Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny stejně postižené pacienty :)

Tak jsem se na své cestě dopracoval ke svým prvním Omegám :)

Myslel jsem si, že mě budou malé, ale i když to vůbec nechámu, jsou v pohodě. 

Nosí se neskutečně příjemně a netušil jsem, že kovový tah může být pohodlný.

Musel jsem si zvyknout na nepřítomnost datumovky, ale šlo to rychleji, než jsem tušil...

Jsou velmi přesné a elegantní.

Určitě to nejsou ty definitivní, ale chvíli si je užiji :)  (snad)...

Tom 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nechci ti kazit radost, ale imho jsou ti dost malý :)

Každopádně velká gratulace! Tyhle skoro moony jsou moc fajn hodinky a jestli ti velikost nevadí, není co řešit.

Odesláno

Moc hezký moony, mohly by sice být větší, ale podle mého názoru není na menších hodinkách nic špatného, oproti tomu neadekvátně větší hodinky k velikosti ruky na mne působí až buransky.   

Odesláno

Tome gratuluji, sice moc nevěřím že ti vydrží dlouho, ale o tom hledání to tady tak trochu je (mám to podobně)....a velikost je v pohodě, není nad pohodlí kde tě při každém ohnutí ruky netlačí korunka 

Odesláno

i prd velebnosti... sou Ti dobry! urcite bys zvladl na zapesti i vetsi kousek, rozhodne to ale nepusobi nejak neadekvatne male. za me rozhodne super!

Odesláno (upraveno)

Velikost dobrá, akorát bych si je upásal až za kloubem loketní kosti. Každopádně Omegy jsem nikdy neměl, takže vlastně nevím jestli se nenosí na zápěstí aby byly vidět i při dlouhém rukávu. 

Upraveno uživatelem Capoun
Odesláno

Tak se opět ozývám, to víte, chronomuribundus řádí :)

Je to už asi opět tady - zatím nejlepší hodinky, co jsem kdy měl = elegance, neuvěřitelný tah, lehoučké...ale pořád to nejsou ty ony :)

Takže půjdou na výměnu, nebo prodej...ještě se pár dnů pokochám a potom to hodím do sekcí :) klidně už ale můžete psát :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...