gargamel Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 A jo vlastně ne, sorry, už vidím ten rozdíl.
Davidstr Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Před hodinou, gargamel napsal: A jo vlastně ne, sorry, už vidím ten rozdíl. Děkuji moc za odkaz a snahu. Zdá se, že je stejně široká jako u 120. Myslím, že jsem někde tu užší viděl, ale teď nevím kde.
Davidstr Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Tady je limitka s pouzdrem podobném 350 - pár let stará. Ale ta už má nějakou širokou lunetu. Ale jsou taky pěkné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 potom sa pochval vysledkom ... ak by mal niekto zaujem, len netusim, ci je to este aktualne: Project of NVCH reissue | WatchUSeek Watch Forums
Davidstr Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Před hodinou, Roman-ZA napsal: potom sa pochval vysledkom ... ak by mal niekto zaujem, len netusim, ci je to este aktualne: Project of NVCH reissue | WatchUSeek Watch Forums Děkuji za odkaz, podívám se na to. Že by se rýsovala další limitka? Ještě bych měl dotaz. Poradil by mi někdo s nářadím do začátku na výměny náhradních módních doplňků, prosím?Nechci pořizovat nějaký šut. Do oprav se ale pouštět nehodlám. Maximálně vyměnit strojek v nefunkčních hodinkách. Mám nakoupeno 13 ks Vostoků a dvoje po pár měsících nejdou. Vrhnul jsem se do Vostoků a počítal jsem s cca 20% poruchovostí. Podobnou zkušenost popisují i v zahraničí. Vzhledem k ceně, jsou to i tak stále zajímavé hodinky. Samozřejmě by je šlo poslat zpět, ale finančně a časově se to nevyplatí. Za slušnou cenu mi zbyl strojek na případnou opravu do budoucna, nová pouzdra se sklem, krásné ciferníky atd. Hodinky, které projdou bez hany externí výstupní kontrolou (myšleno u zákazníků ) slibují dlouhý a zábavný život svému majiteli. Tyto hodinky je nutno brát jako poměrně levnou zábavu. Tedy pokud se nepustíme do strojení a kupování drahých doplňků. Drahých k ceně hodinek. Jak jsem někde četl. Vostokáři jsou blázni, kteří k hodinkám za 60 USD jsou schopni pořídit doplňky v hodnotě daleko převyšující nákupku.
bohus76 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Stačí jen trochu hledat https://forum.chronomag.cz/topic/59061-jaký-základní-nářadí-pro-domácího-kutila/
Davidstr Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Děkuji za odkaz. Vrhnu se do studování výběru.
Davidstr Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Jinak jsem studoval tu limitku NVCh 30/350 v odkazu a Vostok nechtěl spolupracovat s dotyčným fórem. Ale prý se chce do té limitky pustit samotný vostok. Tak uvidíme.
gargamel Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Ještě k těm nefunkčním strojkům jen dodám, že drtivá většina těch nefunkčních začnou dokonale fungovat po rozborce, čištění a namazání. Někdy stačí i jen to namazání, ve fabrice si evidentně s nějakým bordelem ve strojku nebo olejem vůbec hlavu nedělají . Otázka je pak samozřejmě cena toho úkonu, druhou stranou ovšem tento úkon eliminuje možnost opakování se celé situace s "nefunkčním" strojkem vydlábnutýho z jiných hodinek, kde může být situace za krátko prakticky úplně stejná Tady bych chtěl zápětí ódu na moje 1967, kdy je strojek před usazením nejprve znovu vyčištěn, naolejován a následně seřízen a bedlivě hlídán. Jeho luxusní chod a přesnost +2 sec za jakýchkoliv poloh či míry natažení to jasně dokazuje, to se s ostatními Vostoky klasické produkce vůbec nedá srovnat. Přitom je to ten stejný strojek...
Davidstr Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Aha, to jsem netušil, že proto jsou ty 1967 o dost dražší, teď už mi to dává smysl. Četl jsem o tom případném znečištění u obyč. Vostoků. Cena případné operace rozborka a sborka je dost nákladná, ale výsledek je vynikající. Taky jsem si nemyslel, že mé strojky jsou na vyhození.
gargamel Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 No, já to taky netušil, dokud sem si to nepřečetl v tý knížečce co k nim je . A je to fakt šílenej rozdíl, kdybych nevěděl že to jsou identický strojky, tak bych přísahal, že je tam něco úplně jinýho. Nevím jestli se ti do toho chce, případně jestli máš i nějakého ochotného hodináře, který by se toho ujal, ale když si ty hodinky takhle vlastně upravuješ k vlastní co největší spokojenosti, tohle bych do toho za sebe fakt zahrnul.
beginner Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Odesláno 29. července 2021 420 in action.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Davidstr Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Odesláno 29. července 2021 před 18 hodinami, gargamel napsal: No, já to taky netušil, dokud sem si to nepřečetl v tý knížečce co k nim je . A je to fakt šílenej rozdíl, kdybych nevěděl že to jsou identický strojky, tak bych přísahal, že je tam něco úplně jinýho……. To jsou zajímavé informace. Bohužel nemám hodináře, který by mému strojku dal řádnou péči.
Davidstr Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Odesláno 29. července 2021 před 8 hodinami, beginner napsal: 420 in action.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky jsi tunil
gargamel Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Odesláno 29. července 2021 Tunil tunil ale datum nedotunil Ne, sou taky parádní. No, dobrej a ochotnej hodinář má cenu zlata.
DrSlamastika Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Odesláno 31. července 2021 Ladoborec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gargamel Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Dobrého jitra přeji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Ty bronzovky jsou brutal dobre. Ja bych rad ulovil casem titanovky s cislama, jestli to bude vubec mozne.Jinak ja po uprave jsem ted spokojen a 090 pouzdro mam vyresene
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se