ultrawatch Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Tak už je mám prý od včerejška v práci. Hurá. Těším se až mi je kolega doveze. Dam pak nějaké foto a dojmy.Mimochodem, nepřemýšlel jsi o nějaký jiný lunetě?Tak bomba! No co se týče lunety, tak zatím nic měnit nebudu, mám doma jednu nerezovou, možná ji jen tak zkusím, ale zatím si je užívám jak jsou.
roza Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Ahoj,tento týden jsem si zopakoval zážitek se zástavou při korekci,tentokrát už jen hodinek - byl jsem už na to připraven.Po třech minutách poklepávání opět jdeme! :-)No,a protože se mi vůbec nelíbilo pouzdro 420 a klasická luneta s puntíkama tak jsem si je logicky pořídil - a hádej te co!Miluju je....Takhle iracionálně jsem se naposledy choval někdy v šesti letech.Moc si to užívám.Tyhle se při korekci nezastavují a mají super lumi oproti těm mejm 100kovejm,a hlavně naprosto nádhernej modrej cifr s vodouchem a zlatý ručičky.....vždyť je znáte.Teď tam přijde ta přelíznutá luneta do mosazi a zkusíme mesh.Jinak moc parádní ty vaše poslední kousky.Jedna mobilová (což je jedno,mám od narození nadpřirozenou schopnost podělat jakoukoli fotku ať už mám v ruce cokoli) : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roza Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Travexi paráda.Dizajnově čistá práce.Hlásim první vlastnoruční úspěšnou výměnu lunety.10 minut,ven v cajku,zpátky hůř.Tahle podle mě sluší tomu cifru víc.Teď už jen cifr .A ručky.A dýnko s průhledem.A......Kdo mě to za pivo naučí? Mezitím přijde mosaz na 420,vyzkoušíme k tomu blue strap. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Travexi paráda.Dizajnově čistá práce.Hlásim první vlastnoruční úspěšnou výměnu lunety.10 minut,ven v cajku,zpátky hůř.Tahle podle mě sluší tomu cifru víc.Teď už jen cifr .A ručky.A dýnko s průhledem.A......Kdo mě to za pivo naučí? Mezitím přijde mosaz na 420,vyzkoušíme k tomu blue strap.No vida jak jseš šikovnej,tahle luneta se k nim fakt hodí.Pivo platit nemusíš,videa jak co pomenit najdeš na YouTube.
dako Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 No vida jak jseš šikovnej,tahle luneta se k nim fakt hodí.Pivo platit nemusíš,videa jak co pomenit najdeš na YouTube. No ale bez alespoň základního vercajku to moc dobře nepůjde. Nicméne už pomalu nejaký davám do kupy. (kvalitní šroubováčky, pinzetu, lupu, stojánky, podložku, světlo apod.)
little_w Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Dneska dorazila zasilka Perlonu. Musim subjektivne rict, ze i Perlon Amfibiim slusi.
travex Odesláno 5. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Pořád se perlonům vyhýbám, ale asi bych ten zázrak měl taky zkusit.
little_w Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Za me - tedy subjektivne - pohodlnejsi nez NATO. A bavi me taky to, ze dirku si pichnu kam zrovna potrebuji. Tomu rikam dokonala mikroregulace! Ale bacha, neni perlon jako perlon. Tyhle posledni jsou krasne mekke, ale uplne prvni co jsem kupoval je o dost tuzsi.
Dokusan Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Za me - tedy subjektivne - pohodlnejsi nez NATO. A bavi me taky to, ze dirku si pichnu kam zrovna potrebuji. Tomu rikam dokonala mikroregulace! Ale bacha, neni perlon jako perlon. Tyhle posledni jsou krasne mekke, ale uplne prvni co jsem kupoval je o dost tuzsi.Naprostej souhlas. Původně se mi do perlonu nechtělo, vyzkoušel sem ho na Cabotech G10 a paráda. Už ho budu mít i na PS2 a hledám nějaký vhodný pro Amphibie 110 Upraveno 5. května 2017 uživatelem Dokusan
Roman-ZA Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 co pritomni sudruhovia na tieto Neptuny? https://meranom.com/ru/amphibian-se/960se/ celkom vydarene, nie?
ultrawatch Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 co pritomni sudruhovia na tieto Neptuny? https://meranom.com/ru/amphibian-se/960se/ celkom vydarene, nie? Ikdyž soudruh nejsem, hodinky se mi líbí, pěkné ciferníky atd...ale cena, ta je nekřestanská
Roman-ZA Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 je to trochu vyssia cena, ale special edietion je special edition
roza Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Neptuny pěkný,taky se tam rozhlížím.A ten perlon budu muset vyzkoušet,hlavně mě láká ta mikroregulace.Dneska nasazena mosazná luneta a modré nato na 420,takže vodouch je komplet potápka.Vezmu ho večer na hokej,když mu to tak sluší :-)K tomu plánovanýmu hrabání se v hodinkách : jasně že okouknu nějaký to Youtube a pořídím vercajk,já jen že časem je stejně lepší,když člověku někdo kouká přes rameno a může ho včas seknout,aby se vyvaroval známých chyb. A prosím o vysvětlení,mám tu velkou záhadu : za předpokladu,že moje 100 i 420 mají uvnitř stejný kalibr,jak je možné,že jedněm při vytažené korunce a korekci vteřinovka stojí a druhým normálně jde?
little_w Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 (upraveno) No tak to je otazka za milion. Ja jsem zil vzdycky ve skalopevne jistote, ze vsechny strojky v Amphibiich jsou bez hackingu. Ona se vterinovka normalne dokaze zastavit, staci nepatrny pohyb pri vytazene rucicce, zvlast kdyz nejsou moc natazene. Ale to je takovy bonus navic, neda se s tim pocitat, ze. Takze moje protiotazka - jses si jistej, ze to neni jenom vedlejsi efekt toho, jak stelujes cas? P.S. 100 / 420 je jenom pouzdro. Napis co v tom je za strojek a hned bude jasno, ze. Upraveno 6. května 2017 uživatelem little_w
dako Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Takze moje protiotazka - jses si jistej, ze to neni jenom vedlejsi efekt toho, jak stelujes cas? Je to tak, je to vedlejší efekt, vidět to je na tomto videu někdy od 20minuty, jak tam šteluje ty ručičky. Nicméně tohle je zrovna ukázka jak složit Vostok 2416 strojek. Ovšem daleko lepší videa jsou v kanalu "Watch repair channel" https://www.youtube.com/user/jewldoodPřímo ruské kalibry tam sice nejsou, nicméně, jsou to výborné poučné lekce.
little_w Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Posta je doma! Zitra nebo v pondeli to nafotim - potom je posilam nekam na jih Anglie na vymenu rucek... sam si na to netroufam. Dneska mam na ruce tyhle:
AndyAaron Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Na vikend jsem je zase vytahl... Nevim, jestli jsem to zminoval, ale rezerva chodu nic moc a pro lenochy taky nejsou. Nasadil jsem je vcera vecer po prichodu z prace, poletoval po byte, cistil si zuby s nima na ruce a stejne se rano zastavily. Budu sebou muset vic mrskat...
travex Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Dnešní západ slunce, který jsem dokázal vložit na fórum dříve, než byl vyfocen (DeLorean je dobrá věc).
dako Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Parada, chtel bych taky zkusit ten "perlon", mam ted NATO a nic moc, ta hledám náhradu. Kde to objednáváte?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se