Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ani jeden řemen není původní, všechno špatně....Jsou tam i takové, které si z prodejen klenot nepamatuji. Pocitově mi tam chybí nějaká varianta s bílou lunetou, mohly by to být ty s formulkou, ale je těžké si na to vzpomenout.... 

Odesláno

Tak kterépak mi chybí?

Některé máš navíc nebo v kombinaci, kdy se tak, myslím, nevyskytovali, ale to nevadí. Každopádně ti chybí barevná varianta ke 3-4. zprava. Tmavší verze ciferníku (taková "zlatavá") s bílou lunetou.

post-18166-0-82734900-1383127884_thumb.jpg

Foto půjčeno od Longa (ty v dolní řadě vpravo)

Odesláno (upraveno)

O těch vím, měl jsem je- v ne moc dobrém stavu- a časem je pořídím hezčí.

Haha, koukám že jsem celý ten konvolut ještě neprodal- leží mi zapomenutý v krabici...takže je mám taky. Jen v dost jetém stavu   :crying_anim:  chtělo by to lepší...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Dětský sporty se mi líbí, máte to kluci pěkný. Kdyby tady náhodou někdo z Vás měl navíc nějaké s formulkou v bezvadném stavu, dejte vědět, vzal bych je pro synka.

Odesláno

Zdravím, jednou jsme se tak bavili v práci s kolegou o hodinkách, a on tvrdil, že jeko malej měl nějaký snad primky, ale s motorkou.Je to možný? Nebo jen si nepamatuje.Nedělaly se náhodou někdy s motorkou např ruhla?

Odesláno

Tak to si asi jen popletl. Motorka prej byla žlutá a kolem hodinek snad měla být luneta. No nic záhada se vyřešila

Odesláno

Ukaž fotky   :whistling:

detske sporty s formuli na bilem pozadi nemam momentalne u sebe... tak snad potesi aspon toto - modry cifernik, ktery dava pruhovane odlesky - je pry vyrobeny z plastu - pokud jsem spravne pochopil, byl to "experiment" v eltonu, ale lamaly se tomu uchycovaci nozicky a tak se od toho ustoupilo - nakolik je to pravdiva verze, necham na jine kabrnaky ;)

za kvalitu fotky se omlouvam...

post-1383-0-65872500-1383567196_thumb.jpg

post-1383-0-27397300-1383567205_thumb.jpg

Odesláno

detske sporty s formuli na bilem pozadi nemam momentalne u sebe... tak snad potesi aspon toto - modry cifernik, ktery dava pruhovane odlesky - je pry vyrobeny z plastu - pokud jsem spravne pochopil, byl to "experiment" v eltonu, ale lamaly se tomu uchycovaci nozicky a tak se od toho ustoupilo - nakolik je to pravdiva verze, necham na jine kabrnaky ;)

za kvalitu fotky se omlouvam...

JOOOOOOOOOOOO     tak to zírám!!

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...