seven.of Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Krásný hodinky, ale mít s něma tvou zkušenost (zvlášť když se na ně sakra těšíš) by mě asi kleplo :-) ale jinak super, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 klobuk dolu, mna by asi j...o tolko cakat... ale stoja za to, uzivaj dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Trochu na nervové sanatorium, ale kdo čeká,ten se občas dočká Gratulace a co ten tah ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 (upraveno) Ten jsem ani nezmiňoval, je v prodejním vlákně . Sem debil, kupuju tah bez hodinek, s ještě si nepohlídán kompatibilitu. Dobře mi tak. Upraveno 30. října 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 No tak veliká GRATULACE. Jak říká Rytmáč: Musíš mít své sny a ty jsi se dočkal i přes lehce trnitou cestu. KDO JE NEMĚL NEPOCHOPÍ, vezmeš si je ke košili a oni Ti prostě sednou no a potom si je vezměš k tričku a oni Ti zase sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Ten jsem ani nezmiňoval, je v prodejním vlákně . Sem debil, kupuju tah bez hodinek, s ještě si nepohlídán kompatibilitu. Dobře mi tak. Hodinky krásné, gratuluji. Ten příběh je ale velmi strašidelný, tahu jsem si v prodeji všiml a říkal si, že si někdo koupí O tah, který mu pak nepasuje .To Tě ale už asi ani nerozhodilo, že?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Tak příběh pokračuje. Včera jsme si na pikosrazu pustili stopky a ručka opět nenuluje na 12. Takže mail a Speedy už zas leží u pana doktora. Čekají na amputaci ruky a definitivní výměnu za novou . Doufám, že už to bude naposled. Nadšení mizí v propadlišti dějin, zbývá jen pachuťˇ. Teď budu meditovat, jestli v sobě ještě dokážu vykřesat chuť je nosit, nebo je opravené s velkou ztrátou prodám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Těm hodinkám už chybí jenom pentagram na dýnku a sériový číslo "666" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Přeju ať je to poslední oprava. Zažil jsem to s autem. Řekl jsem že mu dávám poslední šanci a sloužilo a do rozpadnutí. Doufám, že to už bude poslední oprava a pak budeš užívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Je to fakt pech, jak rikal franta, az budou spraveny zalep tlacitka chrona vterinovkou at te to nepokousi :-) drzim palce at je mas co nejdriv a uz ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Já bych jim dal poslední možnost. Pak bych je dal na koleje jako starej dvacetník.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Nojo ale kdyby je dal na koleje tak by ho to stalo tricetnik :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 po takovéto cestě by si zasloužily být definitivní gratulace jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Snad píšu konec tohoto příběhu, včera se mi hodinky konečně vrátili zpátky a snad vypadá vše v pořádku, příčinu problému se podařilo odstranit. Jenže teď mi hlavě klíčí neodbytná otázka, co dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 předem gratulace, já je sháním již delší dobu. Bohužel, mám stejné zkušenosti s hodinkami. Prostě, když se daří, tak se daří. Každopádně až se jich budeš chtít zbavit, tak dej vědět a já si potom budu užívat toho pocitu, že přesně tohle jsem nemusel absolvovat a mám všechno v cajku. I při každodenním hraní si s chronograpfem mi určitě nic neupadne. To je prostě zákon schválnosti. Užívej si jich, pro mě jsou to jedny z nejhezčích nadčasových hodinek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se