DavidDavid Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Dobrý den, všem, chtěl bych prodat jedny hodinky, ale koukal jsme, že podle pravidel nemůžu, neb jsem registrovaný velmi krátce. A nechci čekat půl roku :-) Poradíte, jak hodinky nabídnout jinak? Jde o nevhodný dárek, nové stojí 17.000,- Kč, nabízím cca 12.000.Nechci vaše pravidla porušovat, proto nespecifikuji a dávám pouze tento dotaz.Díky!
financ Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Zkus bazoš, nebo aukro.Bazar je bonus pro aktivní členy, půl roku a 50 příspěvků.Nebo se domluvit s někým, kdo se za tebe "zaručí" a vystaví hodinky svým jménem
Frostie Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Dobrý den, všem, chtěl bych prodat jedny hodinky, ale koukal jsme, že podle pravidel nemůžu, neb jsem registrovaný velmi krátce. A nechci čekat půl roku :-) Poradíte, jak hodinky nabídnout jinak? Jde o nevhodný dárek, nové stojí 17.000,- Kč, nabízím cca 12.000.Nechci vaše pravidla porušovat, proto nespecifikuji a dávám pouze tento dotaz.Díky!nijak, zde nejsi na aukru nebo sbazaru, své štěstí můžeš zkusit tam.
DavidDavid Posted November 14, 2013 Author Report Posted November 14, 2013 Díky, díky - nenabízím na kšeft, kamarád mi doporučil váš web, že by někdo mohl mít zájem - raději k vám (neb o vás mluví hezky) než na Aukra a spol. Nevadí, pořeším jinak.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.