villain83 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Ach taaak, to uz jsem videl. Ale to bych Crepasu az tak moc nevycital. Cayman bych bral spis jako oslavu nebo oziveni toho staryho OW. Vsak ja nic nevycitam,ty O&W jsem svyho casu strasne chtel,takze je to spis muj uhel pohledu.Ale jak rikam,Caymany jsou moc hezky a zpracovani je opravdu na urovni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Potapky, ktere se svoji eleganci blizi oblekovkam. Gratuluji, jsou krasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 No gratuluju k pěknému "kousku". Také jsem měl možnost posadit je na ruku, jsou parádní. Ať ti dlouho vydrží Pekny kladivo,zpracovani je fakt precizni,me by malinko vadila inspirace,ale na druhou stranu alespon firmou,kterou nezna kazdej jouda:-)Nic to nemeni na faktu,ze na dotaz,jestli mas doma akvarko,muzes s klidem opacit,ze mas:-) je fakt ze nieco na nich je. mam v plane ich raz skusit. Potapky, ktere se svoji eleganci blizi oblekovkam. Gratuluji, jsou krasne!Diky pánové. Zatím mě baví moc . Pár B&W pokusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Krásné hodinky i fotky. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Gratulace Ondro, jsou parádní. A myslím, že jsi nás spoustu zachránil, když ses přičinil o jejich zmizení z prodejní sekce:-) Ať tě dlouho baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Člověk tě jeden večer pochválí a ty je hned druhý den mrskneš zpátky do oběhu. Už teď jsem zvědavý, co to plánuješ za "definitivky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Člověk tě jeden večer pochválí a ty je hned druhý den mrskneš zpátky do oběhu. Už teď jsem zvědavý, co to plánuješ za "definitivky".jj, život je hledání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Jsou vazne paradni, je videt ze vim "prd" nikdy jsem o teto znacce neslysel a po precteni uz hledam a ctu co je to zac. Potapky jak maji byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Morning in a paddle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Veľmi pekné, fotky sú výborné, ale hodinky, tie majú pre mňa neskutočné kúzlo a charizmu! Bohužiaľ, že som zatiaľ pevne rozhodnutý nekupovať nič ďalšie do zbierky. Toto by bol asi môj najhorúcejší kandidát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jsou úžasné! Pokud by mě sedla výška pouzdra, pak bych je nepouštěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Veľmi pekné, fotky sú výborné, ale hodinky, tie majú pre mňa neskutočné kúzlo a charizmu! Bohužiaľ, že som zatiaľ pevne rozhodnutý nekupovať nič ďalšie do zbierky. Toto by bol asi môj najhorúcejší kandidát... Díky moc. Pevná rozhodnutí nejsou vždy dodržena :-) Jsou úžasné! Pokud by mě sedla výška pouzdra, pak bych je nepouštěl Díky . Výška pouzdra není vůbec problém. Je podobná jako u Steelfishu, a na ruce mi sedi o dost lépe. Je to spis o tom, ze potápky ja nevyuziju. Vždycky jednou za čas me to chytne, nejake koupím, ale drive nebo později jdou z domu.. Pár čerstvých fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Výška pouzdra není vůbec problém. Je podobná jako u Steelfishu, a na ruce mi sedi o dost lépe.Já to mám dost podobně jako Toblin. To pouzdro mi bohužel nesedlo, jinak jsou to krásné hodinky. Nemám malou ruku (kolem 20cm), ale Breitling Seawolf i Steelfish mi seděly lépe. Kdybych si to mohl dovolit, měl bych Caymany doma a jen se na ně koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 je to individualni.. Ja mam 19 a Steelfish mi sedel hure. Nosim ted Caymany na Isofranu a nema to chybu, vubec o nich nevim... Kdybych nepotreboval finance, zustaly by doma :-(.Já to mám dost podobně jako Toblin. To pouzdro mi bohužel nesedlo, jinak jsou to krásné hodinky. Nemám malou ruku (kolem 20cm), ale Breitling Seawolf i Steelfish mi seděly lépe. Kdybych si to mohl dovolit, měl bych Caymany doma a jen se na ně koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 je to individualni.. Ja mam 19 a Steelfish mi sedel hure. Nosim ted Caymany na Isofranu a nema to chybu, vubec o nich nevim... Kdybych nepotreboval finance, zustaly by doma :-(. Ta prvni fotka je luxusni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Výborné fotky. Čo už, dobré hodinky sa dobre fotia. Myslím, že Crepas je prvý, čo použil lumi na dýnko. Ono v podstate zbytočná vec, ale sakra dobrý detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Díky moc. Pevná rozhodnutí nejsou vždy dodržena :-) No však to práve... Našťastie odchádzam na pár dní preč, tak sa mi podarí utiecť od tohto pokušenia. Táto chronochoroba sa ale asi nenechá tak ľahko oklamať všakže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Několik fotek z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se