Přejít na obsah

Omega speedmaster automatic 3510.50

Doporučené příspěvky

No tak veliká GRATULACE.

Jak říká Rytmáč: Musíš mít své sny a ty jsi se dočkal i přes lehce trnitou cestu.

KDO JE NEMĚL NEPOCHOPÍ, vezmeš si je ke košili a oni Ti prostě sednou no a potom si je vezměš k tričku a oni Ti zase sednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten jsem ani nezmiňoval, je v prodejním vlákně :). Sem debil, kupuju tah bez hodinek, s ještě si nepohlídán kompatibilitu. Dobře mi tak.

Hodinky krásné, gratuluji. Ten příběh je ale velmi strašidelný, tahu jsem si v prodeji všiml a říkal si, že si někdo koupí O tah, který mu pak nepasuje  :helpsmilie: .

To Tě ale už asi ani nerozhodilo, že?!

Odkaz ke komentáři

Tak příběh pokračuje. Včera jsme si na pikosrazu pustili stopky a ručka opět nenuluje na 12. Takže mail a Speedy už zas leží u pana doktora. Čekají na amputaci ruky a definitivní výměnu za novou :(. Doufám, že už to bude naposled. Nadšení mizí v propadlišti dějin, zbývá jen pachuťˇ. Teď budu meditovat, jestli v sobě ještě dokážu vykřesat chuť je nosit, nebo je opravené s velkou ztrátou prodám...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

předem gratulace, já je sháním již delší dobu. Bohužel, mám stejné zkušenosti s hodinkami. Prostě, když se daří, tak se daří. Každopádně až se jich budeš chtít zbavit, tak dej vědět a já si potom budu užívat toho pocitu, že přesně tohle jsem nemusel absolvovat a mám všechno v cajku. I při každodenním hraní si s chronograpfem mi určitě nic neupadne. To je prostě zákon schválnosti. :D 

Užívej si jich, pro mě jsou to jedny z nejhezčích nadčasových hodinek !!! 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...