daur Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 No, hodinář co nedržkuje, nebo aspoň trošku nekafrá, tak není hodinář. A je jedno co mu doneseš.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Vsak on Vostok asi velice dobre vi, proc nam k manualu dava i seznam Masterskich atelierov Ted nam uz jen zbyva si vybrat: je libo Niznij Novgorod, Sankt Peterburg, Moskva, Saratov ci Vladivostok? Teda, nez svy milovany Vostocky sverit nekomu, kdo je nasejrenej, jakejma bezcenejma rusakama ho opruzuju, a potazmo i stejne se k nim bude behem ukonu chovat- to tedy dekuji, nechci. Bez vztahu k nim je to dle me snad spis na skodu. little-w to ses stejne ale dobrej, ze si nekoho sehnal. Ja bych jistojiste nepochodil.
little_w Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Longines: to je uz tak 8 let zpatky. Posilal jsem je tady odsud do Praglu k Frydlovi. Nejak jsem si usmyslel, ze bych chtel novou lumi na rucky a indexy. Kupodivu to udelal, i kdyz teda ne moc rad. Asi mu bylo blby mi to odmitnout nebo poslat zpatky aniz by na nich neco udelal... stejne si myslim, ze posta me stala tenkrat vic nez co si p. Frydl uctoval. Takze Vostok a p. Frydl je u mne pozitivni zkusenost.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 No jo, pan Frydl, tak to je jasny. A tech 8 let zpatky ho slechti o to vic, tehdy se rusakama pohrdalo jeste vic, nez dnes. To bylo dokonce az tak daleko, ze byl kolikrat ohrnutej nosik i nad Swiss (Omega,Longines, Shaffhausen v 18 k zlate) vse ze 60tych a 70tych v top stavu . Ale p. Frydl - s tim jen ta nejlepsi zkusenost! Moc trpelivy a peclivy pan!
Juraj11 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Ja jsem posilal Vostoky do servisu jen jednou, a hodinar drzkoval. A co jsem se bavil jeste s dalsimi dvema, tak drzkujou taky. Nejak jim to nevoni... to je furt samy Japonsko a Svajcarsko, tak jsou nejaci zhyckani... asi. Ja jsem dneska letne. Potapece jsem hodil zpet na mesh, protoze barevnej perlon zabraly jiny Amphibie Tak tyhle jsou hooodne povedeny,asi si je znovu poridim
filo-boxer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 To vypadá na závody na ploché dráze. Jaký byl čas?
ultrawatch Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Prvních pár seznamovacích dnů s novými Amfibiemi a výsledek:už na ruku nic jiného nevemu a slibuji věrnost až navěky:)!!! Neee, ale líbí se mi moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2017 To vypadá na závody na ploché dráze. Jaký byl čas? To byl Závod míru.
plazalien Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 jojo neni nad svetovy mir [emoji1]
plazalien Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 hlavne sandra bullock, ten film miluju [emoji38]
filo-boxer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 To byl Závod míru.Nevím to jistě, ale mám pocit, že si ze mě utahuješ. Závod míru začíná až za tři dny a podle tvých příspěvků bych řekl, že za juniory jsi mohl závodit naposled koncem minulého století. Přiznej se, je to polehčující okolnost.
Svatoslav Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Dnes bylo krásně, procházka a svůj k svému. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Dnes bylo krásně, procházka a svůj k svému. Parádní den i fotky:)
travex Odesláno 1. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Nevím to jistě, ale mám pocit, že si ze mě utahuješ. Závod míru začíná až za tři dny a podle tvých příspěvků bych řekl, že za juniory jsi mohl závodit naposled koncem minulého století. Přiznej se, je to polehčující okolnost. To je sice pravda, ale pod převislým břehem hbitý pstruh.
filo-boxer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 ... pod převislým břehem hbitý pstruh.Tuhle lidovou moudrost jsem neznal, diky za ni. Ale jsem nadále trochu v rozpacích, když jsem ji gůgloval, vypadlo na mě toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nerad bych se v tom dále vrtal nějak hlouběji, proto bych si dovolil na závěr pochválit tvé hodinky a SPORTU ZDAR!
Svatoslav Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Díky Ultrawatch. Musím říct, že ty tvoje hodinky jsou hodně čučavé :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se