palmone1 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Zdravim vospolok - mam moznost kupit tieto krasne rolady (zatial jedno foto), kombinacia kov, zlato a neviem presne ci na ciferniku je zirkon, alebo nejake tie drahsie sutriky. Papiere k nim niesu .... Kde sa mozem s cenou tychto kuskov pohybovat, resp, kolko by mala byt ta vrchna a spodna hranica. U rolad niesom velmi scitany. Ked niekto moze, nech pomoze, budem vdacny . Este doplnim, ze neboli restaurovane a vsetko na nich je povodne - moznost overit u hodinara... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Zirkony nebo diamanty je podstatný rozdíl, k diamantům na hodinkách by měl být samostatný certifikát. Já jsem teda houby znalec rolád, a možná taky po sklenici vína hůř vidím, ale zdá se mi, že by mohli na tomto kusu dělat některý části na noční směně. Konkrétně vidím na 7, 8 a 11 "tečku" luminiscenční barvy aplikovanou mimo střed příslušného indexu, kdežto na zbytku cifru jsou. A fotka nějak zkresluje špičku minutový ručky semězdá. Ale říkám, já možná jen blbě vidím, jsou tady členové co mají lepší oči. Ohledně ceny bych si prošel třeba prodejní sekci, tam se určitě dá získat základní cenový rozpětí hodinek Rolex . . .
Kid_A Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 zadej si datejust do chrono24 a uvidis.
palmone1 Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 V podstate ziadna, kupoval som od chlapika vintazne Seamastre a ponukol mi aj tieto roladky, Jeho predstava ceny je na urovni 2.700 ? - nikdy som nerozmyslal nad kupou Rolexiek, no ked pride takyto "kick" zacal som rozmyslat... Jaká je k nim historka? :-)
skalis Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Ten cifr se mi nezda. Potisk "Oyster Perpetual Datejust" mi prijde jak kresleny roztresenou rukou pod lampickou "Oyster Perpetual" navic pismem s vyraznymi patkami a spoustou odchylek od rolexiho fontu (napr. "S"). Na nereprintovanych ciselnicich byva kvalita tisku precizni a font konzistentni, takze se mi tenhle kousek nezda. Rekl bych, ze je to reprint a tim padem mozna i aftermarket kameny a tim padem i mozna ne diamanty... Navic ta nejspis ohnuta minutovka... Radeji bych dal ruce pryc a nebo je koupil za 1000 EUR s tim, ze si na vlastni naklady dokoupim v Rolex servisu original ciselnik (bez kamenu) a nove rucky, pokud je stroj OK. Pro srovnani:http://watchchest.com/media/wysiwyg/djpicture.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/Rolex_Datejust_Oysterquartz.jpg
palmone1 Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Pani - velmi pekne dakujem za vase rady. Predpokladam, ze zostanem verny tomu co poznam.... este raz velka vdaka....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se