mischa Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Ani jeden řemen není původní, všechno špatně....Jsou tam i takové, které si z prodejen klenot nepamatuji. Pocitově mi tam chybí nějaká varianta s bílou lunetou, mohly by to být ty s formulkou, ale je těžké si na to vzpomenout....
straspol Odesláno 29. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2013 o řemeny mi ani tak nešlo, tyhle se k vim moooc hodí.
odjinud Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Hele, kde mají tyhle pásky?(stačí SZ)
dadama Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Tak kterépak mi chybí? Některé máš navíc nebo v kombinaci, kdy se tak, myslím, nevyskytovali, ale to nevadí. Každopádně ti chybí barevná varianta ke 3-4. zprava. Tmavší verze ciferníku (taková "zlatavá") s bílou lunetou. Foto půjčeno od Longa (ty v dolní řadě vpravo)
straspol Odesláno 30. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2013 O těch vím, měl jsem je- v ne moc dobrém stavu- a časem je pořídím hezčí.
dadama Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Já zase sháním ty zelený. Nedávno mi jedny proklouzly mezi prsty... :-(
straspol Odesláno 30. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Hele, kde mají tyhle pásky?(stačí SZ)Nedávno je tu prodával jeden ze členů.
straspol Odesláno 30. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2013 (upraveno) O těch vím, měl jsem je- v ne moc dobrém stavu- a časem je pořídím hezčí.Haha, koukám že jsem celý ten konvolut ještě neprodal- leží mi zapomenutý v krabici...takže je mám taky. Jen v dost jetém stavu chtělo by to lepší... Upraveno 30. října 2013 uživatelem straspol
Georgeisin Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Dětský sporty se mi líbí, máte to kluci pěkný. Kdyby tady náhodou někdo z Vás měl navíc nějaké s formulkou v bezvadném stavu, dejte vědět, vzal bych je pro synka.
skodna Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Zdravím, jednou jsme se tak bavili v práci s kolegou o hodinkách, a on tvrdil, že jeko malej měl nějaký snad primky, ale s motorkou.Je to možný? Nebo jen si nepamatuje.Nedělaly se náhodou někdy s motorkou např ruhla?
odjinud Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 S motorkou byly natuty ruské Sportivnie, ale ty na 99% neměl.
skodna Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Tak to si asi jen popletl. Motorka prej byla žlutá a kolem hodinek snad měla být luneta. No nic záhada se vyřešila
docent_tecka Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 jeste s bilou formuli a pak modre s plastovym (experimentalnim) cifernikem?
straspol Odesláno 1. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 jeste s bilou formuli a pak modre s plastovym (experimentalnim) cifernikem? Ukaž fotky
docent_tecka Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Ukaž fotky detske sporty s formuli na bilem pozadi nemam momentalne u sebe... tak snad potesi aspon toto - modry cifernik, ktery dava pruhovane odlesky - je pry vyrobeny z plastu - pokud jsem spravne pochopil, byl to "experiment" v eltonu, ale lamaly se tomu uchycovaci nozicky a tak se od toho ustoupilo - nakolik je to pravdiva verze, necham na jine kabrnaky za kvalitu fotky se omlouvam...
straspol Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 detske sporty s formuli na bilem pozadi nemam momentalne u sebe... tak snad potesi aspon toto - modry cifernik, ktery dava pruhovane odlesky - je pry vyrobeny z plastu - pokud jsem spravne pochopil, byl to "experiment" v eltonu, ale lamaly se tomu uchycovaci nozicky a tak se od toho ustoupilo - nakolik je to pravdiva verze, necham na jine kabrnaky za kvalitu fotky se omlouvam...JOOOOOOOOOOOO tak to zírám!!
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 To vidím i slyším prvně. Tomu říkám majstrštyk.
straspol Odesláno 23. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Tak jsem popojel a konečně jsem je sehnal v lepším stavu. Někde na ně vyhrabu bílou lunetu. Bude to tak správně?
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Tak jsem popojel a konečně jsem je sehnal v lepším stavu. Někde na ně vyhrabu bílou lunetu. Bude to tak správně?Ano, tyhle byly s bílou lunetou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se