Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Když už řešíte to obutí, taky to pro mě je hodně důležitá věc. Za mě jednoznačně mesh. Sojuje výhody klasického řemínku a tahu dohromady, jezdcem si nastavím během pár vteřin prakticky na koleni kdykoli a kdekoli požadovanou délku jako u řemínku, zároveň se nerozmáčí a neschne dlouho jako textilie\kůže a je fakt poddajnej a pohodnej. Za mě už jednou pro vždy mesh, bez spony, pouze s jezdcem. Jo, a je slušivej, a sluší snad všem hodinkám.

Odesláno

mesh jsem taky zkousel ale bohuzel sem objednal jeden na ebay a byl to takovej smejd ze sem se ho bal i dotknout abych ho neznicil tak sem na meshe tak nejak zanevrel ikdyz za to muze jenom moje lakota ale do budoucna se po nejakym zase poohlidnu, hlavne jak rikas ze si muzes poladit delku presne podle potreby

Odesláno

Kde jsou ty starý dobrý časy, kdy se tady řešily amfibie a esence jejich ducha...

Nechcete si vedle založit vlákno "Jakej řemínek/tah/mesh si mám nasadit na amfibie?" ?!

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ani ne, řemínek či tah je celkem důležitá část hodinek od vynálezu náramkových hodinek.

Odesláno

Kde jsou ty starý dobrý časy, kdy se tady řešily amfibie a esence jejich ducha...

Nechcete si vedle založit vlákno "Jakej řemínek/tah/mesh si mám nasadit na amfibie?" ?!

ved preto sa pytam, ktory remienok tam dat, aby som neporusil esenciu a ducha Amfibii ;)

k tomu duchu clovek musi pricuchnut. ked som ich este nemal, tak som si vravel "ruske? za 70 USD? co to bude za ****?"

mne sa pacia tie povodne, z ktorych robili remake. 

Odesláno

Obutí amfibií je věc důležitá! Já mám teď NATO období (na kancl diving je to vzhledem k umístění spony ideální), ale už pokukuju po ZULU, travex mě navnadil. No a taky začínám uvažovat o meshi. Kde se dají nejlépe sehnat, má někdo nějaké dobré zkušenosti s obchodem, odkud to neputuje měsíc?

Uvažoval jsem o výměně lunety, což by přišlo na stejnou cenu jako hodinky. Tak nějak si říkám, že by tímhle ztratily svoje kouzlo. Takže zatím ne, líbilo by se mi ovšem mít lunetu z nerezu. Co říkáte na výměnu lunet, amfibiáci?

Jinak po pár dnech spokojenost, zatím jedou cca +5 s za den. 

Odesláno

Co říkáte na výměnu lunet, amfibiáci?

Na to se dá říct jediné: Přečti si vlákno od začátku, jinak se tady budeme do nekonečna motat v kruzích.

Výhoda je, že na prvních zhruba 80 stranách je daleko vyšší poměr informační hodnota/počet stran.

Odesláno (upraveno)

Na to se dá říct jediné: Přečti si vlákno od začátku, jinak se tady budeme do nekonečna motat v kruzích.

Výhoda je, že na prvních zhruba 80 stranách je daleko vyšší poměr informační hodnota/počet stran.

Tak obecně se dá říci, že Amfibie jsou k tomu velice vhodné. Jen ta sranda stojí téměř to samé co hodinky. Ale dá se experimentovat i s lunetama z Meranomu. Ostatní zde najdeš

Sorry, chtěl jsem citovat kolegu nad tebou

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...