Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To byla jen nadsázka, samozřejmě jsem tvého Black Jacka poznal, vždyť jsi mě s ním párkrát vezl z hospody. Nikdy nezapomenu na ten tah, když zabere čtveřice en ká třicet dvojek. To je horší, než plně roztočenej rotor amfibií!

Odesláno (upraveno)

Ciferník se mi líbí (měl jsem podobnej), pouzdro moc ne. U tohoto typu se mi nelíbí tvar ochrany korunky. Je to takový divný. Ale zase má výhodu 18mm rozteče, pokud máš menší ruku. Já jsem tehdy volil pouzdro 100.

Objednat můžeš od Chistopolcity, Meranom nebo Soviet Market. Nějakou lepší lunetu pak třeba od Favinova. Všechno je tady mnohokrát prověřeno.

Jestli chceš třeba nějakej jinej tip, tak já, kdybych měl jakože fakt hodně peněz, šel bych do tohodle.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Ciferník se mi líbí (měl jsem podobnej), pouzdro moc ne. U tohoto typu se mi nelíbí tvar ochrany korunky. Je to takový divný. Ale zase má výhodu 18mm rozteče, pokud máš menší ruku. Já jsem tehdy volil pouzdro 100.

Objednat můžeš od Chistopolcity, Meranom nebo Soviet Market. Nějakou lepší lunetu pak třeba od Favinova. Všechno je tady mnohokrát prověřeno.

Jestli chceš třeba nějakej jinej tip, tak já, kdybych měl jakože fakt hodně peněz, šel bych do tohodle.

Mrknu se, díky. Ruku mám cca 17-18 cm...

Odesláno (upraveno)

tak, 090914 dorazily, s těžkým srdcem jsem je dal do krabičky a dám si je pod stromeček. Ciferním má úžasnou modrou, tah asi asi zase vyměním, nevypadá zle, ale předpokládám že to bude depilátor :) Dorazily za 18 dní.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem deafslap
Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Cože, někde je k mání originální tah na 090tky  :lol2::lol2: deafslap, to bylo míněny na mě - sem levej, jak kopyto a ještě kvůli mě chudák 5etter dostal BANán.  Už bych to raději ale moc nevytahoval - blíží se Vánoce, tak aby se tu zase nenadělovalo :) Jo a jinak tah je náhodou moc pohodlnej a neškube. Ale při zkracování fakt extra bacha - buď extrémně pomalej a trpělivej! Mě se to povedlo asi až na 300stý pokus. Ale vyplatí se :) Hlavně si neřekni to co já,tzn "Co furt na tom všichni maj, dyť to je brnkačka" . Až mě tah omrzí (jestli), tak dám Amfibie na perlon - to abych našemu náčelníkovi udělal konečně radost, on totiž ten perlon má tak rád a furt se nám snaží domluvit, tak jestli budeš měnit origo tah, tak jedině za perlon a uvidíš jakou radost z tebe náčelník bude mít :)

Jo a gratuluju - sou krásný!

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

090 mám 4 roky a první, co jsem udělal, bylo sundání tahu.

No a potom zde čtu 5etterova pochvalná slova, kdy jeden kus hned posílá londžimu, protože měl 1.6. narozeniny.

Tak jsem si řekl, že ten zázrak musím zkusit, jen co ho zkrátím. Pokud se k tomu taktéž chystáte, Bergeon soupravičku za pětku nechte na svém místě a vezměte do ruky šroubovák a kombinačky. 

A pamatujte, pokud to nejde silou, použijte větší sílu!

epbDVjh.png

xQoopMf.png

Jo a ten tah je tak suprovej, že jsem to dal hned zpátky na zulu.

Já ještě k Vostočkám potřebuju toho lapače vajíček, prostě potřebuju :mobile:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...