Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, presne ty.Pravdepodobnost, ze jeste vyplavou, je bohuzel minimalni.Informace z nich taham jak z chlupaty deky, zrovna na tyhle hodinky jsem se dost tesil...ale co uz,svet se pro jedny Amphibie nezbori.Snad.

Odesláno

divery

Vypadají, že jsou v opravdu vyborném stavu.

Pár fotiek z môjho archívu, žiaľ, nevlastním ich, na Allegre ma vysoko preplatili

Ta zelená vteřinovka se mi nějak nepozdává.

Odesláno

@ villain: super model, super patina!

diky, hele, ja ti nevim, jestli patina, ty hodinky budto nebyly noseny vubec, nebo uplne minimalne, na dynku je jeste zbytek lepida od cenovky, ten cifr ma takovou zvlastni medenou barvu.... 

Odesláno (upraveno)

Bohužel ani jedny z uvedených hodinek nejsou první generace Amphibií  :(  Škoda, těšil jsem se na pokoukání.

Sám po nich pasu už léta a nemám štěstí za rozumné peníze..

Upraveno uživatelem lukas.78
Odesláno

No dle mého to je první generace Vostok 2209. Nevím, co jiného by to mělo být, dělaly se přece s různými variantami číselníku.

Navíc se tento model podíval v Sojuzu i do vesmíru. Myslím, že villain může být více než spokojen.

Odesláno

Ja vycmuchal,ze prvni kalibr v Amphibiich byl prave 2209,takze se priklanim k nazoru travexe,prvni byly teda asi usaci,ale ty se lisi snad jen ruznejma lunetama a prave tim uchycenim remenu.Ale rad se priucim...

Odesláno

Ta první generace je podobná.Ty co máte jsou tuším z 80tých let. Ale nemám ted moc času to dohledávat. První generace má jinou barvu ciferníku, jinou lunetu, jiné nápisy na dýnku, a jsou popsané v azbuce. Stroj 2209. 200m vodotěsné. Novější byly až do 300m. Přidávám jen jeden link co jsem narychlo našel. Až budu mít více času, snad si vzpomenu dodat lepší info.

Ale i tak jsou Tvé hodinky krásné a mohu jen závidět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...