Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Joo originální gumy. Člověk si ji objedná s lunetou stejné barvy , že by to mohl být víceméně stejný odstín, ale soudruzi z Cleanfieldu měli asi jiné záměry. Ten zářivě červený odstín na lunetě mě trochu překvapil.fadd861f483677976f47d971b3560714.jpg

Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk

Odesláno

novacikovska dan. zasadne nekombinovat, farba nikdy nesadne :D ale aspon to nemas fadne :D

Moje rec. Kdyz mas barevne hodinky, tak je lepsi usedlejsi remen a kdyz mas cerne hodinky, tak ozivit barevnym remenem. Kombinace barev zavani jenom pruserem ;)
Odesláno

No vidíš já bych řekl, že ta guma VOSTOK není. Pravdu ví travex.

Jsem to tak už koupil od KALa, ale řekl bych, že to s touto gumou meranom běžně prodával. Je to normální silikonový chytač prachu z ebay, ale pohodlný, to jo.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Záliba ve zešlicovaným sklíčku je věcí individuální každého soudruha, to už komentovat nebudu. Ale nemít rád nejhezčí, nejklasičtější a zároveň nejnadčasovější pouzdro ( společně s 420), tak to vážně nechápu :o

Odesláno

hele travex, nechaj si to! ;)

ale jinak asi pravda... kdyz sako, tak decentne. devadesatky nebo ctyristadvacitky, s potapkama bych k saku vypadal jako zokej Vana pri predavani prezidentskeho vyznamenani, proste se to nehodi, kdyz clovek zrovna neni nula nula sedum.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...