Dokusan Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 I nový tah nakonec skončil v šuplíku. Zpět na cordura strapu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 (upraveno) Mě se na tom tahu náhodou moc líbily. Tak si aspoň kup k nim modrej nebo černej edit: nebo perlon, ten mi přijde svou snadnou nastavitelností podobně praktický jako mesh, jen pohodlnější Upraveno 4. prosince 2017 uživatelem LONGINES
Svatoslav Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 lub: mám vícero hodinek než ruk, tak nevím zda se nemám považovat taky za duševně zaostalého.
fcervenicky Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Tak som si ich odľahčil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Ještě na tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Tuhle fotku jsem si šetřil do svého vlákna, ale OK, dám to teda sem, ať se trochu zapomene na tu trapnou epizodu s Tetarstánem. Amfibie s turbemNechci se vás nikoho dotknout, pánové, ale kdo z vás to má?No to je ovsem parada! Ted uz jen zmensovaci stroj - jako mas to vymazleny a promakany, ale z tohodle uhlu to vypada, ze to krapanek precniva. Ale to muze byt fotkou. A bacha kam s tim udelatkem budes mirit, par nehod uz bylo!
travex Odesláno 4. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Taky máme doma turbodmychadlo.
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Dokusane za mě ten tah, jednoznačně Ale to je vždycky těžko radit, páč zas jestli se ti líbí na textilii, tak to stejně tak nosit budeš. Já sem třeba asi jedinej, komu se Amfibky líbí na origo tahu, lidi se mi snaží dobře poradit, já si nedám poradit a stejně se mi nejvíc líbí si to po světě pěkně chrastit, po vzoru vintage Rolád. Jo, a fcervenicky: ten koženej černočervenej řemen jim teda sekne !
Návštěvník LONGINES Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Čím dál tím víc se mi líbí produkce Vostoku. Omlouvám se, vím že to sem nepatří, ale... Hodinky na které sem byl přesně zvyklý z mého dětství, nyní ovšem z nerezu, minerálním sklíčkem a 50m WR. Navíc průhled na dle mě opravdu hezký, klasický strojek. Co myslíte? Já o tom začínám docela vážně uvažovat. K dokonalosti mi chybí už jen dvě věci: nerez bez zbytečnýho zlacení a automat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dizzy Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 LONGINES:Delaji i "stribrne" https://meranom.com/en/vostok/vostok-watch-classica-690b21.htmlKdybych nemel sve Orient Bambino II v3 tak uz je shanim, vypadaji skvele. (jen jsme se zarekl, ze nechci mit vice druhu hodinek stejneho stypu, a pokud ano tak musi byt v jinych barevnych kombinacich)Sorry za OT
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Out of stock Ale stejně se divím, že mi proklouzly. Díky za tip, třeba se ještě objeví P.S. Bambino? že by další člověk jako já, co hledá hodinky svého dětství v novým kabátku Jo, na Bambina sem taky pokukoval, sou moc hezký a povedený, vystihli to hezky.A už končím s OT a omlouvám se všem ostatním za sejití na zcestí, způsobené zjištěním, že narozdíl od 5ettera vlastním pouhé Amfibie Classic bez turbodmychadla
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 nechat tam pepsi lunetu? ci tam dat striebornu? to je priam Hamletovska otazka
Návštěvník eloga Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) Pepsi, why not? a máš *** Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem eloga
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) Hmm, za mě teda:1) Pepsi určitě pryč (na ruských hodinkách sovětského původu mít doucoloru tohoto nechutného imperialistického tlamolepu -pche to je jak hodit třeba na Hamiltony lunetu barvy samovarem uvařeného čaje )2) stříbrnou taky ne, ale3) kouk bych se, zda-li není ještě modrá, mám dojem, ze sem ji na Meranomu zahlíd Za mě teda modrá (asi to vlastně stačilo napsat takhle jednoduše ) edit.: Takže do nich nakonec přeci jen jdeš ? Pak napiš, nafoť, sem na ně zvědavej, moc se mi jinak líbí! Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem LONGINES
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 (upraveno) modra je dobra a je na sklade - https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-amphibia-blue-bezel.htmltu som nejako prehliadol alebo som bol v tom, ze nie je. vdaka za upozornenie ja som taky vahavy strelec, ze ked sa rozhodnem, tak ich vykupia a bude po ptakach :lol2: Upraveno 5. prosince 2017 uživatelem Roman-ZA
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 hned ked pridem domov, tak napisem Dmitrijovi, ci by mi tie lunety vymenil
Roman-ZA Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 mne sa pepsi luneta nepaci na ziadnych hodinkach, ci imperialistickych, japonskych alebo ruskych
Návštěvník LONGINES Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 No, přesně tak to mám s pepsinama i já! A jinak s tím tvým nakupováním\rozhodováním - tak to máme úplně stejný
Harwey Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Tak nakoniec modre? Dobry vyber;) nevahaj a kupuj, a k tomu urcite aj modru lunetu. Cisto cervena nieje? Hodila by sa k sekundovke.
5etter Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2017 Už mám z těch vašich lunetárních debat lunetu nakřivo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se