Roman-ZA Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Odesláno 30. června 2021 tak Neptuny su nedostatkovy tovar, tie by isli na dracku
gargamel Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 Námořní dekor a potápky - výborný nápad
Roman-ZA Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Odesláno 9. července 2021 parada ... ty si jeden zo stastlivcov, ktori chytili volne kusy a maju na to ruku
gargamel Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Odesláno 9. července 2021 (upraveno) Jj, díky. Fakt se mi líběj víc a víc. Docela mě i baví to blejskání citrónem Podle diskuzí na Meranomu by měly být kolem konce léta\začátku podzimu ještě dvoje zajímavý titanovky. Pouzdro a tah titan, dýnko a spona nerez ocel. Sklo samozřejmě safír. Hodně zajímavá je i cena, která je o cca nějakých 50 $ nižší, než u bronzu - čekal bych to spíš přesně naopak Upraveno 9. července 2021 uživatelem gargamel
DrSlamastika Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 V 9. 7. 2021 v 13:53, gargamel napsal: Ale díky titanu lehoučký. Ja rad cítim váhu hodin na ruke
gargamel Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Odesláno 10. července 2021 Jojo, taky by mě titan v tomhle ohledu nebavil. Na watch.ru někdo postnul fotky svých nových Ti 1967, které budou teprve v prodeji ( odkud jsem si i fotky vypůjčil, snad jsem se nedopustil něčeho proti pravidlům ). Nelíbí se mi povrchový brus pouzdra, který vypadá jako by hodinky byly spíš doškrábané, to se s nádherným paprskovitým výbrusem a s perfektně hlaďoučkou vyblejskanou fazetovou linkou po obvodu bronzovek prostě nedá vůbec srovnat. Druhou stranou budiž jim k dobru to, že jim dali sponu s mikroregulací, což je určitě příjemná změna.
Barbossa Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 (upraveno) Upraveno 11. července 2021 uživatelem Barbossa
Barbossa Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 (upraveno) Zdravím , Hlásím se do klubu Upraveno 11. července 2021 uživatelem Barbossa
beginner Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 A ve tmě svitiii jak býčíi koule...
Roman-ZA Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 zatial sa mozem kochat jedine takto ...
DrSlamastika Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 (upraveno) před 9 minutami, beginner napsal: A ve tmě svitiii jak býčíi koule... To sú tie bajkali však? Mne prave ten pôvodný lum nestačil Toto svieti aj na svetle... Upraveno 11. července 2021 uživatelem DrSlamastika
beginner Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Odesláno 11. července 2021 Před hodinou, DrSlamastika napsal: To sú tie bajkali však? Mne prave ten pôvodný lum nestačil Toto svieti aj na svetle... Ano Bajkal. Je pravda ze ty co maš jsou lepši. No do budoucna taky budu chtit sehnat. Vim, ze prodáva na FB Marina Salakhova. A ty maš odkud?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se