Návštěvník LONGINES Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Gratulace ke krásným 420tkám! Ať nosí štěstí! Koukám na origo tah, je jiný než na mých, vypadá líp- možná bych mu zkusil dát šanci
Ricchie Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Gratulace ke krásným 420tkám! Ať nosí štěstí! Koukám na origo tah, je jiný než na mých, vypadá líp- možná bych mu zkusil dát šanci Díky. Ten tah nevypadá špatně, ale hrozně vrže a skřípe :-) Asi půjde dolů.
zhrado Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 To aj pásy na tanku hrkocú a škrípu. Takže je to v pohode
Ricchie Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 (upraveno) To aj pásy na tanku hrkocú a škrípu. Takže je to v pohode Díky, přesně to jsem potřeboval slyšet Upraveno 8. června 2017 uživatelem Ricchie
Svatoslav Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Ricchie: Do výměny se pusť klidně sám, nic na tom není. Malým nožikem sundáš tah a na lunetu se mi líbí travexuv nápad škrabka na vosk ze skluznic lyží. Samozřejmě to jde i jinak ale tohle se mi zdá ohleduplné, i když tyto hodinky vydrží hodně. Někteří hodináři jsou barbaři mě oddělával dýnko malým majzlíkem a kladívkem. Travex jsem rád, že jsi se z toho dostal, možná stačilo povolit kravatu, než si hned brát nitrák
dako Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Lunetu i tah vyměníš sám, chce to jen vhodný nástroj a něco na podložení. Ta luneta je mosazná a lehce se poškrábe, proto vždy něčím pevným podložit. Jinak se toho neboj.
plazalien Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 vitej, ja jsem na lunetu pouzil starou kreditku a slo to dobre a bez poskrabani
Ricchie Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Pánové díky moc za rady, pustím se do výměny sám - výsledek tu pak nahodím.
Roman-ZA Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 (upraveno) junaci, chcem sa spytat. je luneta a cifernik z modelu 120512 - https://meranom.com/en/amphibian-classic/120/vostok-watch-amphibian-classic-120512.html vymenitelna do modelu 42660 - http://www.ebay.com/itm/VOSTOK-AMPHIBIAN-b420660-MILITARY-RUSSIAN-DIVER-WATCH-/252529436395 ? Upraveno 9. června 2017 uživatelem Roman-ZA
morbo Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 junaci, chcem sa spytat. je luneta a cifernik z modelu 120512 - https://meranom.com/en/amphibian-classic/120/vostok-watch-amphibian-classic-120512.html vymenitelna do modelu 42660 - http://www.ebay.com/itm/VOSTOK-AMPHIBIAN-b420660-MILITARY-RUSSIAN-DIVER-WATCH-/252529436395 ? Jo, je to stejný, takže by to měl být cajk. Ad výměna lunety ? chce to vhodný náčiní, pak to de celkem dobře. Já používám tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 super. este niemusim niekoho najst, kto sa na to podujme. prosim, len mi nepiste, ze si to dokazem aj sam zrejme nie ste dostatocne oboznameni s mojimi manualnymi zrucnostami :D
Roman-ZA Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Jo, je to stejný, takže by to měl být cajk. Ad výměna lunety ? chce to vhodný náčiní, pak to de celkem dobře. Já používám tohle.to je co za nastroj? vyzera to ako na krajanie cesta
dako Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 tady máš návod: jenom bych ten nůž podložil silnější přeloženou fólii nebo stačí i hrubý igelit, pak je třeba dát zpět tu pružinu a lunetu dobře docvakout.
morbo Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Odesláno 9. června 2017 Je to univerzální nástroj, vlevo ?bezel-dismounter?, vpravo ?pizza-cutter?.
RomanDz Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Už je mám cca 2 měs. a musím uznat že jsou super, neotřelé a mají osobnost, ten tah co k tomu byl byla tragédie, ale myslím že NATO jim fakt sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Kuci, co je na tom tahu tak spatneho?Ja svoje 710 nosim vyhradne na tahu. Na slunci se to blejska, jak psi kule za uplnku. A to, ze trochu rachoti mi nevadi.Takova ruska klasika. ;-)
plazalien Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 moje rec, zkousek sem taky kde co od gumaka po nato ale vzdycky sem se vratil k originalu
dako Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Tak já mám jako originál silikonový tah a ten je supr, neměnil bych, aspoň zatím. NATO je fakt hadra, hrozně se špiní, otlačí se, už bych si je nekoupil.Jinak mesh by stačil dát do ultrazvukové pračky, s vodou se sodou a je zas jak nový. Upraveno 10. června 2017 uživatelem dako
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se