Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Chcem sa opýtať, či majú Amfibie ručný náťah. Dnes mi prišli 710ky a nemajú ručný náťah. Staršie 120ky, ktoré mám, tak tie ručný náťah majú. V oboch je kaliber 2416b. 

Odesláno

Je to, akoby tam ani poloha na ručný náťah nebola. Vyšrubujem korunku a hneď je tam poloha na nastavovanie času. 

Odesláno (upraveno)

710 ma ručný natah. Ja som s tým mal problém na 160tkach, pôvodne to fungovalo, síce tam prebehla výmena ciferníku aj ruciciek, ale aj po nej to išlo, načo z ničoho nič to prestalo po cca pol roku. Nikdy neutrpeli silný naraz, alebo pád na zem. Proste to prestalo slapat, avšak po zatraseni sa rozbehli. 

Nakoniec som ten ciferník a ručičky vybral, hodil tam pôvodne a posunul ich kamarátovi. Ktorý ich nasledne dal do servisu a momentálne čakajú na diagnostiku. 

Ale este vecsia zaujímavosť je ze mu vraj na druhý deň prestali slapat aj na automat. Nic sa neudialo ani po zatraseni v ruke.

Tak snáď za nejaký čas budeme vedieť viac.

Upraveno uživatelem DrSlamastika
Odesláno

Tak som urobil taky vlastny servis. Na buchanie do stola som sa neodvazil, ale trochu som s nimi pohrkal a otacal som korunkou dost dlho, az som nasiel tu spravnu polohu rucneho natahu. Ale ta poloha je tak minimalisticka, az sa zdalo, ze tam nie je. 

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, dandy napsal:

Tak som urobil taky vlastny servis. Na buchanie do stola som sa neodvazil, ale trochu som s nimi pohrkal a otacal som korunkou dost dlho, az som nasiel tu spravnu polohu rucneho natahu. Ale ta poloha je tak minimalisticka, az sa zdalo, ze tam nie je. 

A v ktorej polohe sa ti to podarilo nájsť, hneď po zavite alebo až niekde tesne pred druhou polohou (nastavenie casu) alebo je to nebodaj dakde v strede, chápem ze je to asi ťažko opísať.

Upraveno uživatelem DrSlamastika
Odesláno

Je to tesne po odskrutkovaní korunky. Treba polaborovať s korunkou, a nájsť ten moment tesne predtým ako sa chytí závit. Na tých druhých Amfibiach čo mám, je tá poloha oveľa zreteľnejšia ako na týchto. Preto som to hneď nezistil a blbo sa potom pýtal. 

Odesláno
před 22 hodinami, dandy napsal:

Je to tesne po odskrutkovaní korunky. Treba polaborovať s korunkou, a nájsť ten moment tesne predtým ako sa chytí závit. Na tých druhých Amfibiach čo mám, je tá poloha oveľa zreteľnejšia ako na týchto. Preto som to hneď nezistil a blbo sa potom pýtal. 

no to isté som sa nedávno pýtal hodinára, ktorý mi poradil presne to čo si zistil, že tesne po odskrutkovaní treba točiť, ale že to nie je cítiť ako pri obyčajnom náťahu, že bude počuť len také slabé cvaknutie na záver, no pravda, ja som nič nepočul:). Ale idú, tak uvidíme. 

Odesláno

Tak tak, treba jemne točiť s korunkou a hľadať polohu náťahu, ale keď to tam padne, už to ide bez problému. Na tých druhých, po odskrutkovaní korunka rovno skočí do polohy ručného náťahu. Holt, čo kus to originál...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...