Roman-ZA Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 před 52 minutami, DrSlamastika napsal: Veru, ja mam hlavne radosť, ze je veľmi nízka pravdepodobnosť, ze niekto ma také isté ako ja, keď sú vytuzingovane. Paradne su, dobre citatelne
Bajsy Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Zdravím fanoušky ruských potápek a prosím o radu: Rád bych přezul Amfibie s pouzdrem 960 na NATO strap. Pokud jsem to dobře pochopil, potřebuju k tomu tuhle redukci - první článek tahu: Meranom redukce . Dá se to koupit někde v EU, ideálně v ČR anebo musím objednávat v Rusku? Jestli už se tady řešilo, omlouvám se, ale nedohledal jsem...
Roman-ZA Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 ano, musis mat ten adapter. ja som to kupoval v Meranome.
malbur Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Ten adaptér je myslím výroba přímo meranomu, takže jinde ho asi nekoupíš. Ale NATO strap není úplně ideální, ta látka po napnutí jde cestou nejmenšího odporu, což ve výsledku ty adaptéry stočí kolmo k pouzdru.Momentálně tam mají také kožený strap.https://meranom.com/en/amphibian-classic/straps/vostok-neptune-96-case-leather-strap.html
dandy Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 K tým adaptérom na 960 púzdro bude pasovať len dvojdielny NATO strap. A jedna poznámka k tomu originál kovovému ťahu, ktoré sa dodávajú k Amfibiám. Neviem ako vy, ale ja som príjemne prekvapený. Rozhodne som očakával niečo hrozné a napriek tomu, že sú to najobyčajnejšie plecháče, nosia sa mi pohodlnejšie ako hocktoré iné s plnými dielikmi.
Bajsy Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Díky všem za reakce, koumal jsem nad tím a dospěl k závěru že prozatím zůstanu u původního tahu. NATO strap jsem chtěl jednak proto, že hodinky byly kupované "na léto k vodě" k tomu mi víc sedí právě ten textilní pásek, jednak proto, že mi původní tah přijde s ohledem na rozměry pouzdra hodinek nepřiměřeně široký a masívní a absence nožek tomu nepomáhá (ale to jsem si měl rozmyslet, než jsem koupil ty hodinky :-)). Na druhou stranu ten původní tah je fakt docela příjemný, navíc ten můj není ten asi základní "plecháč", ale má plné články - mám tento model. Docela by mně zajímalo foto NATO strapu na pouzdru 960 s adaptérem z boku (profilu) a na ruce - můžete někdo postnout?
unived Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Meranom tuším predáva aj celkom seriózny ťah na 960, plné linky, seriózne vyzerajúca spona...
Roman-ZA Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 ten naramok je vazne velmi dobry, nie je to ziadna placharina.
Roman-ZA Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 V 8. 2. 2022 v 15:08, dandy napsal: K tým adaptérom na 960 púzdro bude pasovať len dvojdielny NATO strap. A jedna poznámka k tomu originál kovovému ťahu, ktoré sa dodávajú k Amfibiám. Neviem ako vy, ale ja som príjemne prekvapený. Rozhodne som očakával niečo hrozné a napriek tomu, že sú to najobyčajnejšie plecháče, nosia sa mi pohodlnejšie ako hocktoré iné s plnými dielikmi. nemas pravda, pasuje aj tam aj jednodielny, vid moja fotka.
malbur Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Odesláno 10. února 2022 I klasický nato strap lze použít, ale mně třeba pak vizuálně nesedí ta poloha adaptérů. Funkčně s tím žádný problém není.
Honzat Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Odesláno 11. února 2022 Zdravím, chtěl bych se ze ptat na Vaši zkušenost s přesností Amfibií. Před týdnem jsem seřizoval (tedy pouze pomocí aplikace) na přesnost - 5 s. Nyní po týdnu opět jdou cca + 50 s. Toto se opakuji už po třetí.
martin1974 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Odesláno 11. února 2022 2 x Amfibia 420, kaliber 2416 - vyladený na +4 s/deň a +6/deň. Stále v pohode, presnosť konštantná. Amfibia 170, rovnaký kaliber - zatiaľ neladený, +12 s/deň. Ďalšie 170 mám na ceste. Uvidím, aká bude presnosť. Ak to bude príliš mimo, poladím oboje a dám vedieť. S Amfibkami mám, čo sa týka presnosti celkom dobré skúsenosti. Nemohli sa ti hodinky niekde zmagnetizovať? Pripadne mechanické poškodenie silným nárazom?
Honzat Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Odesláno 11. února 2022 Takhle se chovají od nova, co je mám. Zmagnetizovat se asi mohli, jinak jsem celý den dost v pohybu a nosím je pořád. Kdyby byly zmagnetizované tak by ta přesnost spíše kolísala, ne?
martin1974 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Odesláno 11. února 2022 To je ťažko povedať. Presnosť bude kolísať, môžu zrýchliť, ale aj spomaliť. Ale aby sa to opakovalo v rovnakých odchýlkach 3x za sebou... Skús demagnetizovať. V hodinarstve by to mali vedieť urobiť. Ak sa presnosť nezlepší, aspoň vylúčiš to, že boli hodinky zmagnetizované.
martin1974 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Odesláno 11. února 2022 Ja na demagnetizovanie používam toto. Lacné a účinné. Kúpiš ns ebay, alebo Ali Exprese.
DrSlamastika Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Odesláno 12. února 2022 Dost som si ich obľúbil, odkedy som zmenšil púzdro.
dandy Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Odesláno 12. února 2022 Ako si zmenšil púzdro? Použitím hladkej lunety? Tak si to myslel?
DrSlamastika Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Odesláno 12. února 2022 před 57 minutami, dandy napsal: Ako si zmenšil púzdro? Použitím hladkej lunety? Tak si to myslel? Nie, tým ze som vymenil púzdra. Zo 160 na 420.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se