Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 52 minutami, DrSlamastika napsal:

Veru, ja mam hlavne radosť, ze je veľmi nízka pravdepodobnosť, ze niekto ma také isté ako ja, keď sú vytuzingovane. 😁

20220206_151902.jpg

20220206_151910.jpg

Paradne su, dobre citatelne 👌

Odesláno

Zdravím fanoušky ruských potápek a prosím o radu:

Rád bych přezul Amfibie s pouzdrem 960 na NATO strap. Pokud jsem to dobře pochopil, potřebuju k tomu tuhle redukci - první článek tahu: Meranom redukce . Dá se to koupit někde v EU, ideálně v ČR 🙂 anebo musím objednávat v Rusku? Jestli už se tady řešilo, omlouvám se, ale nedohledal jsem...

Odesláno

K tým adaptérom na 960 púzdro bude pasovať len dvojdielny NATO strap.

A jedna poznámka k tomu originál kovovému ťahu, ktoré sa dodávajú k Amfibiám. Neviem ako vy, ale ja som príjemne prekvapený. Rozhodne som očakával niečo hrozné a napriek tomu, že sú to najobyčajnejšie plecháče, nosia sa mi pohodlnejšie ako hocktoré iné s plnými dielikmi.

Odesláno

Díky všem za reakce, koumal jsem nad tím a dospěl k závěru že prozatím zůstanu u původního tahu. NATO strap jsem chtěl jednak proto, že hodinky byly kupované "na léto k vodě" k tomu mi víc sedí právě ten textilní pásek, jednak proto, že mi původní tah přijde s ohledem na rozměry pouzdra hodinek nepřiměřeně široký a masívní a absence nožek tomu nepomáhá (ale to jsem si měl rozmyslet, než jsem koupil ty hodinky :-)). Na druhou stranu ten původní tah je fakt docela příjemný, navíc ten můj není ten asi základní "plecháč", ale má plné články - mám tento model. Docela by mně zajímalo foto NATO strapu na pouzdru 960 s adaptérem z boku (profilu) a na ruce - můžete někdo postnout?

Odesláno
V 8. 2. 2022 v 15:08, dandy napsal:

K tým adaptérom na 960 púzdro bude pasovať len dvojdielny NATO strap.

A jedna poznámka k tomu originál kovovému ťahu, ktoré sa dodávajú k Amfibiám. Neviem ako vy, ale ja som príjemne prekvapený. Rozhodne som očakával niečo hrozné a napriek tomu, že sú to najobyčajnejšie plecháče, nosia sa mi pohodlnejšie ako hocktoré iné s plnými dielikmi.

nemas pravda, pasuje aj tam aj jednodielny, vid moja fotka.  

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se ze ptat na Vaši zkušenost s přesností Amfibií. Před týdnem jsem seřizoval (tedy pouze pomocí aplikace) na přesnost  - 5 s. Nyní po týdnu opět jdou cca + 50 s. Toto se opakuji už po třetí. 

Odesláno

2 x Amfibia 420, kaliber 2416 - vyladený na +4 s/deň a +6/deň. Stále v pohode, presnosť konštantná. Amfibia 170, rovnaký kaliber - zatiaľ neladený, +12 s/deň. Ďalšie 170 mám na ceste. Uvidím, aká bude presnosť. Ak to bude príliš mimo, poladím oboje a dám vedieť. S Amfibkami mám, čo sa týka presnosti celkom dobré skúsenosti. Nemohli sa ti hodinky niekde zmagnetizovať? Pripadne mechanické poškodenie silným nárazom?

Odesláno

Takhle se chovají od nova, co je mám. Zmagnetizovat se asi mohli, jinak jsem celý den dost v pohybu a nosím je pořád. Kdyby byly zmagnetizované tak by ta přesnost spíše kolísala, ne?

Odesláno

To je ťažko povedať. Presnosť bude kolísať, môžu zrýchliť, ale aj spomaliť. Ale aby sa to opakovalo v rovnakých odchýlkach 3x za sebou... 😕 Skús demagnetizovať. V hodinarstve by to mali vedieť urobiť. Ak sa presnosť nezlepší, aspoň vylúčiš to, že boli hodinky zmagnetizované. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...