jumo Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Chcem sa opytat na vas nazor ohladom vydrze - pevnosti kovoveho tahu na potapacskych hodinkach. Viem ze je to asi blbost, ale ked plavam v jazere, tak mam taky paranoidny strach ze sa mi proste uvolni tah v tych miestach kde je pripevneny o hodinky a tie sa ponoria na dno. Asi je to blbost, ale nemozem sa zbavit toho pocitu. Co si o tom myslite vy?
afrikab Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 jumo napsal: Chcem sa opytat na vas nazor ohladom vydrze - pevnosti kovoveho tahu na potapacskych hodinkach. Viem ze je to asi blbost, ale ked plavam v jazere, tak mam taky paranoidny strach ze sa mi proste uvolni tah v tych miestach kde je pripevneny o hodinky a tie sa ponoria na dno. Asi je to blbost, ale nemozem sa zbavit toho pocitu. Co si o tom myslite vy? Proto existuje tzv. NATO reminek, z nechoz hodinky nevypadnou, ani kdyz upadne jedna osicka. Ale asi bych se nebal ani tak.
Jerrys Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 To neřeš, ještě tu nikdo nepsal, že by vůbec někdy upadly hodinky z tahu ve vodě. Spíš se mi stala před lety jiná věc. Vylezu z vody na břeh, fláknu sebou na karimatku, ruce za hlavu a sklíčko na hodinkách Seiko jsem rosekal o šutr za mnou, vidíš a na břehu Naštěstí to nebylo tak drahý asi okolo 600kč i s tlakovou zkouškou, přetěsněním čudlíků a rovnou výměnou baterky.
VS Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Jerrys napsal: To neřeš, ještě tu nikdo nepsal, že by vůbec někdy upadly hodinky z tahu ve vodě. Spíš se mi stala před lety jiná věc. Vylezu z vody na břeh, fláknu sebou na karimatku, ruce za hlavu a sklíčko na hodinkách Seiko jsem rosekal o šutr za mnou, vidíš a na břehu Naštěstí to nebylo tak drahý asi okolo 600kč i s tlakovou zkouškou, přetěsněním čudlíků a rovnou výměnou baterky. Tak to píšu, stalo se v pondělí. Ne ve vodě, ale na kole. Rovná cesta, volné tempo a najednou hodinky na zemi. Stěžejka zůstala v tahu, nic ulomené, jak se to mohlo stát nechápu. Asi nebyla zacvaknutá v dírce.
Jerrys Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Bacha na stěžejky, co jsou jen zarulovaným plíškem a nejsou pevnou trubičkou. Tam je nebezpečí velké.
Ondraj Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Asi nejlepší jsou šroubovací stěžejky a i u spony. To jen tak neupadne.
Ondraj Odesláno 27. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2007 Jerrys napsal: Bacha na stěžejky, co jsou jen zarulovaným plíškem a nejsou pevnou trubičkou. Tam je nebezpečí velké. Ty už se snad naštěstí nedělají. A taky bych dal pozor na pochromované mosazné, ale ty také snad už jsou minulostí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se