Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Super zmena! Moc zajimavy diversky

V 1. 2. 2014 v 18:14, addalbert napsal:

Tak jsem si nechal vyměnit lunetu ( u starých hyder) za novou červenou. Výsledek mne velice mile překvapil.

Odesláno

To je hodně dobrý. Přemejšlim, jak by to tak vypadalo v kombinaci s modrym cifrem. Ach jo, já ty hodinky fakt potřebuju. :)

Odesláno

Jak jsem slíbil. Jednou na ruce a jednou v krabičce...

post-23339-0-12056600-1391387539_thumb.jpg

post-23339-0-85291500-1391387591_thumb.jpg

Odesláno

vypada to moc dobre. a zvlast jim slusi ten rubber strap.

btw. luneta je kupovana pres Bechyneho?

V 3. 2. 2014 v 0:35, addalbert napsal:

a tady ještě jedny...

Odesláno (upraveno)

Jj. Popravdě je to přes ně vždycky, když jsou  distributorem Longines pro ČR :)

Upraveno uživatelem addalbert
Návštěvník Kronos
Odesláno

vypadá to fajnovo :) aj ked to troška v tejto kombinácii stráca na excluzivite...

Odesláno
  V 4. 2. 2014 v 0:29, Kronos napsal:

vypadá to fajnovo :) aj ked to troška v tejto kombinácii stráca na excluzivite...

To moc nechápu... jako ze černo černé byly exkluzivnejsi? :D

Upřímně? Mě tahle kombinace teď fakt baví. Až mne omrzí,což doufám bude chvil trvat, tak to oživím tahem ;)

Odesláno

Mne sa viac paci stara luneta, s tymi hrubsimi ciarkami. Je viac HC a k tomu cifu sa hodi... <br />Skor by som chcel vediet ci pasuje novy tah, ktory sa z 21 k spone zuzuje, myslim ze by im mohol ist...

Odesláno

To netuším a asi nikdy nebudu- mám ten původní

V 4. 2. 2014 v 3:45, misoo napsal:

Mne sa viac paci stara luneta, s tymi hrubsimi ciarkami. Je viac HC a k tomu cifu sa hodi... <br />Skor by som chcel vediet ci pasuje novy tah, ktory sa z 21 k spone zuzuje, myslim ze by im mohol ist...

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 19. 2. 2014 v 19:23, Daemonultimate napsal:

Ladící kombinace,néjni to skrytá reklama?  :lol2:

Já myslím, ze je celkem lozena. Ale abych nikomu nestranil :D

post-23339-0-27572100-1392840302_thumb.jpg

Odesláno

Uz som si ich vsimol vo vlakne co mate na ruke, ten zablesk cervenej lunety sa mi vryl pod kozu. Fajn ze si tuto kombinaciu vyskusal vyzera to super. S modrym cifernikom by to uz asi tak nehralo, darmo, cierne HCcka su velmi univerzalne. Este keby sa tak dali tie lunety doma menit, podla potreby by si mal s cervenou sportovy a s ciernou elegantnejsi look. Alebo je na tu lunetu sikovny grif?

Odoslané z Nexus 5

Odesláno (upraveno)

Hydry jsou parádní.Všechno co mi na makro fotkách vadí,ochrana korunky,luneta,zdvojené indexy,ztrácí jakoukoli váhu,když je dá člověk na ruku.Za ty prachy perfektní kup.Nádherný klenutý nožky k pouzdru a masivnost mezi stěžejkama připomínající keramický suby.Jako celek na ruce jsou prostě krásný.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Radim sa medzi fanusikov tychto hodiniek! Optimalna velkost (tah by sa mohol zuzovat), proporcie puzdra, lunety a noziciek, a charakteristicky, okamzite rozpoznatelny cifernik, krasne zadne veko, luxusna wr, zafir, korunka so sexy ochranou... a ako ceresnicka, supr znacka s históriou za super cenu! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...