AndyAaron Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Ty si setrim, aby se mi nevysvitilo tritium
Dřevák Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Mě se líbí jak řešíte jakej tah nebo řemen dáte na amfibie, jakou lunetu tam nacvaknete a já řeším který vůbec budou fungovat. Už jsem je hodil do kopru, ale po čase jsem je vytáhl, vždyť je to krásná věc na hraní a bastlení, prd to stojí a tak se nedá spáchat velká škoda. Asi jsem je špatně chápal, když jsem se je snažil nosit. Myslel jsem že z toho uteču a nějak se nedaří.
ultrawatch Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Ty si setrim, aby se mi nevysvitilo tritium Jsem si normálně oprskal monitor čajem , jo vlastně ty myslíš tohle
Barbossa Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 před 10 hodinami, AndyAaron napsal: Ty si setrim, aby se mi nevysvitilo tritium
ultrawatch Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 před 1 hodinou, Barbossa napsal: 420 mají na mně moc malý průměr pouzdra, měl jsem je a šly sloužit jinému pánovi a jestli se neutopil, slouží dodnes.
Barbossa Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 (upraveno) Mám relativně ruku tak akorát na tento 420tkový a 160tkové pouzdro co mám na Modrákách Vostokách mi už přijde nepohodlné.... Upraveno 19. února 2022 uživatelem Barbossa
DrSlamastika Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 před 3 hodinami, Barbossa napsal: 420 nejlepší a nejvíc pohodlné Musím len súhlasiť, ale ono s tým asi bude súvisieť aj veľkosť zápästia.
Barbossa Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 Právě teď, DrSlamastika napsal: Musím len súhlasiť, ale ono s tým asi bude súvisieť aj veľkosť zápästia. Ten cifr a ručky - super COMBO
DrSlamastika Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 před 3 minutami, Barbossa napsal: Ten cifr a ručky - super COMBO Diky, pri tejto skladačke mi iso o to, potlačiť jeden z neduhov vostokov, a to slabý lum. Rucky aj cifer majú ten super lum zelený, ručičky Favinov a cifernik dakdo iny, ten uz nepredava na ebay Teraz to svieti jak po návšteve v nejakom ruskom reaktore. Pôvodne som to mal v 160kovom tele.
Barbossa Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 před 1 minutou, DrSlamastika napsal: Diky, pri tejto skladačke mi iso o to, potlačiť jeden z neduhov vostokov, a to slabý lum. Rucky aj cifer majú ten super lum zelený, ručičky Favinov a cifernik dakdo iny, ten uz nepredava na ebay Teraz to svieti jak po návšteve v nejakom ruskom reaktore. Pôvodne som to mal v 160kovom tele. Namakane , prostě origoše
ultrawatch Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 Svítí ti to jak Las Vegas Já včera dal na noc vedle sebe Citizeny a Amfibie a porovnání je tady, mimochodem, oboje šlo odečíst ještě ráno a fatem je, že Amfibiín jsem měnil v minulosti ručičky za lepší.
DrSlamastika Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 (upraveno) před 13 minutami, ultrawatch napsal: Svítí ti to jak Las Vegas No hej. Oproti obyč vostokom to je dosť citeľne, tu sú nasvietene slabým UV vedla seba. Ladoborce a tieto potunene. Upraveno 19. února 2022 uživatelem DrSlamastika
Roman-ZA Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 před 19 hodinami, AndyAaron napsal: Kdyz uz jsem je zase vytahl a obtezoval se s fotkou… paradny cifernik, perfektne...
AndyAaron Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 Dik. Hodim sem jeste jak to sviti…
DrSlamastika Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Odesláno 20. února 2022 V 18. 2. 2022 v 21:33, AndyAaron napsal: Kdyz uz jsem je zase vytahl a obtezoval se s fotkou… Pekne, co sekundovka sa už nezmestila? A prečo tam máš ten divný adaptér?
AndyAaron Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Odesláno 20. února 2022 Bohuzel, uz sa nezmestila.A adapter je nedilnou soucasti toho remenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se