dandy Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Dnes dorazili z Vostok-Watches24.com. Čo ma potešilo, že to bolo bez colného výpalného. Hodinky sú to parádne, škoda, že tento čiselník nebol bez datového okienka. To by sa mi páčilo viac. Spracovaniu nemám čo vytknúť. Za tú cenu super. Mimoriadne príjemná je tá originál guma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 jedine v tmavom VOSTOK AMPHIBIA K-12 - Vostok-Watches24 autorisierter VOSTOK Händler
dandy Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Môže byť. Aj nad tmavými som uvažoval, ale chcel som vidieť ruský sunburst.
DrSlamastika Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Vykuchal som svoje custom 160tky. Cifernik a ručičky isly do 420 tela ktoré mi sadne lepšie na ruku. To boli pôvodne "blue Zissou", ten modrý cifer by som časom chcel dať do mosadzneho tela. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: Pekne, velmi podarene. Ďakujem, ešte som skúšal takúto lunetku. To je ta pôvodná zo 420 zbavená farby v tých indexoch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 Ale už som aj späť na hladkej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DrSlamastika Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 Skúsil som prehodit lunetku, dostali úplne iný charakter, akurát tam bola fuga od korunky cca 2-3mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 ked ta luneta omrzi, tak mi ju mozes posunut
DrSlamastika Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2022 (upraveno) Jasne budem na to mysliet, ale túto menšiu som vykseftil s kamošom a kolegom tuto z fóra, za takú istú, ale tu väčšiu. A hladká sa vždy zíde, tak moc by som nedufal Ale už som vrátil ladoborce do povodneho stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2022 uživatelem DrSlamastika
unived Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2022 Veď rovno napíš že sme si lunety vymenili my dvaja...
Roman-ZA Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2022 mne bude asi treba tu mensiu Ladoborce sa mi viac pacia s ciernou lunetou
DrSlamastika Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2022 Som nevedel ci si tu unived, alebo micindev a uz som to mal rozpisane. Som zvedavy na tie najnovšie, ak to zvládnu.
DrSlamastika Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2022 Len posuniem informáciu, ze na meranome mali este včera večer 6ks oranzovych ladoborcov, ak by nieko zháňal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mr. Igelit Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2022 Přátelé, zbláznily se mi Vostoky. Za tři týdny udělaly asi 20s do plusu. Začínám z toho být nervózní. Kouknu na hodinky a vím přesně, kolik je hodin...
DrSlamastika Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2022 před 44 minutami, Mr. Igelit napsal: Přátelé, zbláznily se mi Vostoky. Za tři týdny udělaly asi 20s do plusu. Začínám z toho být nervózní. Kouknu na hodinky a vím přesně, kolik je hodin... Tak to je dobre, či nie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mr. Igelit Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2022 Byl jsem vždycky zvyklý tak na minutu denně a teď tohle :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se