompromisu za ty peníze :photo:

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mezi Švicarama, popřípadě Němcama za ty prachy ano... možná leda použitý a stejně mě teď nic nenapadá. Na druhou stranu takový japonský Seika SKX007 nebo Monstra bych kompromisem nazýval pouze v případě dalšího chronomagorického růstu :-) Ve srovnání s potápkama naříklad od Orisu, je to samo kompromis jak hrom, ale to jsme cenově úplně někde jinde ;-) Za mě za danou cenu 4-5 tis jedině Seiko. 

aha,já si přečetl jen první příspěvěk proto jsem to sem dal,teď vidím že chce automaty v jiném příspěvku.....no myslím že tímto to bude o velkým kompromisu za ty peníze :photo:

Odesláno

tááák určitě :clap:

já bych prostě v týto hladině radši volil pěkný quartzky ,výběr je mnohem větší i z renomovaných značek 

vím že je to klišé,ale pokud automaty tak ještě něco málo došetřit a výběr bude mnohem lepší :cheers:

Odesláno

Jo Vojto, ještě jsem si vzpomněl na jednu věc. U monster pozor. Jsou dvě verze. Ta nová má už strojek s hackingem. Ten je dražší a už by ses asi nevešel do 5000. Vybírej radši mezi SKX781(orange) a SKX779(black).

Jinak vřele soulasím s tím přišetřit a pak vybírat z větší hromady ;)

Odesláno

Hlavne ty starsi monstra jsou hezci a ne tak vodflakly. Hacking nahradis jemnym pootocenim zpet proti smeru - pokud nejsou full natahly tak se rucka zastavi.

Odesláno

Dekuju mockrát všem.

Samozřejmě by se mi líbili víc nějaký Breitlingy, ale prarodiče mi chtějí koupit dárek k 18 tinám, tak si říkám že ty hodinky jsou pěkný a symbolický.

Jste tady všichno tak ochotný, to jsem fakt nikde nazažil :D. Jsem trošku zmatenej, ale stačí si to 2*3 pročíst.

Trošku specifikuju co bych chtěl, nevím jestli jsem to sportovní nazval sportovním správně. Chtěl bych něco jako tyto:

breitling-bentley-lightbody-carbon-1_zps

Myslím tím samozřejmě stylem, né značkou, strojkem, původem atd.

Přál bych si to od nějaký solidní značky v cenový relaci těch 4-5 tisíc. 

Předem děkuju za odpovědi!

Odesláno

Jestli máte nějaké návrhy prosím pošlete odkazy a vůbec se nezaobírejte tím jaký to je strojek. Chtěl bych sice automatický, ale je to až druhotná záležitost.

Jsem mladej takže je pro mě na prvním místě pořád vzhled :D

Odesláno

Ty subciferníčky jsou stopky, s tím se bohužel v mechanický podobě do rozpočtu zdaleka nevejdeš. Pokud na stopkách trváš, tak jedině quartz - a tam bych se opět probral nabídkou Seiko.

Odesláno

pokud chrono, doporučím suverénně tento solar-quartz od Seika:

http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/seiko-1/seiko-men-s/solar/seiko-watches-mens-chronograph-diver-solar-watch-ssc015-ssc015p-ssc015p1.html

Obchod dostatečně renomovaný a prověřený, platba kartou nebo paypalem, poštovné do ČR zdarma, doba dodání cca 10-15 pracovních dní.

Odesláno

Ještě jedna maličká OT otázka, kde nejlíp koupit v Praze hodinky značek Casio, Seiko, Citizen apod.? Kde mají veliký výběr? Pořád všude vidím jen tisíce kusů FESTINA, ale ty nějak nemám rád :D

docela slušný výběr má Koscom naproti Bílé labuti, jinak internet a ebay, spousta typů se u nás bohužel vůbec nevede...

Odesláno (upraveno)

Kromě Koscomu projdi ještě Paladium, u východu směrem na poříčí je taky jedno hodinářství, kde maj pár Seiko.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

btw: Ty chronografy občas můžou působit trochu mrtvě. Většinou jsou řešený tak, že velká výrazná vteřinovka patří stopkám, a tudíž stojí většinu času nehybně na dvanáctce. Normální vteřiny jsou pak znázorněný na jednom z těch malejch subciferníčků. Někomu to může trochu vadit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...