Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Mě se na tom tahu náhodou moc líbily. Tak si aspoň kup k  nim modrej nebo černej :)

edit: nebo perlon, ten mi přijde svou snadnou nastavitelností podobně praktický jako mesh, jen pohodlnější ;)

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Tuhle fotku jsem si šetřil do svého vlákna, ale OK, dám to teda sem, ať se trochu zapomene na tu trapnou epizodu s Tetarstánem.

Amfibie s turbem

Nechci se vás nikoho dotknout, pánové, ale kdo z vás to má?

No to je ovsem parada! Ted uz jen zmensovaci stroj - jako mas to vymazleny a promakany, ale z tohodle uhlu to vypada, ze to krapanek precniva. Ale to muze byt fotkou. A bacha kam s tim udelatkem budes mirit, par nehod uz bylo!  :rolleyes:

5RDHh-1443478196-blog-88.jpg

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Dokusane za mě ten tah, jednoznačně :) Ale to je vždycky těžko radit, páč zas jestli se ti líbí na textilii, tak to stejně tak nosit budeš. Já sem třeba asi jedinej, komu se Amfibky líbí na origo tahu, lidi se mi snaží dobře poradit, já si nedám poradit a stejně se mi nejvíc líbí si to po světě pěkně chrastit, po vzoru vintage Rolád. :lol2:

Jo, a fcervenicky: ten koženej černočervenej řemen jim teda sekne ;) !

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Čím dál tím víc se mi líbí produkce Vostoku. Omlouvám se, vím že to sem nepatří, ale... Hodinky na které sem byl přesně zvyklý z mého dětství, nyní ovšem z nerezu, minerálním sklíčkem a 50m WR. Navíc průhled na dle mě opravdu hezký, klasický strojek. Co myslíte? Já o tom začínám docela vážně uvažovat. K dokonalosti mi chybí už jen dvě věci: nerez bez zbytečnýho zlacení a automat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Out of stock :( Ale stejně se divím, že mi proklouzly. Díky za tip, třeba se ještě objeví :)

P.S. Bambino? že by další člověk jako já, co hledá hodinky svého dětství v novým kabátku :) Jo, na Bambina sem taky pokukoval, sou moc hezký a povedený, vystihli to hezky.

A už končím s OT a omlouvám se všem ostatním za sejití na zcestí, způsobené zjištěním, že narozdíl od 5ettera vlastním pouhé Amfibie Classic bez turbodmychadla :)

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Pepsi, why not? a máš  :newyear:

Upraveno uživatelem eloga
Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Hmm, za mě teda:

1) Pepsi určitě pryč (na ruských hodinkách sovětského původu mít doucoloru tohoto nechutného imperialistického tlamolepu -pche  :lol2: to je jak hodit třeba na Hamiltony lunetu barvy samovarem uvařeného čaje :) )

2) stříbrnou taky ne, ale

3) kouk bych se, zda-li není ještě modrá, mám dojem, ze sem ji na Meranomu zahlíd ;)

Za mě teda modrá (asi to vlastně stačilo napsat  takhle jednoduše :) )

edit.: Takže do nich nakonec přeci jen jdeš :)? Pak napiš, nafoť, sem na ně zvědavej, moc se mi jinak líbí!

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno (upraveno)

modra je dobra ;)

Vostok_Amphibia_SE_bezel_blue-480x480.jp

a je na sklade ;) - https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-amphibia-blue-bezel.html

tu som nejako prehliadol alebo som bol v tom, ze nie je. vdaka za upozornenie  :notworthy:  :cheers:

ja som taky vahavy strelec, ze ked sa rozhodnem, tak ich vykupia a bude po ptakach :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Návštěvník LONGINES
Odesláno

No, přesně tak to mám s pepsinama i já! A jinak s tím tvým nakupováním\rozhodováním - tak to máme úplně stejný  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...